Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Tue Isaksen

Cand.psych., chefkonsulent, forfatter og foredragsholder

Tue Isaksen er en populær foredragsholder hos både private som offentlige organisationer, og er unik i sin evne til at omstille sig til alle niveauer af en organisation. Med sin humor og glimt i øjnene får han beskrevet filosofiske, kulturelle, historiske og politiske perspektiver, og med en basis i celler, hormonstoffer og hjernens funktioner. Alt sammen med en let og tilgængelig fortælling, som tilhørerne med garanti kan huske.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Tue Isaksen er uddannet psykolog fra Aalborg universitet med en kandidat inden for arbejds- og organisationspsykologi. Tue har en fortid ved det Danske beredskab, ekstern lektor ved AAU, men er i dag ansat ved Arbejdsmiljøcentret som chefkonsulent cand.psych.

Tues passion har altid været centreret i biologien og stræber efter konstant at bringe vores viden om den biologiske organisme i spil, når vi designer organisationer, bedriver ledelse, og indgår i relationer med andre mennesker. Denne passion for det biologiske er godt krydret med hans dybe interesse inden for filosofi, historie og politik, hvilket er endt i bogen ”Biologisk stress – Set gennem samfundsudviklingens øjne”(Isaksen 2016). 

  Tue Isaksen foredrag

  Det biologiske perspektiv på stress, ledelse og forandringer

  • Ved at kombinere filosofi, historie og politik bruger Tue Isaksen den biologiske vinkel til at beskrive og forstå tendenser, udfordringer og løsninger i såvel vores kultur, som i vores virksomheder.
  • Foredraget er altid målrettet tilhørernes målgruppe og griber fat i de generelle perspektiver på analytisk og social tænkning i forhold til faglighed, samt hjernens måde at udvælge og behandle informationer til beslutning og handling, og hvordan dette er påvirket af vores biologi, kultur og adfærd.
  • Gennem den biologiske forskning kan vi finde to begreber, som danner bro mellem det psykologiske og det biologiske. Disse begreber er ”Kontrol” og ”Forventning”. Begreber som er centrale for at forstå ledelse, stress, samarbejde og udvikling.
  • Tue Isaksen bruger ”story telling” til at gøre den komplekse viden nærværende, humoristisk og tilgængelighed for tilhørende, og inddrager ofte publikum i fortællingerne.
  • Foredraget kan indrettes efter specifikke behov, såvel som der kan skrues op for områder, og dermed nedtone andre emner. Følgende emner kan inddrages: Biologisk stress (Individuelt niveau), organisatorisk stress håndtering, biologien og ledelse, ledelses i paradigme 4, forandringens biologi, opgaven i fokus (individ kontra fællesskab)
  • Varighed; 90-120 min (efter behov). Foredraget kan også afholdes på engelsk.
Foredragsholdere der minder om Tue Isaksen

Foredragsemner med Tue Isaksen