Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Amalie Dollerup

Skuespiller

Når du booker et Amalie Dollerup foredrag får du et personligt og underholdende foredrag om hendes begivenhedsrige vej fra barne- til tv-stjerne. Desuden giver Amalie Dollerup også smagsprøver på sine musikalske kompetencer.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Amalie Dollerup har med TV2-serien Badehotellet fået et gennembrud som overklassepigen Amanda. Nu kan du møde den populære skuespiller og få et sjældent indblik i hendes skuespillerunivers og ikke mindst oplevelserne og scenerne i Badehotellet og seriens kulisser.

Amalie Dollerup blev uddannet som skuespiller på Aarhus Teater i 2010 og blev året efter engageret på Aalborg Teater, grundet sit store talent. Her medvirkede hun blandt andet i forestillinger som Den Gyldne Drage, Anne Linnet-koncerten Jeg er jo lige her og musicalen En kort en lang m.fl.

I 1995 debuterede Amalie Dollerup som den yngre udgave af Lise Nørgaard i filmen Kun en pige. Derefter fulgte store tv-succeser som blandt andet Yrsa i Krummernes jul og den selvstændige datter Sille i krimiserien Strisser på Samsø.

 

  Amalie Dollerup Foredrag

  Halløj på og bag Badehotellet

  • Tag med en tur til 1930’ernes ferieidyl ved Vesterhavet, når Amanda-skuespilleren Amalie Dollerup tager tilhørerne med ind bag om den populære dramaserie Badehotellet.
  • Amalie Dollerup fortæller i første del af foredraget om sin vellykkede karrierevej og en succesfuld rutsjetur fra barnestjerne til tv-stjerne. I foredragets anden del fokuserer Amalie på Badehotellet og giver tilhørerne et unikt indblik i de nordjyske kulisser, og afslører også, hvilke scener der var de sjoveste og de sværeste at skyde.
  • Til sidst forkæler Amalie Dollerup også publikum med sine musikalske talenter og synger et par medrivende sange. Glæd jer til en hyggelig aften med Danmarks skuespiller-darling!
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Amalie Dollerup

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Amalie Dollerup

Foredragsemner med Amalie Dollerup