Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Anette Prehn foredrag

Forstå din hjernes spilleregler i alle livets roller og scenarier

Anette Prehn profilbillede

Anette Prehn

Forfatter og foredragsholder med ekspertise i hjernesmart pædagogik, forandringsparathed, børn og voksne samt ledelse.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Anette Prehn har om nogen løst sin opgave og forklaret hjerneforskning, så selv jeg kan forstå det: med enkelt sprog og nyttige værktøjer. For mig at se er det essentielt at vide hvilke "mekanismer", der træder i kraft i hjernen i pressede situationer. På den måde kan man bedre forstå, hvad der sker – og undgå at blive alt for påvirket af situationen."

Preben Huus, næstformand - Danmarks Lærerforening Se alle referencer

Et foredrag med Anette Prehn giver dig:

 • Anette Prehns foredrag er indsigtsfulde, inspirerende og fulde af konkrete redskaber
 • Bestsælgende forfatter, debattør og meningsdanner
 • En af de mest efterspurgte foredragsholdere i Danmark
Uforpligtende forespørgsel på Anette Prehn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anette

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Hvis I ønsker jer et hverdagsrelevant, engagerende og ”skævt” foredrag om hjernens spilleregler, er det Anette Prehn, I skal booke. Hun scorer altid højt i sine evalueringer og mestrer at gøre deltagerne aktive gennem velvalgte øvelser på kryds og tværs i rummet.

Et foredrag med Anette Prehn giver dig:

 • Anette Prehns foredrag er indsigtsfulde, inspirerende og fulde af konkrete redskaber
 • Bestsælgende forfatter, debattør og meningsdanner
 • En af de mest efterspurgte foredragsholdere i Danmark

Sociolog, bestsellerforfatter og foredragsholder. Holder interaktive foredrag med dybde og smil – med fokus på hjernesmart ledelse, læring og pædagogik samt hvordan man ”flipper” sit perspektiv.

Anette Prehn er umulig at “putte i kasse”. Hun trives lige godt på de bonede gulve med topchefer, i produktionshallen eller siddende på knæ over for en 5-årig. Hun er hverken “for teoretisk” eller “for lavpraktisk” men skaber sin unikke kombination af ny viden, rige eksempler, brugbare værktøjer og stimulation af deltagernes brobygning til egen virkelighed. Og så sætter hun en ære i at kunne bidrage relevant og “i øjenhøjde” til alle, uanset baggrund, fagområde, geografi, alder osv. Hun holder foredrag for alle målgrupper i både det private og det offentlige og taler dansk, engelsk (aldeles flydende) og nordisk. Alle Anette Prehns foredrag kan bookes som halvdags- og heldagskurser også. Hun skræddersyr altid sine foredrag til kundens særlige behov, ønsker og situation.

Kunderne siger bl.a. om Anette Prehn:

– ”En brilliant motiverende foredragsholder, der forbinder sig 100% med publikum.”

– “Et forrygende foredrag!”

– ”Anette Prehn skaber en tillidsfuld stemning i lokalet og evner at få alle til at føle, at vi bliver ”håndteret” som noget særligt.”

– “Anette Prehn er en fænomenal underviser med en dyb forståelse for de forskellige læringsstile.”

– ”Så engagerende og relevant, at jeg gik derfra og tænkte: ”Jeg kunne lytte på hende en hel uge – mindst!”

– ”Mange gange, når vi har været afsted til foredrag, som har behandlet komplekse emner som eksempelvis hjernen, har det altid taget enorm megen tid at få talt med hinanden indbyrdes om, hvad var det vi hørte, hvordan forstod vi det, og hvordan kan vi få det omsat til praksis. Og så er den ellers gode viden ikke kommet videre, for det blev for svært og kompliceret at oversætte til et fælles sprog som alle kunne tage ejerskab på. Med Anette Prehns tilgang og oplæg oplever vi i den grad at fagsproget oversættes til let omsættelig viden. Vi fik redskaber til udførelse i praksis, lige med det samme. TUSIND TAK for et meget indlevende og givende oplæg!”

– ”Verdensklasse!”

