Tlf. 35 11 21 31
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf. 35 11 21 31
Jonas Bastholm Bisp
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Lykke
Foredrag
I mere end 15 år har journalist og forfatter Lykke Møller Kristensen beskæftiget sig med den digitale udviklings betydning for mennesker, organisationer og samfund og er optaget af, hvordan vi gennem bevidste valg får det bedste ud af de muligheder, benspænd og dilemmaer, der følger med. Hendes foredrag inspirerer til handling, er altid aktualiseret og inddrager cases, der gør det relevant for målgruppen.
Lykke Møller Kristensen er en visionær journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter dedikeret til at udforske og formidle den komplekse verden af digital kultur, adfærd og kommunikation. Hendes engagement er drevet af erfaringen og troen på, at vi kan forme vores digitale fremtid gennem bevidsthed, dialog og konkrete handlinger.
Med mere end 15 års erfaring har Lykke rådgivet virksomheder, kommuner og skoler om digital omstilling og kommunikation og samarbejde. De seneste ti år med skærpet fokus på trivsel. Som journalist har Lykke Møller Kristensen beskæftiget sig med udviklingspsykologi og erhvervsudvikling og integreret den digitale omstilling. Da hendes egne børn kom galt afsted på sociale medier, satte hun lys på børn og unges vilkår i den digitale verden. Lykke stiftede og var leder af det fondsstøttede projekt SoMe-Right og har været aktivt medlem af International Child-Safety Group og Insights – have your say.
Lykkes foredrag skaber ikke kun oplysning, men opfordrer også til handling og forslår konkrete løsninger for at forbedre digital trivsel. Hun tilpasser sit budskab til forskellige målgrupper og udfordringer – fra digitale børn og unge, skoleledelser til forvaltninger til store og små organisationer og arbejdspladser. På lederniveau er hun en erfaren rådgiver i implementeringsfaser og interne workshops om digitalisering og kommunikation.
Book et foredrag på enten dansk, tysk eller engelsk med Lykke Møller Kristensen for at blive inspireret til at tage ansvar for den digitale udvikling og skabe indflydelse og forståelse for at forme en positiv digital fremtid.
Se foredrag med Lykke Møller KristensenMed mere end 15 års erfaring tager Lykke Møller Kristensen os med på en rejse gennem udviklingen af vores digitale adfærd og kultur, som hun kalder vores digitale habitus. Hun kommenterer humoristisk på behovet for konstant optimering, og hvordan det kan blive stressende. Ved at nedbryde fordomme og konkretisere komplekse digitale udfordringer skaber hun forståelse for, hvordan koordineret dialog og handling kan øge trivslen på tværs af generationer og roller. Med konkrete eksempler og modenhedstrappen som model guider hun gennem vejen til en fælles indsats. Dette foredrag fokuserer på vores vaner og trivsel både privat og på arbejdspladsen i den digitale æra.
Mulige vinkler på dette foredrag:
– Skærmpolitik på arbejdspladsen – og andre velgørende kodekser
– Informations- og beskedoverload
– Generationers muligheder – fælles om digital trivsel
– Digital håndbog – need to know og nice to know
Lykke Møller Kristensen udforsker AI, algoritmer og digitaliseringens påvirkning på samfundet. Hun stiller spørgsmål til, hvordan mennesket og teknologien kan støtte hinanden og sætter fokus på de etiske dilemmaer i den digitale udvikling. Med et glimt i øjet udfordrer Lykke Møller Kristensen quick-fix mindsettet og deler principper om teknologi og implementering baseret på solid viden. Dette foredrag adresserer udfordringer og muligheder ved teknologiske systemer som Aula, MitID, Techgiganter og AI. Det tilpasses målgruppen og fokuserer på viden, formålsafklaring, og effektiv kommunikation.
Mulige vinkler på dette foredrag:
– Hvad Aula kan lære os om AI og ChatGPT (og tech)
– ChatGPT og andre benspænd
– Fremtiden er nu: Derfor skal du vide noget om AI og gen AI – og hvad du skal vide
– Overtager AI verden?
Lykke Møller Kristensen giver en unik indsigt i børn og unge fra den digitale tidsalder. Hun går ind i debatterne om skærmbrug og perfekthedskultur og tilbyder handlingsorienterede løsninger og dokumentation for virkningsfulde metoder. Hendes erfaringer baserer sig på ti års arbejde, to bøger foruden oplevelser med hendes egne børn, og viser, at regler om skærme ikke er nok. Det kræver en større kontekst og andre redskaber, der ikke komplicerer, men støtter udviklingen af sunde digitale vaner. Ved at udfordre traditionelle opfattelser af generationer og kassetænkning tager hun os med på en tidslinje, der viser den komplekse balance mellem den digitale rejse og den menneskelige rejse.
Mulige vinkler på dette foredrag:
– En skoleindsats, der forandrer
– Hvem er de digitale børn, og hvordan kan vi samarbejde med dem
– Digital trivsel og de konstante afbrydelser
– Er det skærmen eller antagelser, der er mellem os?
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.