Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Chris MacDonald

De tre bedste grunde til at booke dit næste foredrag gennem bureau

Tilbage til blog

8. juni 2021

Der er mange gode grunde til at booke sit foredrag gennem bureau, men for overskuelighedens skyld har vi samlet de tre bedste. Der er nemlig flere ting at tage stilling til, hvis du skal afvikle et mindre eller større arrangement. Den gode nyhed er, at vi er eksperter i at gøre det hele så let som muligt for dig. 

Stor vidensbank – mange foredragsholdere at vælge imellem
Vi har mange års erfaring med formidle foredrag. Vi hjælper dagligt virksomheder, organisationer, kommuner, foreninger og forbund med at finde den helt rigtige foredragsholder til netop deres event. I samråd med dit foredragsbureau kan du spore ind på, hvad det helt konkret er for et event, du skal afvikle, og hvem der vil passe godt dertil Er det underholdning, faglighed? Er det et kursus, et aftenevent eller noget helt tredje? Vi hjælper dig, så du sikrer dig bedst muligt udbytte af dit event og gør det rigtigt – i første forsøg. 

Styr på fakturering og alt det praktiske 
Vi tager os af fakturering af foredragsholder og al den praktiske kommunikation forud for foredraget. Vi skal bare bruge dit budget, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt pris og foredragsholder hænger sammen. Det har vi allerede kvalitetssikret og samtidig sørger vi også for, at der er styr på kørselspenge, overnatning og hvis der skal lejes venue eller andre ekstra udgifter. 

Vi er med dig hele vejen – også efterfølgende
Vi hjælper og rådgiver dig før dit arrangement, undervejs og selvfølgelig også efterfølgende. For at din organisation får mest muligt ud af jeres foredrag er det godt at evaluere lidt på selve udbyttet. Hvad har foredraget betydet for dine kollegaer, hvad kan I bruge det til efterfølgende? Hvordan skal du måle effekten af dit foredrag? Vi kommer med gode råd til evaluering, så du er sikker på, at du får det fulde udbytte af foredraget. 

Hvordan foregår en dialog med et foredragsbureau egentlig?
Hos Athenas sidder vi hver dag klar ved telefonen og på mail og kan hjælpe dig lige fra dine allerførste spæde tanker. Via vores hjemmeside kan du nemt udfylde en kontaktformular, hvor du angiver enten et navn på foredragsholder du påtænker at benytte, det kan fx være Svend Brinkmann eller måske et emne, fx økonomi eller mere konkret generation Z.

Derudover udfylder du hvornår og hvor du gerne vil have foredraget afholdt. Når kontaktformularen er sendt afsted, får du enten et opkald eller en mail fra en af vores ansatte, og derefter tager i så en uforpligtende dialog omkring din organisations ønsker og behov, og derudfra snakker i så mere konkret om, hvilken foredragsholder og evt. også pris osv.

Forinden denne samtale er det en god idé, at du har et nogenlunde budget klar, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette foredragsholder, men også til den rette pris. 

Athenas repræsenterer, og er i direkte kontakt med, mange af de største foredragsholdere i Danmark. Den tillid vores foredragsholdere giver os, er opbygget gennem mange års gensidigt og succesfuldt samarbejde med vores tilfredse kunder. Vi har foredragsholdere og foredrag inden for områder som ledelse, motivation, stress, politik og hundredvis af andre aktuelle og spændende emner.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.