Se foredrag med Anette Prehn
Anette Prehn foredrag

TAG ANSVAR

I dette højaktuelle foredrag sætter Anette Prehn fokus på, hvor let vi mennesker kan komme til at dukke nakken og handle apatisk, når der er brug for, at vi i stedet tager ansvar. Kom bag om nogle af socialpsykologiens helt store ahaoplevelser, og hvorfor det kan danne og gavne især teenagere at kende til disse. Hun giver referencer til såvel corona- som klimakrisen, og hvorfor det i forhold til flere af de dagsordener, vi står i og foran, er nødvendigt, at vi oplever os forbundne som mennesker og villige til at tage ansvar. Lær at styrk dine sociale færdigheder og bliv klogere på betydningen og vigtigheden af hjernens spilleregler.

Anette Prehn foredrag

PRAKTISK NEUROPLASTICITET - FÅ HJERNEN PÅ DIT HOLD!

Et sprudlende og yderst relevant oplæg om, hvor formbar vores hjerne faktisk er – og hvordan vi kan få en masse godt ud af denne formbarhed. Anette Prehn fortæller på vanligt livfuld og jordnær vis om, hvad neuroplasticitet er for noget. Samtidig evner hun at få tilhørerne til at bygge bro til hverdagen og at kunne se sig selv gøre ting en lille smule anderledes og dermed stimulere både hjerne, krop, tanker og følelser rigt og alsidigt. Foredraget er for alle, der er interesseret i at holde hjernen skarp og vital igennem hele livet.

Anette Prehn foredrag

FORANDRINGSPARATHED SOM VANE

Forandring er ikke længere en begivenhed, det er et vilkår. Alligevel kan forandringer virke dræbende, og mange medarbejdere forbinder dem med statustrusler, forvirring og irritation. Hvad sker der egentlig let i hjernen, når vi står foran/midt i større forandringer? Og hvordan gør man forandringsparathed til en god vane? Anette Prehn forklarer knivskarpt, humoristisk og engagerende, hvad der sker i vaneændringens maskinrum. Og hvilke skru man kan lave i sit mentale beredskab – så hjernen bliver en medspiller fremfor en modspiller.

Anette Prehn foredrag

HJERNESMART PÆDAGOGIK

Hjernen følger bestemte spilleregler – og hvis vi ikke kender dem, bliver læring, vaneændring og socialt samspil mere op ad bakke end det behøver at være. Anette Prehn løfter sløret for, hvordan man med små ændringer kan skabe mere hjernesmarte rammer omkring læring. Hun taler om, hvad “stierne i hjernen” og ”hjernens lommelygte” betyder for læring og trivsel – og hvorfor vi alle bør have sort bælte i amygdala-håndtering. Foredraget tager afsæt i bøgerne Hjernesmart pædagogik og Hjernevenner-serien.

Anette Prehn foredrag

HJERNESMART LEDELSE

De allerfærreste ledere kender og mestrer hjernens spilleregler. Det er en skam, for når hjernen bliver gjort til en modspiller, dræner det både dig selv og din organisation for energi, fokus og resultater. Spiller du omvendt ”med” på hjernens betingelser, vil du opleve en lethed i dit lederskab og en overraskende gennemslagskraft i din omgang med medarbejdere og andre mennesker. Hjernesmart ledelse er moderne ledelse skræddersyet til det 21. århundrede, hvor forskere i de seneste 10 år er blevet langt klogere på, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, og hvad det indebærer for vores præstationer, velvære og samspil med andre. Foredraget tager afsæt i bogen Hjernesmart ledelse, evt. med en overbygning vha. bogen FLIP, hvis I ønsker større indsigt i reframingens betydning for lederskab.

