Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Det mystiske Rusland: Kender du sandheden?

Andrey Kazankov

Andrey Kazankov

Udenrigskorrespondent hos Weekendavisen, journalist og rejseleder med ekspertise i Rusland og andre tidligere sovjetiske republikker.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Andrey Kazankov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kom med ind over Ruslands landegrænser, når udenrigskorrespondent og rejseleder Andrey Kazankov fortæller om landets sandheder og myter. Du bliver klogere på, om vi i Vesten skal frygte Rusland, om Putin rent faktisk er diktator, hvad der sker bag lukkede døre og meget, meget andet.

Siden 2014 har Andrey Kazankov været udenrigskorrespondent for Weekendavisen, hvor han skriver om Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjetiske republikker. Han har ikke kun rapporteret fra østeuropæiske hovedstæder som Moskva, Kyjiv, Riga og Tallinn, men også fra mere eksotiske og konfliktramte områder som Sydossetien, Dagestan og halvøen Krim, der er hovedårsagen til, at Rusland er kommet på alverdens forsider i de seneste år.

Andrey Kazankov optræder som ekspert på tv og i radio og afsætter tid til en enkelt årlig tur som rejseleder for Akademisk Rejsebureau på et flodkrydstogt fra Moskva til Sankt Petersborg. Også i sine foredrag tager han tilhørerne med på en rejse – ind i den mystiske russiske sjæl.

Som russiskfødt, dansk uddannet journalist har Andrey Kazankov et ben i hver lejr og derfor et skarpt øje for, hvad danskerne gerne vil vide om Rusland, og hvad der især kan overraske og begejstre et dansk publikum. Når Andrey Kazankov holder sine energiske foredrag, giver han sig 100 procent, ligesom han gjorde det på basketballbanen i sin fortid som semiprofessionel idrætsudøver.

Se foredrag med Andrey Kazankov

  Andrey Kazankov foredrag

  Myter og sandheder om Rusland og Putin

  • Hvor gode er russerne egentlig til “fake news”? Er Putin en diktator? Hackede han det amerikanske valg? Er Rusland på vej tilbage til Sovjetunionen? Og hvad sker der lige i de russiske homo-natklubber?
  • Disse og mange flere spørgsmål bliver besvaret, når udenrigskorrespondent Andrey Kazankov både be- og afkræfter fordommene om Rusland og russerne.
  • Bliv opdateret på, hvad der foregår i verdens største land – og hvordan det kan påvirke os på den anden side af Østersøen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Andrey Kazankov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Andrey Kazankov