Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Fuhlendorff Foredrag

Hvordan skal livet leves, når du stikker ud fra mængden? Svaret er klart: Gå din egen vej

Christian Fuhlendorff Foredrag

Christian Fuhlendorff

Standup-komiker, tv-vært, radiovært, skuespiller og manuskriptforfatter - Kom med ind i Christian Fuhlendorffs humoristiske univers.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Christian Fuhlendorff var en rigtig god foredragsholder, gav sig god tid og var meget nærværende og havde god kontakt med publikum."

Heidi Colvig Møller - AOF Center Fyn Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Christian Fuhlendorff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Du har højest sandsynligt set ham på TV 2 Zulu, hørt ham i radion på P3 eller grint med ham til hans one-man shows. Christian Fuhlendorff giver dig muligheden for nogle lige så medrivende og underholdende foredrag, hvor han også fanger sit publikum med en lille portion alvor. Hvordan skal livet leves, når du stikker ud fra mængden? Svaret er klart: Gå din vej, og krydr det med et glimt i øjet!

Christian Fuhlendorff er en af sin generations absolut største og mest begavede komikere, der med intelligens og ét af de største funny bones, branchen har set, har lagt publikum for sine fødder. Han har turnéret med 4 one-man shows, spillet utallige tv-roller – både som talkshow-vært og som skuespiller i sitcom-serien opkaldt efter ham selv “Christian”. Desuden kan han opleves i den personlige og for genren grænsebrydende podcast “Hva Så?!”.

I 2015 fik han prisen som “Årets Komiker”, og han er en komiker, der i sjælden grad samler generationer og fra hvis shows og foredrag, man ALTID går klogere videre ud i verden.

For jo, Christian er en vanvittig sjov mand, men i sine foredrag har han flere af sin persons sider med. Med både humor og seriøsitet vil han vende nogle af de svære problemstillinger med sit publikum. Du har måske før undret dig over, hvorfor vi mennesker er her på jorden? Det har Christian også, men han omformulerer spørgsmålet en smule: Hvordan er vi her? Her fortæller han blandt andet om, hvordan hans liv som ordblind udfolder sig – for det har ikke altid været nemt at acceptere, at han ikke er helt som alle andre.

Se foredrag med Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff foredrag

Hvem gider tage den vej alle de andre tager? Foredrag om ordblindhed

Kan man være ordblind og faktisk leve af ord? Kan man gå på specialskole i en stor del af sin skoletid og alligevel være så godt begavet, at man suverænt vinder Stormester som voksen?

Her er, hvad voksne Christian Fuhlendorff siger til den 7-årige version af sig selv: ”Som lille dreng, forstår man ikke, at dét at have begrænsninger, ikke nødvendigvis er en dårlig ting, for man vil bare gerne kunne og være ligesom alle de andre. Man vil gerne passe ind, men det er svært, når dem man går i klasse med læser bøger, mens man selv kigger i Anders And blade og gætter på, hvad det mon er de siger i taleboblerne.

Men bare rolig, det skal nok gå og lige netop denne begrænsning, bliver en af de vigtigste faktorer for, at vi 2 udvikler en evne til at tænke anderledes, noget der i dén grad kommer os til gode som voksen. Ordblindhed er ikke et skridt tilbage, det er mere et genialt tilløb til livet. Og Ordblindhed er heller ikke noget, der gør, du skal stå stille. Du skal bare finde din egen vej og hvem gider også at tage den vej, alle de andre tager? Jeg siger ikke, det bliver let, men det er der intet i livet der er, og jeg lover, at det bliver lidt sjovere og at der er mange, der gerne vil gå sammen med dig.”

I foredraget fortæller Fuhlendorff om sin skoletid og om den modstand han stødte på, men også de gaver han i processen fik. Han fortæller om sin tid på specialskole og om hvordan det var at vende tilbage til den almindelige folkeskole. Han fortæller om, hvordan han stadig støder på sin egen ordblindhed i dag, men også om, hvordan han i stedet for at give op, opfinder sine egne, unikke måder at løse udfordringerne på. Og så svarer han også meget gerne på de spørgsmål DU har. Det bliver ærligt, sårbart og – som ALTID med Fuhlendorff – ret sjovt.

Christian Fuhlendorff foredrag

For at gøre en lang historie kort

Hvorfor er vi mennesker her? Det ved jeg ikke, men jeg kan fortælle, HVORDAN vi er kommet her og det kan måske hjælpe dig med selv at finde svaret på “hvorfor vi er her?” Og vi skal tilbage fra før der var noget, der hed landbrug, før vi var jægere og samlere, før der var noget, der hed dinosaurer, faktisk før der var noget, der hed liv! Eller jorden eller planeter generelt, eller stjerner, eller grundstoffer, før der var tid, eller tyngdekraft… tilbage til den gang det hele bare var en prik. En lille bitte prik. Der starter vi og det startede med et stort bang! “The Big Bang”… men faktisk var det meget småt… og lydløst… tag Jer ikke af navnet. Tag med på en rejse på 13.8 milliarder år på bare 45 minutter og find ud af, hvordan vi egentlig er her!

Referencer

Christian Fuhlendorff var en rigtig god foredragsholder, gav sig god tid og var meget nærværende og havde god kontakt med publikum.

Heidi Colvig Møller

AOF Center Fyn
Uforpligtende forespørgsel på Christian Fuhlendorff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff

5 ud af 5 stjerner

"Christian Fuhlendorff var en rigtig god foredragsholder, gav sig god tid og var meget nærværende og havde god kontakt med publikum."

Heidi Colvig Møller - AOF Center Fyn Se alle referencer

Foredragsemner med Christian Fuhlendorff