generic-cover2

Kom indenfor i en verden af velsmag hvor Anne fortæller om sit liv i madens univers

Anne Hjernøe foredrag

Anne Hjernøe

Tv-kok og journalist med ekspertise i madlavning, råvarer, økologi og det gode måltid, den gode madkultur.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Anne var vel forberedt, og god til at tilpasse sig under forløbet."

Gerda Bouma - Destination Sønderjylland Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Anne Hjernøe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

I sine inspirerende og underholdende foredrag inviterer Anne Hjernøe indenfor i en verden af velsmag, hvor hun fortæller om sit liv i madens univers og giver tips og tricks til at finde motivationen. Det handler om økologi, sæsonens råvarer og historier om det gode måltid.  

De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor Anne har lavet tv om mad fra sit eget køkken men også fra Spanien, New York og det smukke danske sommerland. I sine foredrag tager Anne afsæt i de mange madoplevelser og tager deltagerne med bag kulissen af tv-produktioner, kogebøger, og gastronomiske rejser. 

Foruden at holde foredrag driver Anne Hjernøe også sin egen virksomhed AnneMad ApS, hvor hun arbejder med tv-produktion, kogebøger, fødevareudvikling, opskriftsudvikling, gastronomiske rejser, foredrag, undervisning og workshops. Anne Hjernøe er uddannet inden for journalistik, pædagogik, kommunikation og retorik.

Gennem de sidste mange år har Anne Hjernøe arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et hav af kogebøger om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, grøn mad, mad mod kræft, og så alle de velkendte små retter fra hele verden.

Det er især virksomheder, foreninger og biblioteker, som har benyttet Anne Hjernøe foredrag og hendes store viden om mad i forskellige sammenhænge, uanset om det har været for at motivere, eller give publikum en aften med god stemning, god smag og inspirerende madtips.

Se foredrag med Anne Hjernøe

  Anne Hjernøe foredrag

  Slank, sund & stærk

  • Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag? Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt? Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende, flæskepuder? Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?
  • I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.
  • Der vil være fokus på: Smag/grundsmage & smagsoptimering af måltidet, vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens, måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk & kød, motivationsfaktorer, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove, tips & tricks og plads til alle de spørgsmål du vil stille
  • Foredraget kan kombineres med et par smagsprøver, hvis faciliteterne er til det.

  Foredrag/peptalk

  • Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter noget sødt eller salt? Føler du at du trænger til chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart?
  • Det kan afhjælpes med nogle helt enkelte greb. Få masser af tips, tricks og idéer til, hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe. Samtidig får tilhørerne en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.
  • Der bliver også plads til fortællinger fra Annes arbejde med kogebøger, fødevareudvikling og tv-produktion. For er det virkelig nødvendigt at spise termitter, væddertestikler og fermenteret haj, bare for at lave godt tv?

  Anne Hjernøe foredrag

  Annes Køkkenværksted

  • I foredraget beretter Anne Hjernøe om sit liv i madens univers. I kommer med bag om livet med tv-produktion, kogebøger, gastronomiske rejser, fødevareudvikling, sundhed, økologi og årstidens råvarer, som er en del af Annes hverdag.
  • Mens Anne Hjernøe med humor og bid fortæller inspirerende historier, laver hun ud fra sæsonens råvarer smagsprøver på den mad, man ellers kun stifter bekendtskab med i hendes tv-programmer, bøger og artikler. Gå hjem fra workshoppen med en god smag i munden, ny inspiration til dit eget køkken, gode tips til at gøre maden smuk, sund og mættende, samt med nye spændende opskrifter.

Referencer

Meget vedkommende og professionelt foredrag. Dejligt, at publikum kunne få autorgraf i deres bøger.

Mette Holmegaard

Holstebro Bibliotek

Anne var vel forberedt, og god til at tilpasse sig under forløbet.

Gerda Bouma

Destination Sønderjylland
Uforpligtende forespørgsel på Anne Hjernøe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anne Hjernøe

4.75 ud af 5 stjerner

"Anne var vel forberedt, og god til at tilpasse sig under forløbet."

Gerda Bouma - Destination Sønderjylland Se alle referencer

Foredragsemner med Anne Hjernøe