Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Nyheder

Nordic Robot vandt Odin Award 2019, der blev afholdt for anden gang

Tilbage til blog

18. juni 2019

Odin Award er en årlig prisuddeling for iværksættere på Fyn, der fejrer iværksætter-miljøet. Prisen gives til en iværksættervirksomhed fra øen, som har gjort det usædvanligt godt. Det vindende selskab modtager æren og en pris på 25.000 kroner.

Den 13. juni afholdt Odin Award endnu engang deres store iværksætter-prisfest i Odeon i Odense. Prisen uddeles årligt og og går til en nystartet virksomhed, som har flotte resultater og potentialer til at blive endnu bedre. Sidste år vandt Pakkelabels.dk og i år blev det så robot- og automationsfirmaet Robot Nordic, der løb med Odin-prisen. De var nomineret i et stærkt felt sammen med dronefirmaet Quadsat, filmmagerne Insta-film, og software-virksomhederne QuickOrder og HelpHouse.

Aftenen var fint modereret af Morten Resen, foredragsholder og selv iværksætter, der bød velkommen kl. 16 i Odeons store sal. Derefter fulgte musikalske indslag sammen med inspirerende talks af blandt andet Niels Hartvig, stifter af Umbraco og Rasmus Arendt Nielsen, stifter af Brandheroes. De nominerede blev også interviewet, ligesom Morten Resen fik en snak med jurymedlemmerne om egne virksomheder, de nominerede og hvad juryen har lagt vægt på i deres bedømmelse. Efter en kort networking-pause blev de tre priser uddelt. Sprogeriet vandt Impact Award, Porcovision vandt Moonshot Award og Robot Nordic altså hovedprisen. Efter showet var der afterparty hos CoWorking Plus med live DJ, street food og lækre drinks.

Athenas har sammen med CoWorking Plus været med til at stifte prisen i 2018. Direktør i Opus Group, som indbefatter Athenas og Tikko, Søren Kristensen, glæder sig over den gentagne interesse for arrangementet: “Vi er rigtig glade for at kunne være med til at gøre noget for iværksætteriet i Danmark og endnu mere præcist i Odense. Det er en ren fornøjelse at se, at der kom så mange mennesker for at fejre iværksætterne og jeg håber, at det er en tradition, der kan fortsætte og udbygges, da man næsten ikke kan gå derfra uden yderligere motivation til at prøve at gøre en forskel i sin virksomhed fra næste dag”. 

Yderligere information:

Julie Rasmine Larsen, PR- og Presseansvarlig – Athenas, [email protected], tlf.: 5060 9580.
Athenas er en del af Opus Group.

 

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.