Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Anette Prehn

Forfatter til Hjernesmart-serien, sociolog og hjerneformidler

Hvis I ønsker jer et hverdagsrelevant, engagerende og ”skævt” foredrag om hjernens spilleregler, er det Anette Prehn, I skal booke. Hun scorer altid højt i sine evalueringer og mestrer at gøre deltagerne aktive gennem velvalgte øvelser på kryds og tværs i rummet.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Anette Prehn (1975) er sociolog, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun står bl.a. bag bestseller-bogserien HJERNESMART og er flittigt brugt i medierne. For ca. 10 år siden opdagede Anette Prehn, at hjernen følger bestemte spilleregler, men at stort set ingen kender dem. Det har hun sat sig for at gøre noget ved! Anette Prehn evner at forklare svære ting på måder, der let kan forstås, huskes og gøre gavn i forhold til ledelse, læring og socialt samspil. Tilmed er hun excellent til at få deltagerne til at bygge bro til deres virkelighed og hverdag, hvilket giver hendes foredrag en stor praktisk værdi. I 2009 blev hun hædret som “Årets underviser inden for ledelse og coaching” hos den store norskejede konferenceudbyder, Confex.

Anette Prehn er umulig at “putte i kasse”. Hun trives lige godt på de bonede gulve med topchefer, i produktionshallen eller siddende på knæ over for en 5-årig. Hun er hverken “for teoretisk” eller “for lavpraktisk” men skaber sin unikke kombination af ny viden, rige eksempler, brugbare værktøjer og stimulation af deltagernes brobygning til egen virkelighed. Og så sætter hun en ære i at kunne bidrage relevant og “i øjenhøjde” til alle, uanset baggrund, fagområde, geografi, alder osv. Hun holder foredrag for alle målgrupper i både det private og det offentlige og taler dansk, engelsk (aldeles flydende) og nordisk. Alle Anette Prehns foredrag kan bookes som halvdags- og heldags-kurser også. Hun skræddersyr altid sine foredrag til kundens særlige behov, ønsker og situation.

Kunderne siger bl.a. om Anette Prehn:

– ”En brilliant motiverende foredragsholder, der forbinder sig 100% med publikum.”

– “Et forrygende foredrag!”

– ”Anette Prehn skaber en tillidsfuld stemning i lokalet og evner at få alle til at føle, at vi bliver ”håndteret” som noget særligt.”

– “Anette Prehn er en fænomenal underviser med en dyb forståelse for de forskellige læringsstile.”

– ”Så engagerende og relevant, at jeg gik derfra og tænkte: ”Jeg kunne lytte på hende en hel uge – mindst!”

– ”Mange gange, når vi har været afsted til foredrag, som har behandlet komplekse emner som eksempelvis hjernen, har det altid taget enorm megen tid at få talt med hinanden indbyrdes om, hvad var det vi hørte, hvordan forstod vi det, og hvordan kan vi få det omsat til praksis. Og så er den ellers gode viden ikke kommet videre, for det blev for svært og kompliceret at oversætte til et fælles sprog som alle kunne tage ejerskab på. Med Anette Prehns tilgang og oplæg oplever vi i den grad at fagsproget oversættes til let omsættelig viden. Vi fik redskaber til udførelse i praksis, lige med det samme. TUSIND TAK for et meget indlevende og givende oplæg!”

– ”Verdensklasse!”

  Anette Prehn foredrag

  FORANDRINGSPARATHED SOM VANE

  • Forandring er ikke længere en begivenhed, det er et vilkår. Alligevel er modstand mod forandring i organisationer drænende som aldrig før, og 70 procent af alle forandringsinitiativer mislykkes. Mange medarbejdere forbinder forandringer med statustrussel, forvirring og irritation. Hvad sker der egentlig let i hjernen, når vi står foran/midt i større forandringer? Og hvordan gør man forandringsparathed til en god vane? Anette Prehn forklarer knivskarpt, humoristisk og engagerende, hvad der sker i vaneændringens ”maskinrum”. Og hvilke skru man kan lave i sit mentale beredskab – så hjernen bliver en medspiller fremfor en modspiller. Foredraget holdes også under titlerne “Bevar optimismen i forandringen” samt “Hjernen og forandringer”.