Anette Prehn foredrag

RESILIENS I BØRNEHØJDE

Børn bliver først resiliente, når vi udsætter dem for relevante udfordringer – af tiltagende sværhedsgrad – og støtter dem i at komme godt igennem dem. Stille og roligt skal børn og unge have hjælp til at optrampe de relevante ”stier i hjernen”. Anette Prehn præsenterer nogle af de værktøjer, hun har udviklet til børn og unge, og hvordan vi voksne også kan regulere vores egne følelser i hverdagen. Hun viser videoer og giver eksempler, der skaber en “kæmpe øjenåbner” for alle, der er i samspil med børn i hverdagen. Værktøjerne kan du med det samme gå hjem og bruge konkret som forælder, lærer eller pædagog i dit samspil med børn. Foredraget trækker på Anettes to bøger Hjernesmarte Børn samt Hjernesmart Pædagogik samt minibogsserien Hjernevenner, skrevet til børn og unge.

Anette Prehn foredrag

BLIV EN HJERNESMART VOKSEN

Når børn bliver vrede, mangler mod eller går i baglås skyldes det i mange tilfælde, at de voksne omkring dem kommunikerer og handler hjerneklodset. Hjernen følger bestemte spilleregler, men hvis vi som voksne ikke kender dem, kan vi – stik mod vores intention – komme til at blive dråbe, der får bægret til at flyde over igen og igen hos et barn. Oplægget løfter sløret for, hvordan du bedst stimulerer, udfordrer og sætter rammer for dit barn i overensstemmelse med hjernens spilleregler, således at barnet bliver styrket i at mestre livet – og du selv bliver klogere. Foredraget trækker på Anettes to bøger Hjernesmarte Børn samt Hjernesmart Pædagogik.

Anette Prehn foredrag

I DEN ANDENS SKO

Al vellykket kommunikation forudsætter, at vi kan sætte os i den andens sted. Hjerneforskningen viser, hvor svært det kan være – og hvorfor vi er tilbøjelige til at se og høre dét, vi plejer, selv når vi aktivt prøver at gå i den andens sko. Oplægget inviterer til hjernesmart samspil og tackling af indgroede vaner – og er relevant for dig, hvad enten du mest spiller mest sammen med borgere/brugere, medarbejdere eller kolleger.

Anette Prehn foredrag

HJERNESMART VANEÆNDRING

Livet er én lang vanedannelse. Det, vi træner og tænker, styrker vi. Hjernen følger bestemte spilleregler, men meget få kender og mestrer dem. Det har den konsekvens, at vaneændring (men også ledelse, selvledelse og samspil) bliver mere ”op ad bakke”, end det behøver at være. I hjernens maskinrum finder vi heldigvis nøglen til, hvordan vi styrker relevante vaner og svækker de mere uhensigtsmæssige. Der findes et væld af antagelser om, hvad der skal til for at gå fra vaneændringsønske til vaneændringssucces. Mange af dem er forkerte. Vi udforsker Vanens ABC, hvad der let kan få amygdala (hjernens alarmklokke) til at blive aktiveret og spænde ben for forandring og vaneændring og betydningen af værdier for vaneændring. Vi bliver også meget klogere på, hvorfor kognitiv fleksibilitet er så afgørende for at kunne ændre vaner.

Anette Prehn foredrag

KOGNITIV FLEKSIBILITET

Den vigtigste evne i det 21. århundrede er uden tvivl, at kunne agere mentalt fleksibel, agil og forandringsparat i evigt foranderlige omgivelser. Dog kan vi ikke forvente eller kræve, at medarbejdere eller ledere bare ‘har” denne evne. Den skal trænes op og vedligeholdes gennem skabelsen af et reframende mindset. Oplægget giver jer en forståelse for, hvorfor reframing ifølge forskere “burde være i vandet, vi drikker”, hvordan man gør det, samt hvilke hjernelogikker, vi praktisk trækker på, når vi omfortolker situationer og dermed oparbejder kognitiv fleksibilitet. Foredraget tager afsæt i bogen ”FLIP – hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede”.

