Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Lær hvordan I ikke i trods men på trods af modgang bliver nødt til at (gen)finde selvrespekten

Anne Sofie Espersen foredrag

Anne Sofie Espersen

Skuespiller og foredragsholder - Foredrag om blandt andet personlige op- og nedture gennem livet og karrieren.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anne Sofie Espersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I sit meget personlige og autentiske foredrag fortæller Anne Sofie Espersen om sit livs op- og nedture, og hvad hun lærte af dem. Anne Sofie har fået mange skrammer i livet, men tror på, at det ikke er faldet, der fortæller andre hvem du er, det er måden hvorpå du rejser dig op igen. Derfor giver hun nu sin historie videre, og sætter sine tilhøreres liv i perspektiv.

Glæd jer til at opleve et livsbekræftende foredrag med Anne Sofie Espersen, der efterlader jer i godt humør og med mere appetit på livet.

Anne Sofie Espersen er født 27. august 1973 i Hirtshals, som tredje barn i en søskendeflok. Med sig fra sin Nordjyske barndom har hun værdier som flid og ydmyghed, og har derfor forsøgt at leve efter filosofien: “Hvis du er flittig og ordentlig og passer dine ting, så skal det nok gå alt sammen”. Det kan selvfølgelig have en slagside, især i disse tider, hvor folk rask væk går ned med stress pga. alle mulige forventninger vi hele tiden skal leve op til både hjemme, og når vi går på arbejde. Men flittigheden som dyd, rummer så mange gode bonusser – selvrespekten er Anne Sofies foretrukne.

Anne Sofie Espersen er uddannet fra Statens Teaterskole i 1999, hvorefter hun i flere perioder var fastansat på Aarhus Teater og spillede med i mange forestillinger. Anne Sofie Espersen har også deltaget i en række underholdningsprogrammer som fx Vild med dans. Senest har Anne Sofie Espersen været med i den seerroste tv-serie Norskov på TV 2, der får ny sæson i efteråret 2017, ligesom hun har medvirket i en række store danske film og tv-serier såsom “Til døden os skiller”, “Sover Dolly på ryggen”, “Klovn”, “Hvid nat” og “Frit fald”.

Se foredrag med Anne Sofie Espersen

  Anne Sofie Espersen foredrag

  Når du falder, så rejs dig igen

  • Budskabet i Anne Sofies personlige og ærlige foredrag er: “What doesn’t kill you makes you stronger” – hvor nævenyttigt og fidelt det end måtte lyde.
  • Hun er selv et levende bevis på, at succes består af at gå fra nederlag til nederlag, uden man mister modet. At man ikke i trods, men på trods af modgang, bliver nødt til at (gen)finde selvrespekten, at man godt må drømme store drømme og sagtens kan være grådig på livet, selvom eksistensen er rystet i sin grundvold.
  • I foredraget fortæller hun blandt andet om, hvordan hun på 4. år på teaterskolen blev gravid med sin holdkammerat, og hvordan hendes farmor belærte hende om skønheden ved de “ikke planlagte børn”, hvordan hun fik sit andet barn samtidig med adskillige freelance-jobs og også rigeligt med økonomisk mavepine, hvordan hun blev skilt, flyttede hjem til sine forældre, tvang sig selv til at smile og tage ansvar, blev sig selv igen og holdt sit hjerte åbent. Det er også en gribende historie om hjælpende hænder og om at række ud. Vigtigst af alt, så er det  et foredrag om at være i krise, om penge og mangel på samme, om at rejse sig igen, om spiritualitet, tro, håb og endnu mere om kærlighed.
  • Anne Sofie deler i det tankevækkende foredrag ud af sine erfaringer i at rejse sig fra sølet og fastholde troen på sit værd, også når det man mest har lyst til er at ligge under dynen. Familien og kærligheden er omdrejningspunktet for foredraget, når Anne Sofie fastslår vigtigheden af nærvær og omsorg, også når der er drøn på karrieren.
  • Anne Sofie fortæller uden filter om, hvor kompromisløs hun er, når det er kommer til prioritering i arbejdsliv og familieliv.

  Anne Sofie Espersen foredrag

  Pæne piger be’r ikke om noget

  • Kom med til et søsterkærligt show om selvværd, mobning, angst, hofter, onani, (mislykket) kærlighed, sociale medier, sex og panerede retter. Og resten af livet. Du kender det – og det er dét, de ved, for de kender det også selv. Glæd dig til skuespiller og foredragsholder Anne Sofie Espersen og forfatter til Søsterskriftet og radiovært Majbritt Maria Nielsen i en inkluderende samtale om dét, der er en kvindes liv.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anne Sofie Espersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anne Sofie Espersen