Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv inspireret til at have fokus på din ledelse og dine kollegaers motivation

Anders Gisselmann

Anders Gisselmann

Synlig ledelse, medarbejderudvikling, præsentationsteknik og personlig branding

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anders Gisselmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anders Gisselmann har siden 2001 arbejdet som rådgiver for bl.a. erhvervsledere, eksperter, iværksættere, foredragsholdere, politikere og andre, der har skulle finde en optimal balance mellem deres faglighed og personlighed i forsøget på at opnå stærke resultater – både for mennesker og bundlinjer. Han har arbejdet med et hovedfokus på personlig branding og public speaking (foredrag og præsentationer).

Et foredrag med Anders Gisselmann giver jer:

  • En uformel, humoristisk og involverende foredragsholder
  • Konkrete værktøjer til at forbedre din præstenationsteknik
  • Indblik i hvordan I kan balancere jeres faglighed og jeres personlighed som ledere

Ekspertindsigt i ledelse, motivation og medarbejderudvikling

Inden for foredragsverdenen har han skrevet foredrag for – og sammen med flere hundrede foredragsholdere – kendte som ukendte. Han har været rådgiver for en stor del af landets mest benyttede foredragsholdere

Anders Gisselmann holder foredrag, workshops og kurser indenfor synlig ledelse, medarbejderudvikling, præsentationsteknik og personlig branding. Han arbejder lige gerne med private – som offentlige virksomheder og organisationer. Som foredragsholder og underviser er Anders uformel, humoristisk, involverende og han er altid garant for en god tilpasning til den pågældende deltagergruppe.

Anders har desuden selv holdt flere ledelsespositioner i mindre virksomheder og har et indgående kendskab til dynamikkerne mellem ledelse og medarbejdere i organisationen.

Book Anders Gisselmann til jeres næste event og optimer jeres ledelsesstil og styrk teamets engagement.

Se foredrag med Anders Gisselmann
Anders Gisselmann foredrag

Mennesker følger mennesker – et foredrag om ledelse

I mange brancher er konkurrencen på ydelsen og medarbejderne benhård. I praksis betyder dette, at medarbejderne dårligt når at overveje muligheden for et nyt job, før de automatisk får tilbudt et nyt – enten af en headhunter eller en opsøgende konkurrent.

Som leder kan du imødekomme denne udfordring på to måder: Du kan ændre måden du leder på, så du skaber dig et stærkere intern brand med en nærværende fortælling og en tilstedeværelse, der giver dine medarbejdere lyst til at følge dig – eller du kan overtrumfe konkurrenternes tilbud på løn og personalegoder. Sidstnævnte har længe bidraget til en uhensigtsmæssig ond spiral, der ikke engang fjerner tvivlen hos ret mange medarbejdere – slet ikke dem fra generation Y og Z, der vil anerkendes, have feedback og mærke at du som leder har en reel individuel interesse i dem.

Forsimplet sagt, så følger mennesker i langt højere grad mennesker end de følger stærke logoer, flotte værdier og hierarkiske ledere, der primært har fokus på faglighed, bundlinje og standardiserede management løsninger, som alle medarbejdere skal passes ind i.

Som leder er det derfor essentielt, at I kan balancere jeres faglighed og jeres personligheder, at I tør være jer selv og ikke bare den øverste magtfaktor i teamet eller på matriklen. Det kan lyde banalt og simpelt, men for mange fagligt orienterede ledere, er dette en svær øvelse.

For mange medarbejdere er et bedre job ikke et job, hvor lønnen, tillæggene eller frugtordningen er bedre end hos konkurrenterne, det er et job hvor det mest forventelige bliver overholdt; at du som leder, tager dig selv med på arbejde og indgår i sunde relationer.

Bliv i foredraget inspireret til at have fokus på jeres ledelse og jeres kollegaers motivation.

Anders Gisselmann foredrag

Skab præsentationer i topklasse – et foredrag om kommunikation

Mange ledere – og medarbejdere frygter eller hader at præsentere. Ærgerligt, for stærk formidling er et gyldent værktøj, når vi skal skabe resultater.

I dette foredrag – eller workshop, viser Danmarks førende foredragsskaber, Anders Gisselmann, jer en ny måde at gribe jeres præsentationer an på. Alle deltagere får den præsentationsramme, han har brugt til at flytte mange hundrede præsentationer fra at være tørre og kedelige til at være inspirerende og givende.

Vigtige indholdselementer er:

– Hvordan gør vi præsentationer til noget vi gør os umage med?
– Hvordan sikrer vi at vores præsentationer skaber værdi?
– Hvordan bygger vi en præsentation effektivt op fra anslag til outro?
– Hvordan balancerer vi fagligt -og personligt indhold?
– Hvorfor brugen af storytelling bør være en hovedingrediens i en præsentation.
– Hvordan vi tilpasser den enkelte præsentation til ære for deltagerne.

Deltagerne får den præsentationsramme, som Anders Gisselmann bruger i sit arbejde med at skabe stærke præsentationer – et arbejdsredskab, som medarbejderne kan bruge fremadrettet, hver gang I skal holde en præsentation, der skal justeres og tilpasses en given kunde.

Foredraget er velegnet til alle grupper af ledere -og medarbejdere, der af og til skal præsentere foran grupper af mennesker, hvad enten der er tale om interne eller eksterne situationer.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anders Gisselmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anders Gisselmann