ANETTE PREHN OG JENS HAGE FOREDRAG

KUNSTEN AT FÅ KREATIVE IDÉER, DER VIRKELIG BATTER

Hvordan kan det lade sig gøre at formidle tung videnskab med lette metaforer – eller at spidde en samfundstendens med et rim? Hvordan kan svære temaer omsættes til en streg, der vækker til eftertanke? Hvad sker der i hjernen, når kreativiteten sprudler? Oplev et festligt foredrag og få en hyggelig aften i selskab med to af Danmarks krøllede og begavede hjerner. Anette Prehn og Jens Hage byder på en livfuld pingpong om hjernens hurtige system og hvordan det bruges; kunsten at bygge bro på tværs af livets siloer; og hvorfor kreativitetens væsen (og uvæsen) forudsætter en helt anden tilstand end den, de fleste af os giver plads til i hverdagen. Gå inspirereret hjem med idéer til, hvordan du selv inviterer din hjerne til at blive en indsigtsmaskine og en medspiller i hverdagen.

  Anette Prehn video

  Introduktion til Anette Prehn

  Klik på videoen og hør mere om Anette Prehn.

  Anette Prehn video

  Hjernesmart vaneændring

  Klik på videoen og hør mere om begrebet hjernesmart vaneændring.

  Se foredrag med Anette Prehn

  Referencer

  Anette var en levende fortæller, og hun bragte emnet helt ned på jorden, så vi alle var med.

  Britta Larsen

  Idrætsbørnehaven Lærkereden

  Alt fungerede perfekt.

  Hans Jørn Søberg

  Skolelederforeningen

  Fantastisk berigende.

  Kirsten Haase

  Gladsaxe Kommune

  Deltagernes evalueringer viste stor tilfredshed med oplægget. Anette var en god formidler.

  Ingelise Zielke

  Region Midtjylland

  Super spændende, nyt og interessant.

  Vibeke Alberg

  Hørsholm Kommune

  Utrolig spændende fordragsholder, som formår at fange sit publikum på en måde så alle involveres.

  Susanne Sebens

  Sygehus Lillebælt

  Anette Prehn leverede et Kinderæg til Dansk Industris afdeling for Ledelsesudvikling og Produktivitet. Vores heldagsseminar med Anette den 22. august 2014 var berigende på både:•det konsulentfaglige niveau – med masser af inspiration samt tips & tricks til konsulenternes egen facilitering af læringsforløb med indbyggede overraskelser •det indholdsmæssige niveau – hvor Anettes hjernefaglige viden styrkede os i at kunne forbedre indholdet af vores egne kursusprodukter i DI •det personlige niveau – hvor dagens øvelser fik deltagerne til at “trampe nye stier i hjernen” og reflektere relevant over egne roller.En meget inspirerende dag i godt selskab!

  Jens Kristian Jørgensen

  Dansk Industri

  Vi havde en rigtig god dag sammen med Anette Prehn – med lutter positive tilbagemeldinger fra medarbejderne bagefter. Workshoppen BEVAR OPTIMISMEN I FORANDRINGEN var meget brugbar og anvendelig – både arbejdsmæssigt og privat. Den satte gang i masser af tanker om, hvordan man forholder sig i forandringssituationer, og hvordan vi kan hjælpe os selv og hinanden. Anette skitserede adfærdsmekanismer hos mennesker, som alle kunne spejle sig i. Hun fik menneskeliggjort og nuanceret modstand mod forandring. Og så fik hun klart kommunikeret, hvordan man kan gøre sin hjerne til en medspiller i forandring… først og fremmest for éns egen skyld, fordi det ellers bliver for hårdt at være i. Anettes bidrag var meget motiverende og inddragende, og alle – både bioanalytikere, molekylærbiologer, læger, forskere, sekretærer osv. – var helt opslugte af det!

  Lotte Krogh, ledende overlæge

  Odense Universitetshospital, Klinisk Genetisk Afdeling

  Anette Prehn har om nogen løst sin opgave og forklaret hjerneforskning, så selv jeg kan forstå det: med enkelt sprog og nyttige værktøjer. For mig at se er det essentielt at vide hvilke "mekanismer", der træder i kraft i hjernen i pressede situationer. På den måde kan man bedre forstå, hvad der sker – og undgå at blive alt for påvirket af situationen. Det hjalp Anette os med i workshoppen Hvordan gøres forandringsparathed til en vane? Hvor er jeg glad for, at jeg i sin tid googlede "forandring" og "vilkår"!

