Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Charlotte Bircow

Foredragsholder, sundheds – og livsstilsekspert

Charlotte Bircow formår, med sin evige tro på livet og dets herligheder, at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlotte Bircow foredrag giver stof til eftertanke, og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Charlotte Bircow er en dygtig foredragsholder inden for emnerne sundhed og træning – både fysisk og mental. Det var da også hende, som i sin tid introducerede fitness og spinning for danskerne. Charlotte stod bag de første instruktøruddannelser og fitnesscentre i Skandinavien og havde ved sit 25 års jubilæum solgt over 1,5 millioner fitnessvideoer foruden de syv bøger om sundhed.

Der er derfor ingen tvivl om, at Charlotte Bircow absolut har været med til at gøre træning og motion til en del af vores hverdag.  Den populære lifestyle-coach slog igennem med sloganet ”Balder af stål”, men Charlottes fokus gennem 25 år på sundhedsscenen har altid ligget i at skabe sundhed og velvære – både fysisk og mentalt. Mange kender i dag Charlotte Bircow som den sårbare, men stærke kvinde, der på forbilledlig vis har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med hele Danmark. Hun gennemførte endda en ironman, alene for at mærke om kroppen kunne komme tilbage i form efter et hårdt kræftforløb.

I foråret 2012 udkom hendes bog, ”Kræft æde mig nej” – en bog til inspiration, støtte og trøst for mennesker, der går gennem en af livets svære kriser. Charlotte Bircow er i dag ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, samt Børn, Unge og Sorg. Hun er en af frontfigurerne i mediernes ”Knæk Cancer”-dækning, og måske så du hende vinde 2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse i ”Hvem vil være millionær”.

Charlotte Birvow foredrag er underholdende og tankevækkende, med fokus på, hvordan vi med positive tanker, kost og motion kan få mere overskud og glæde i hverdagen. Både individuelt men også i et kollegafællesskab.

Charlotte kan bookes til aktive hele og halve dage, hvor hendes foredrag kan bakkes op af fysisk udfoldelse, ligesom det er muligt at afholde foredragene både engelsk og dansk. Charlottes samlede viden bygger ikke kun på praktiske erfaringer men også på en HA/HD i erhvervsøkonomi, aerobic/fitnessuddannelser fra AFFA – IDEA – USA, samt NLP master og NLC Lifecoach level 3 fra C.H.E.K. Institute San Diego.

  Charlotte Bircow foredrag

  Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen

  • Tag livsglæden med på arbejde – for arbejdsglæden kommer ikke med morgenkaffen.
  • Undersøgelser viser, at virksomheder med sunde og glade ansatte klarer sig dobbelt så godt på bundlinjen. Arbejdsglæde udspringer af livsglæde og den ægte livsglæde er derfor grundstenen i enhver snak om arbejdsglæde. De fleste mennesker får dog ikke deres daglige indtag af arbejdsglæde i sin morgenkaffe.
  • I foredraget fokuserer Charlotte Bircow på de mange fordele, vi kan opnå som kolleger og medarbejdere, når bare vi er bevidste og proaktivt vælger vores adfærd.
  • Charlotte giver nogle bud på tiltag og  bevidste valg, der styrker din livsglæde, og dermed ogsåvil påvirke din arbejdsglæde. Du får mentale og fysiske værktøjer, som er lige til at bruge og kan mærkes både kollegialt og individuelt med det samme.
  • Få mere energi, overskud og livsglæde ind i din og dine kollegers hverdag og arbejdsliv. Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer, som med garanti kan løfte din arbejdsglæde.

  Charlotte Bircow foredrag

  Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind!

  • De fleste kender Charlotte Bircow som Danmarks fitnessdronning med de legendariske ”Balder af stål”, men i forsommeren 2011 blev hun ramt af brystkræft. Dermed blev både hendes identitet og selvopfattelse i høj grad udfordret, og det samme gjorde i øvrigt hendes balder, som kort efter diagnosen kunne fejre 50 års fødselsdag.
  • Charlotte Bircow fastholdte dog sit positive livssyn, et stærkt ”forbrug” af motion og mental træning, og kom på den måde hurtigt tilbage i topform – både mentalt og fysisk.
  • Få i dette autentiske foredrag en række af de metoder og tricks, som Charlotte selv har benyttet hele livet igennem for at blive et stærkt og lykkeligt menneske. Følg hendes personlige historie gennem livets op- og nedture i et liv, hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv, og hvor hun har fokuseret på løsningen frem for problemet.
  • Charlotte sætter i foredraget fokus på, hvordan sundhed i både tanke og krop, skaber stort konkret overskud og glæde i hverdagen – selv når det ser sortest ud, og forandringens vinde blæser.
  • Bemærk – Foredraget ”Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind!”, handler meget lidt om sorgen og tvivlen forbundet med sygdommen – og langt mere om at overkomme den og blive sund og rask igen. Om hvordan man slipper bekymringerne og bruger de rigtige gear til at komme positivt og stærkt op ad bakken.

   Charlotte Bircow foredrag

  Kræft æde mig – nej!

  • Foredraget er baseret på Charlotte Bircows bog, ”Kræft æde mig – nej!”, som udkom i foråret 2014.
  • Charlotte Bircow fik i 2011 konstateret brystkræft, og kvinden, der om nogen udstråler sundhed, overskud og styrke, stod nu over for en af de sværeste kriser i sit liv. Hvorfor lige mig? tænkte Charlotte, ligesom så mange andre kræftramte. Men der var intet svar, og Charlotte Bircow tog derfor sit livs vigtigste beslutning: Hun nægtede at lade kræften bestemme over sit liv, hun ville ikke være syg.
  • Kræft æde mig – nej! er Charlotte Bircows personlige fortælling om, hvordan hun midt i krisen genvandt kontrollen over sin tilværelse. Fra hun modtog budskabet, til hun afsluttede sin sidste behandling på hospitalet, fortæller hun om de udfordringer som enhver i den situation støder på: Hvordan man skal fortælle sine børn, at man har fået kræft, og kan man bevare sit sexliv og kærligheden under et kræftforløb? Charlotte fortæller ærligt og åbent om de udfordringer hun mødte under sit kræftforløb: Kvalme, hårtab, reaktioner fra omverdenen og om den væreste af dem alle: Angsten for ikke at blive rask. Først og fremmest er det dog en fortælling om, hvordan Charlotte fandt sin vej gennem krisen.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Charlotte Bircow

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Charlotte Bircow

Foredragsemner med Charlotte Bircow