Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

I dette foredrag sættes de mange krav til perfektion og succes på spidsen

Sebastian Dorset og Lise Vestergaard foredrag

Sebastian Dorset og Lise Vestergaard

Komiker, kunstner og foredragsholdere der gør dig klogere på, hvordan du bliver en succes derhjemme og på arbejdspladsen.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Sebastian Dorset og Lise Vestergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sebastian

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

I deres humoristiske og interaktive foredrag gør komikeren Sebastian Dorset og kunstneren Lise Vestergaard dig klogere på, hvordan du kan blive en succes derhjemme og på arbejdspladsen og italesætter tidens behov for perfektion. 

Sebastian Dorset og Lise Vestergaard er gået sammen om en foredragsrække, der skal gøre danskerne til en succes på bare 60 min. I deres foredrag sættes de mange krav til perfektion og succes på spidsen, og giver de tilhørerne gode råd til at rumme deres egen smutvej til succes. 

Sebastian Dorset har optrådt over tyve år for alle, der har haft lyst til at høre ham, samt en del andre. Han har underholdt publikum på alle størrelser fra 2 personer til tusindvis af tilskuere. Udover stand-up komikken er han en yderst erfaren klummeskriver og tekstforfatter.

Lise Vestergaard er udøvende kunstner og visuel formidler. Hun arbejder med virksomheds-udsmykninger ud fra devisen om, at ‘et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø skaber inspirerende og kreative medarbejdere’. Derudover faciliterer hun kreative processer for at fremme trivsel, succes og skabe fokus på mål og visioner.

Se foredrag med Sebastian Dorset og Lise Vestergaard

  Sebastian Dorset og Lise Vestergaard foredrag

  BLIV EN SUCCES PÅ 6O MIN

  • Vi lever i et samfund, der stiller os alle sammen overfor et ubønhørligt krav – at være en succes.
  • Vi skal enten skabe misundelse hos andre eller selv gå ned med stress… men findes der en snedig genvej? Det kan du blive klogere på gennem én times interaktivt foredrag med kunstneren Lise Vestergaard og komikeren Sebastian Dorset.
  • På humoristisk vis vender de op og ned på vores ambitioner, vores succeskriterier, samt måden vi taler om dem på. Og når de 60 minutter er gået, garanterer de, at du både føler dig godt underholdt og har fået tilværelsen delt op i sunde, små overskuelige blokke, der hver rummer deres egen smutvej til succes. Alt dette på bare 60 minutter.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Sebastian Dorset og Lise Vestergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Sebastian Dorset og Lise Vestergaard