  Preben Huus, næstformand

  Danmarks Lærerforening, Fjordkredsen

  Anette Prehn leverede et super foredrag, der gav bioanalytikerundervisere viden om hjernebaseret læring, og hvad der kan fremme og hæmme den. Formidlingen af begreber og viden fra hjerneforskningen blev på fornemmeste vis koblet til undervisningssituationen, så den enkelte fik aha-oplevelser om egen situation samt idéer til at gøre ting anderledes. Foredraget har høstet stor ros fra deltagerne.

  Jane Fyhn

  Danske Bioanalytikere

  En rigtig veloplagt foredragsholder, der med stor engagement fik alle 60 deltagere med helt fra start. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer der deltog i foredraget. Dejligt at Anette kontaktede os på forhånd og på den måde kunne tilpasse sit oplæg efter os.

  Berit Hermansen

  Koldingbibliotekerne

  Brilliant motiverende speaker, der forbinder sig 100% med publikum.

  Thorbjørn Hededal

  Danske Bank

  Det var et underholdende foredrag, en god måde at få ny og brugbar viden på.

  Kristina Thomsen

  Danske Bank

  Lyser af engagement og omsætter et vanskeligt forskningsfelt til noget let forståeligt og brugbart i hverdagen.

  Bente Larsen

  Sønderborg Kommune

  Super oplægsholder - meget levende og meget nærværende. Hun fangede helt klart publikum.

  Jane Sys Toftesgaard

  Fredensborg Kommune

  Anette var kompetent, livlig, involverende og dygtig.

  Rolf Weber

  KRIFA

  Total cool og kompetent!

  Christian Haugk

  Kolding kommune

  Det er simpelthen fantastisk at opleve noget, der er så konkret og lige til at tage med hjem og gå i gang med. Mange gange, når vi har været afsted til forskellige foredrag, som har behandlet komplekse emner som eksempelvis hjernen, har det altid taget enorm megen tid at få talt med hinanden indbyrdes om, hvad var det vi hørte, hvordan forstod vi det, og hvordan kan vi få det omsat til at arbejde med det i praksis. Og så er den ellers gode viden ikke kommet videre, for det blev for svært og kompliceret at oversætte til et fælles sprog som alle kunne tage ejerskab på. Med Anette Prehns tilgang og oplæg oplever vi i den grad at fagsproget oversættes til let omsættelig viden. Vi fik redskaber til udførelse i praksis, lige med det samme. For os betyder det, at vi nu kan dele et fælles sprog, værktøjer og sange, som vi i fællesskab kan bygge videre på og gøre til vores eget. TUSIND TAK for et meget indlevende og givende oplæg

  Linda Garsdal Fredensborg, Institutionsleder, Midtbyens Børnehus

  Kolding kommune

  Fantastisk! Anette Prehn leverede et skudsikkert foredrag for 130 elever til vores gymnasiefest. Eleverne har en meget travl hverdag, og Anettes foredrag bidrog med gode redskaber til at gøre den lidt lettere. Foredraget var også krydret med både interessante og sjove facts. Vi kunne let identificere os med Anettes konkrete eksempler, og de gjorde foredraget nærværende for den enkelte. Mange elever og lærere roste bagefter Anette for at have hevet hjernevidenskab og sociologi ned på et plan, hvor alle kunne være med. Et friskt og interessant foredrag med en smilende og engagerende taler. Kan varmt anbefales!

  Jens Nissen Kristensen

  Silkeborg Gymnasium

  Knap 100 gymnasielærere på Aalborg Handelsgymnasium kunne smile, synge, nikke og give ”thumbs up” til et fantastisk og særdeles anvendeligt interaktivt foredrag om ”hjernebaseret læring” af Anette Prehn. Anette udfoldede hjernens muligheder og begrænsninger i læringssammenhæng og kom med meget brugervenlige bud på, hvilke læringsoptimerende knapper vi som lærere kan skrue op og ned på. Interaktiviteten og Anettes meget levende og indlevende facon fangede i den grad opmærksomheden omkring et stof, der var veltilrettelagt og tilpasset målgruppen nøjagtigt som aftalt forud. Begejstring smitter!

