Henter Indhold ...

Felix Smith

Radio- og tv-vært og foredragsholder

Felix Smith er den oplagte foredragsholder, hvis du mangler en skarp, imødekommende og underholdende ordstyrer eller konferencier til dit arrangement, hvad enten det er et årsmøde, debatoplæg eller andre events. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Felix Smith er kendt fra både radio og tv, hvor han har optrådt på P3, og Voice – Danmarks største Stemme samt blandt andet Dansk Melodi Grand Prix, DRs Store Juleshow, Danmarks Indsamling, Knæk Cancer, Weekend Weekend og senest på TV2s Danmark har Talent. Desuden har han stået i spidsen for programmer som Klipfiskerne og Felix Rykker Ind.

Foruden sin charmerende og autentiske stil er Felix Smith også en kreativ og idéerig performer – kompetencer han gerne anvender i forbindelse med formidlingsopgaver. Felix Smith kan blandt andet bookes som konferencier men også som konsulent på marketing- samt idégenereringsopgaver i private virksomheder, interne og eksterne jobs – det kan eksempelvis være virksomhedsstrategi-dage som eksempelvis tovholder eller små interne film eller som speaker.

    Felix Smith vært

    Felix Smith som ordstyrer og konferencier

    • Felix Smith er altid velforberedt og evner at løfte sin værtsrolle til et nyt niveau.
    • Han er imødekommende, skaber en afslappet stemning og er vant til at tale med alle mennesker, hvilket gør ham ideel som konferencier, eller hvis du har vigtigste budskaber der skal formidles til et givent arrangement.
Foredragsholdere der minder om Felix Smith

Foredragsemner med Felix Smith