I sine inspirerende og underholdende foredrag inviterer Anne Hjernøe indenfor i en verden fyldt med livskvalitet og gode, sunde vaner. Hun fortæller – uden løftede pegefingre – malende om sit liv med mad, om hvordan hun selv tabte 20 kg, og om hvordan man finder motivationen til at holde den gode kurs. Det handler om at spise sig mæt til måltiderne, om at bruge grundsmagene og om at kombinere tips og tricks med sund fornuft.
Du kender nok Anne Hjernøe for hendes mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern. Hun har lavet madprogrammer fra Frilandshaven og hendes eget køkken, men også fra Europa, USA, Storbritannien, Mellemøsten, Norden og Canada.
Anne har skrevet mere end 25 kogebøger siden 2002, og hun er desuden kursusleder på Annas Højskole, hvor hun underviser i ”Mad & Vandring” på Mallorca og i Andalusien samt i ”Sundhed – stærk, let & mæt LIVE” på Læsø.
I Annes foredrag kommer du enten i dybden med sundhed og livskvalitet eller med bag kulissen på de mange TV-produktioner.
Et foredrag med Anne Hjernøe giver dig:
- En større viden om mad og kost, som du kan bruge i hverdagen – uden at lave helt om på dit liv
- Svarene på, hvordan du slipper trangen til sødt og salt efter dine måltider
- En kombination af praktik og teori til anvendelig viden i din organisation
Foruden at holde foredrag driver Anne Hjernøe også sin egen virksomhed AnneMad ApS, hvor hun arbejder med tv-produktion, kogebøger, fødevareudvikling, opskriftsudvikling, gastronomiske rejser, foredrag, undervisning, kurser, kostplaner, vægttab og workshops. Anne Hjernøe har uddannelse inden for journalistik, pædagogik, kommunikation og retorik.
Gennem de sidste mange år har Anne Hjernøe arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et hav af kogebøger og opskrifter om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, grøn mad, mad mod kræft, og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Hvis du har læst en kogebog eller bog af Anne Hjernøe, vil du vide at den altid indeholder gode tips, konkrete og håndgribelige opskrifter der kan bruges i hverdagen – uden at det hele skal føles som en slankekur. Om din konkrete interesse omhandler en decideret kostplan eller madplan, bog, kursus eller et motiverende foredrag, kan Anne Hjernøe inspirere til en helt ny tilgang, til den kost vi indtager i dagligdagen.
Det er især virksomheder, foreninger og biblioteker, som har benyttet Anne Hjernøe foredrag og hendes store viden om mad i forskellige sammenhænge, uanset om det har været for at motivere, eller give publikum en aften med god stemning, god smag og inspirerende madtips.
Se foredrag med Anne Hjernøe