  Mia Winther

  Aalborg Handelsgymnasium

  Skolelærerne var rigtig glade for Anettes foredrag: Resiliens i børnehøjde.

  Anne Kleberg

  ULF

  Foredraget ramte lige i målgruppen og var meget relevant.

  Steen Hansen

  Novo Nordisk

  Et levende og humoristisk foredrag, hvor alvoren skinnede igennem.

  Bente Bæk Hansen

  HK

  50 tilfredse medarbejdere på Stolpedalsskolen i Aalborg smilede stadig dagen efter vores pædagogiske dag med temaet ’Hjernesmart pædagogik’ med Anette Prehn. Som en deltager udtrykte det: ’Den gav mig indsigt i hjernens fysiologiske virkemåde, praktiske og håndgribelige forslag til, hvordan jeg kan bruge det i min klasse, samt værktøjer jeg personligt kan bruge i en travl hverdag med kontakt med mange børn, forældre og kolleger.” Planlægningen af dagen var eksemplarisk: På baggrund af et kort skriftligt oplæg fra os og en halv times telefonsamtale, sammensatte Anette et perfekt struktureret indhold tilpasset vores skole. En pædagogisk dag ud over det sædvanlige med et aktuelt og forskningsbaseret indhold!

  Kaj Søndergaard Nielsen, viceskoleleder

  Stolpedalsskolen

  Der snakkes meget om nytteværdi, når folk er på kurser/temadage. Vi har fået rigtig stor nytteværdi for pengene af Anette Prehns bidrag!

  Dorte Rømer Jensen

  Rebild Kommune

  Meget praksisnært, inspirerende, go formidling og tid til at stille spørgsmål og en formidler, der brænder for sit budskab.

  Joan Lindgaard

  Viborg Ressourcekorps

  Hvor ofte har vi ikke efter et konfliktforløb ærgret os over, at vi ikke fik håndteret det på en mere konstruktiv og fremadrettet måde? På MED-møder på Vrå, Tårs og Løkken skoler er der blevet udtrykt ønske om at lære noget mere om forebyggelse og konstruktiv håndtering af konflikter. Til at hjælpe os med dette havde vi for nylig inviteret Anette Prehn til Nordjylland. På sin egen energifyldte og nærværende måde magtede Anette Prehn at involvere tilhørerne og fastholde deres fokus i en tre-timers workshop efter arbejdstid mellem 15 og 18 på tværs af personale fra tre forskellige skoler. Hendes sprudlende og livfyldte performance blev understøttet af en præsentation med mange metaforer og eksempler, der ramte plet både i forhold til organisations- og privatlivet. Indviklet hjerneforskning “kom ned på jorden” og gav os virkningsfulde redskaber med hjem, direkte anvendelige i daglig praksis. Vi optrampede nye stier, lærte at håndtere hjernens amygdala gennem eksternalisering og øvede os i at aktivere pandelapperne til at reframe svære episoder. Alle deltagerne udtrykte efterfølgende stor ros til Anette Prehns måde at guide dem gennem en afmystificering af vores plastiske hjernes måder at agere og reagere på. Vi har fået et fælles sprog, der supplerer og understøtter vores pædagogiske praksis og gør os bedre til at håndtere samspil, så vi lykkes relationelt med hinanden. Bare vi havde haft forældrene med også!

  Arne Dørup Jensen

  Løkken Skole

  Anette har fået rigtig meget ros fra deltagerne for hendes nærvær, energi, tydelige sprog og for at indlægge "stå op øvelser" og sang undervejs. Hun er oplevet inspirerende og som en god formidler. At stoffet var relevant og brugbart, og at tiden gik alt for hurtigt.

  Joan Hauberg

  HK Nordjylland

  Jeg har kun fået rigtige gode og fine tilbagemeldinger fra medarbejderne,

  Pia Johansen

  Børnområdet - Dagtilbud Sydvest

  Utrolig levende og inspirende.

  Dorthe Choi Lisby

  FSAIO Opvågning Syd

  Aldrig tidligere har jeg været med til, at oplægsholder kontakter mig og bruger 20 min på at spore sig ind på, hvad vi præcist ønsker at opnå med seancen! Enormt god samtale med super gode spørgmål der bevirkede, at begge parter kunne være meget præcise og ramme samme mål! Tak!

