Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Jan Hellesøe

Tv-vært, hypnotisør og showmand

Danmarks førende mentalist, Jan Hellesøe, udfordrer dine sanser og giver stof til eftertanke i sit grænseoverskridende foredrag, der er inspireret af DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne”. Forbered jer på en aften I sent vil glemme i selskab med Jans psykologiske manipulation og hypnose! 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Manipulationseksperten Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3, der fornylig har vundet prisen som det mest originale TV-program. I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, folk på gaden og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. I serien rejser vi ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

Jan Hellesøe har optrådt i de sidste 16 år af hans liv og har mange års international erfaring fra blandt andet Las Vegas og Hollywood. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer. Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer til netop til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

    Jan Hellesøe underholdning

    Jan Hellesøe Show

    • Ud over at blive fantastisk underholdt, så lærer du en masse, du oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.
    • Jan Hellesøe kan bookes til at udføre sine forførende manipulationer ved dit arrangement og løfte stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jan Hellesøe

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jan Hellesøe

Foredragsemner med Jan Hellesøe