Henter Indhold ...

Anne Hjernøe

Tv-kok og journalist

I sine inspirerende og underholdende foredrag inviterer Anne Hjernøe indenfor i en verden af velsmag, hvor hun fortæller om sit liv i madens univers og giver tips og tricks til at finde motivationen. Det handler om økologi, sæsonens råvarer og historier om det gode måltid.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor Anne har lavet tv om mad fra sit eget køkken men også fra Spanien, New York og det smukke danske sommerland. I sine foredrag tager Anne afsæt i de mange madoplevelser, og tager deltagerne med bag kulissen af tv-produktioner, kogebøger, og gastronomiske rejser. 

Foruden at holde foredrag driver Anne Hjernøe også sin egen virksomhed AnneMad ApS, hvor hun arbejder med tv-produktion, kogebøger, fødevareudvikling, opskriftsudvikling, gastronomiske rejser, foredrag, undervisning og workshops. Anne Hjernøe er uddannet inden for journalistik, pædagogik, kommunikation og retorik.

Gennem de sidste mange år har Anne Hjernøe arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et hav af kogebøger om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, grøn mad, mad mod kræft, og så alle de velkendte små retter fra hele verden.

Det er især virksomheder, foreninger og biblioteker, som har benyttet Anne Hjernøe foredrag og hendes store viden om mad i forskellige sammenhænge, uanset om det har været for at motivere, eller give publikum en aften med god stemning, god smag og inspirerende madtips.

    Anne Hjernøe foredrag

    Foredrag/peptalk

    • Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter noget sødt eller salt? Føler du at du trænger til chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart?
    • Det kan afhjælpes med nogle helt enkelte greb. Få masser af tips, tricks og idéer til hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe. Samtidig får tilhørerne en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.
    • Der bliver også plads til fortællinger fra Annes arbejde med kogebøger, fødevareudvikling og tv-produktion. For er det virkelig nødvendigt at spise termitter, væddertestikler og fermenteret haj, bare for at lave godt tv?

    Anne Hjernøe foredrag

    Annes Køkkenværksted

    • I foredraget beretter Anne Hjernøe om sit liv i madens univers. I kommer med bag om livet med tv-produktion, kogebøger, gastronomiske rejser, fødevareudvikling, sundhed, økologi og årstidens råvarer, som er en del af Annes hverdag.
    • Mens Anne Hjernøe med humor og bid, fortæller inspirerende historier, laver hun ud fra sæsonens råvarer, smagsprøver på den mad man ellers kun stifter bekendtskab med i hendes tv-programmer, bøger og artikler. Gå hjem fra workshoppen med en god smag i munden, ny inspiration til dit eget køkken, gode tips til at gøre maden smuk, sund og mættende, samt med nye spændende opskrifter.

    Anne Hjernøe foredrag

    Foredrag for private, foreninger, festivaler mv. – En verden af smag

    • Kokken Anne Hjernøe & kemikeren Lisbeth Ankersen, får teori og praksis til at gå op i en højere enhed, når de med udgangspunkt i sæsonens sunde råvarer går i dybden med smag, duft, konsistens og råvarekombinationer.
    • Iblandet en stor portion humor og godt humør supplerer den dynamiske duo hinanden med et nytænkende og underholdende køkkenshow, hvor publikum bliver både udfordret og inddraget.
    • Hvad sker der under tilberedningsprocessen når man laver mad, og hvorfor smager nogle råvarer bare bedre sammen end andre?
    • Hvorfor nøjes med de 5 grundsmage i måltidet? Når man tager alle sanserne med, og kombinerer dem med viden om kemi og nervesystemet, så bliver smagsverdenen pludselig udvidet fra de traditionelle 5 grundsmage til de 10.000 smage som mennesket er i stand til at skelne i mellem. Hvordan får man, ved hjælp af sin viden og sine sanser, smag og konsistens til at gå op i en højere enhed, så måltidet bliver en sund, mættende, stimulerende og dejlig oplevelse?
    • Bliv inspireret og underholdt når du tilbringer 1 ½ time i rigtig godt selskab, og gå hjem med en værkstøjskasse fuld af gode tip og tricks til selv at kreere sunde og velsmagende måltider.
    • Der vil være smagsprøver undervejs og mulighed for at stille spørgsmål.

    Anne Hjernøe foredrag

    Foredrag for professionelle & virksomheder – En verden af smag

    • Kokken Anne Hjernøe & kemikeren Lisbeth Ankersen får teori og praksis til at gå op i en højere enhed, når de med vanlig professionalisme tager udgangspunkt i producenternes råvarer og produkter.
    • På smageworkshoppen går den dynamiske duo i dybden med smag, duft, konsistens og råvarekombinationen. Producenterne og deres produkter vil blive inddraget, og alle vil blive udfordret til at bruge deres egen viden og faglighed.
    • For hvorfor nøjes med de 5 grundsmage i produkterne? Når man tager alle sanserne med, og kombinerer dem med viden om kemi og nervesystemet, så bliver smagsverdenen pludselig udvidet fra de traditionelle 5 grundsmage til de 10.000 smage som mennesket er i stand til at skelne i mellem.
    • Hvad er smag, sensorik og foodpairing, og hvordan bruges det i produktudvikling og markedsføring? Hvordan kan man optimere og kommunikere smag? Hvordan påvirkes smag og konsistens af forarbejdning af råvarerne? Hvordan smager man? Hvordan indfrier man forbrugernes forventninger, og skaber en positiv respons hos dem? Hvorfor smager nogle råvarer bare bedre sammen end andre? Hvad er kvalitet?
    • Tilbring 3 timer i godt selskab og kom hjem med en udvidet værktøjskasse, fyldt med gode idéer, ord til markedsføring, samt praktiske anvendelige metoder
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anne Hjernøe

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anne Hjernøe

Foredragsemner med Anne Hjernøe