  Charlotte Villefrance

  Allerød Gymnasium

  Vi har netop hørt Anettes foredrag: “Hjernesmart pædagogik” på min skole. Det er et super spændende foredrag om et meget vigtigt emne, når vi taler om børnenes læring i skolen. Anette fortæller på en levende og engageret måde og formår at lave link til skolens hverdag, så man bagefter har stor lyst til at arbejde videre med indholdet. Jeg har personligt hørt Anette tre gange og hver gang tager jeg noget nyt med mig.

  Eivind Kallesøe

  Firkløverskolen

  Vi fik en meget nærværende og professionel kursusdag med Anette en varm sensommerdag i Fredericia. Dagen levede 110% op til vores forventninger, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra medarbejderne, og de gik i gang med at øve sig i at bruge hendes idéer og viden mandag morgen. TAK.

  Susanne Hyre-Jensen

  Sct. Knuds Skole & Børnehave

  Flot og velforberedt præsention. Anette forstod vores koncept og dogmeregler.

  Mette Gade

  Mindshare A/S

  Meget relevant oplæg på vores konference "Lyst til Læring".

  Merete B. Riedel

  FrontRead ApS

  Meget nyttigt og spændende. Meget varieret indhold og fint med brain braiks.

  Anick Lund Jensen

  Børne og ungerådgivningen Helsingør Kommune

  Illuminerende!

  David Shutts

  Inchcape Shipping Services

  Efter at have hørt Anette Prehns oplæg, tvivler jeg på, at hjernen kun trækker på 25 watt. Det var ganske enkelt fremragende – og deltagere gik begejstrede hjem. Anettes energi og evne til at nå ud til en meget stor gruppe mennesker (110) er helt særlig. Man føler, at Anette taler til den enkelte, selvom man er en del af en stor gruppe, og de mange hverdagseksempler skaber genkendelighed, faglighed, grin og nærvær. Anette bidrog i dén grad til at styrke og inspirere vores ledere, medarbejdere og forældrerepræsentanter. Tak for det!

  Michael Andersen

  Gentofte Kommune, Børn, Unge og Fritid

  Super spændende foredrag - der efterlod os alle sultne på mere. Vi blev klar over, at vi kan tæmme vores 'indre bjørn' ved at styre hjernens opmærksomhed. Og vi ønsker helt klart at arbejde videre med, hvordan man bruger reframing konstruktivt i arbejdet med børn.

  Kristina Avenstrup

  Børnehusene Kokkedal

  Anette Prehn formår at begejstre, selvom stoffet er hardcore. Når Anette holder foredrag om, hvordan læring skabes, anvender hun selv metoder, der understøtter læring. Det er både teori og praksis på samme tid – og giver dobbelt læring.

  Grethe Risum Krog

  Rigshospitalet, Blodbanken

  I tre workshops i Stockholm, København og Århus, tog Anette Prehn Arkitema Architects med på en oplevelsesrig rejse i hjernen. Den var både relevant for de læringsmiljøer, vi designer for kunder, men også inspirerende for vores eget fysiske miljø og samspil med hinanden. Jeg havde ikke på forhånd drømt om, at jeg kunne få SÅ stor værdi af oplægget. Anette er et scoop!

  Eva Friis

  Arkitema Architects
  Uforpligtende forespørgsel på Anette Prehn

  Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Eller ring til os på

  Tlf: 35 11 21 31
  Anette Prehn
  Anette Prehn

  5 ud af 5 stjerner

  "Anette Prehn har om nogen løst sin opgave og forklaret hjerneforskning, så selv jeg kan forstå det: med enkelt sprog og nyttige værktøjer. For mig at se er det essentielt at vide hvilke "mekanismer", der træder i kraft i hjernen i pressede situationer. På den måde kan man bedre forstå, hvad der sker – og undgå at blive alt for påvirket af situationen."

  Preben Huus, næstformand - Danmarks Lærerforening Se alle referencer

  Foredragsemner med Anette Prehn