  Anette Prehn foredrag

  HJERNESMART PÆDAGOGIK

  • Hjernen følger bestemte spilleregler – og hvis vi ikke kender dem, bliver læring, vaneændring og socialt samspil mere op ad bakke end det behøver at være. Anette Prehn løfter sløret for, hvordan man med “små skru” kan skabe hjernesmarte rammer omkring læring. Hun taler om, hvad “lommelygten i hjernen” og “hjernens fotograf” betyder for læring – og hvorfor vi alle bør have sort bælte i amygdala-håndtering. Hun opfordrer også til at tage den omsiggribende “optline-tilstand” alvorligt, hvor vi ser ud som om vi er offline, men indeni er fristet af at gå online. Den modarbejder nemlig, at læring forankres. Foredraget holdes også under titlen “Gør hjernen til medspiller i læring” eller “Hjernesmart læring”. Anettes seneste bog, Hjernesmart pædagogik udkom i november 2015 og var allerede solgt i et firecifret antal eksemplarer på udgivelsesdagen. Desuden er Anette forfatter til en læreplan i de hjernesmarte metoder for 0. – 9. klasse.

  Anette Prehn foredrag

  HJERNESMART LEDELSE

  • De allerfærreste ledere kender og mestrer hjernens spilleregler. Det er en skam, for når hjernen bliver gjort til en modspiller, dræner det både dig selv og din organisation for energi, fokus og resultater. Spiller du omvendt ”med” på hjernens betingelser, vil du opleve en lethed i dit lederskab og en overraskende gennemslagskraft i din omgang med medarbejdere og andre mennesker. Hjernesmart ledelse er moderne ledelse skræddersyet til det 21. århundrede, hvor forskere i de seneste 10 år er blevet langt klogere på, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, og hvad det indebærer for vores præstationer, velvære og samspil med andre. Anettes bog, Hjernesmart ledelse, som foredraget tager afsæt i, udkom på forlaget People’s Press i november 2016. 

  Anette Prehn foredrag

  RESILIENS I BØRNEHØJDE

  • Der er hverken plads til curlingforældre eller “vattede” forældre, når Anette Prehn holder foredrag om, hvordan vi styrker børn i hverdagen. Resiliente bliver børn nemlig først, når vi udsætter dem for relevante udfordringer – af tiltagende sværhedsgrad – og støtter dem i at komme igennem dem. Anette præsenterer nogle af de værktøjer, hun har udviklet til børn og unge. De illustrerer hjernens spilleregler og viser, hvordan man kan regulere sine egne følelser i hverdagen og trampe værdifulde stier i hjernen. Hun viser videoer og giver eksempler, der skaber en “kæmpe øjenåbner” for alle, der er i samspil med børn i hverdagen. Værktøjerne kan du med det samme gå hjem og bruge konkret som forælder, lærer eller pædagog i dit samspil med børn. Foredraget trækker på Anettes to bøger Hjernesmarte Børn samt Hjernesmart Pædagogik.

  Anette Prehn foredrag

  I DEN ANDENS SKO

  • Al vellykket kommunikation forudsætter, at vi kan sætte os i den andens sted. Hjerneforskningen viser, hvor svært det kan være – og hvorfor vi er tilbøjelige til at se og høre dét, vi plejer, selv når vi aktivt prøver at gå i den andens sko. Oplægget inviterer til hjernesmart samspil og tackling af indgroede vaner – og er relevant for dig, hvad enten du mest spiller mest sammen med borgere/brugere, medarbejdere eller kolleger.

  Anette Prehn foredrag

  BLIV EN HJERNESMART VOKSEN

  • Når børn bliver vrede, mangler mod eller går i baglås skyldes det i mange tilfælde, at de voksne omkring dem kommunikerer og handler hjerneklodset. Hjernen følger bestemte spilleregler, men hvis vi som voksne ikke kender dem, kan vi – stik mod vores intention – komme til at blive dråbe, der får bægret til at flyde over igen og igen hos et barn. Oplægget løfter sløret for, hvordan du bedst stimulerer, udfordrer og sætter rammer for dit barn i overensstemmelse med hjernens spilleregler, således at barnet bliver styrket i at mestre livet – og du selv bliver klogere.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anette Prehn

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anette Prehn

Foredragsemner med Anette Prehn