Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Privatlivspolitik

Ikrafttrædelsesdato: 30. august, 2018

Athenas ApS (“os”, “vi”, eller “vores”) styrer hjemmesiden https://athenas.dk (“Tjenesten”).

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores Tjeneste og de valg du har forbundet med de data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre Tjenesten. Ved at bruge Tjenesten accepterer du indsamlingen og brugen af oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

 

Indsamling Og Brug Af Oplysninger

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores Tjeneste til dig.

 

Typer af Data Indsamlet

Personoplysninger: Når du bruger vores Tjeneste, kan vi spørge, om du ønsker at give os dine personlige identificerbare oplysninger, som vi kan bruge til at kontakte eller identificere dig (“Personoplysninger”). Personlige identificerbare oplysninger kan indeholde, men er ikke begrænset til:

Email adresse
Cookies og brugsdata

Brugsdata: Vi kan indsamle oplysninger, om hvordan Tjenesten er tilgået og brugt (“Brugsdata”). Denne brugsdata kan inkludere oplysninger såsom din computers Internetprotokol (IP-adresse), browser type, browser version, de sider på Tjenesten du besøger, tidspunkt og dato på dit besøg, tiden brugt på de sider, entydige enhedsidentifikatorer og anden diagnostisk data.

 

Sporing og Cookies Data

Cookies er tekstfiler med en lille mængde data, som kan inkludere en anonym entydig identifikator.

Gennem din browser kan du afvise alle cookies eller få den til at vise dig, når en cookie bliver sendt. Hvis du ikke accepterer cookies, er det dog ikke sikkert, at du kan bruge alle dele af Tjenesten.

Cookies vi bruger: Session Cookie. Vi bruger en Session Cookie til at styre vores Tjeneste.

 

Brug af Data

Athenas ApS bruger den indsamlet data til forskellige formål:

Til at levere og opretholde Tjenesten
Til at give dig besked om ændringer på vores Tjeneste
Til at give dig adgang til forskellige interaktive funktioner på vores Tjeneste, når du vælger at gøre det.
Til at yde kundepleje og -service
Til at analysere oplysninger så vi kan forbedre Tjenesten
Til at overvåge brugen af Tjenesten
Til at opdage, forhindre og håndtere tekniske problemer.

 

Overførsel Af Data

Dine oplysninger, herunder Personoplysninger, kan blive overført til – og bevaret på – computere placeret uden for din stat, region, land eller anden stats jurisdiktion, hvor databeskyttelsesloven er anderledes end fra din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for Danmark og vælger at give oplysninger til os, vær da opmærksom på, at vi overfører dataene, herunder Personoplysninger, til Danmark og behandler det der.

Dit samtykke til denne Privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af de oplysninger repræsenterer din enighed af den overførsel.

Athenas ApS tager alle rimelige nødvendige trin for at forsikre, at din data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine Personoplysninger vil blive videresendt til en organisation eller land medmindre, der er tilstrækkelig sikkerhed herunder beskyttelse af dine data eller andre personlige oplysninger.

 

Videregivelse Af Data

Lovlige Bestemmelser

Athenas ApS kan videregive dine Personoplysninger, hvis vi i god tro mener, det er nødvendigt for at:

Overholde gældende love
Beskytte og forsvare Athenas ApS’s rettigheder eller ejendom
Forhindre eller undersøge mulige ulovligheder i forbindelse med Tjenesten
Beskytte personlig sikkerhed af brugere af Tjenesten eller offentligheden
Beskytte mod retsansvar

 

Beskyttelse Af Data

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, men husk at intet system til overførsel over internettet eller system til elektronisk opbevaring er 100% sikker. Selvom vi bestræber os efter at gøre en kommerciel rimelig indsats for at beskytte dine Personoplysninger, kan vi ikke garantere fuldstændig sikkerhed.

Tjenesteudbydere

Vi kan ansatte tredjeparts firmaer og individer til at lette vores Tjeneste (“Tjenesteudbydere”), til at levere Tjenesten på vegne af os, til at udføre opgaver relateret til Tjenesten eller hjælpe os med at analysere på, hvordan vores Tjeneste bliver brugt.

Disse tredjeparter har adgang til dine Personoplysninger udelukkende for at udføre disse opgaver på vegne af os og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

 

Links Til Andre Sider

Vores Tjeneste kan indeholde links til andre sider, som ikke er styret af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive sendt videre til den tredjeparts hjemmeside. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår Privatlivspolitikken på hver side, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og tager ikke ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller fremgangsmåder på nogen tredjepartssider eller -tjenester.