Anne Hjernøe foredrag Stærk overgang - Om tiden midt i livet
Der er ligeså mange forskellige måder at være i overgangsalderen på, som der er kvinder i verden.
Men alligevel er der mange fællesnævnere som kan lære os hvordan vi gøre tiden midt i livet, lettere at være i og håndtere.
I foredraget hører du Annes egen historie om, hvordan hun selv er påvirket af hormonerne der forlader kroppen. Du hører lærerige statements fra kvinder i overgangsalderen, og der vil være fokus på mad, søvn, træning, vægt, sex, kosttilskud og hormoner. Samt alle de andre vigtige ting der kan sikre dig en god overgang.
I dette personlige og underholdende foredrag, gør Anne Hjernøe også op med de tabuer som overgangsalderen altid har været forbundet med. Vi skal tale om tingene, få dem frem i lyset og vende dem med vores veninder. Kommunikation er vejen frem og ind imellem har vi bare brug for at grine lidt af det hele, og dele vores historier om blod, sved og tårer.
Så trænger du til inspiration til at komme godt igennem overgangsalderen?
Til at stå stærkere midt i livet?
Til at få styr på vægt, mad & mæthed?
Få hjælp til selvhjælp?
Få inspiration til at finde ud af hvem du er og hvad du skal bruge resten af livet til?
Lære at fokusere på de gode ting?
Få oplyst hvor , hvordan & hvornår du skal søge hjælp udefra?
Få tips & tricks til at komme godt gennem overgangsalderen?
Så er det her det sker, for overgangsalderen skal være en overgang og ikke din undergang!
Anne Hjernøe foredrag Stærk, let & mæt
Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag? Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt? Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende, flæskepuder? Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?
I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.
Der vil være fokus på: Smag/grundsmage & smagsoptimering af måltidet, vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens, måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk & kød, motivationsfaktorer, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove, tips & tricks og plads til alle de spørgsmål du vil stille
Foredraget kan kombineres med et par smagsprøver, hvis faciliteterne er til det.
Anne Hjernøe foredrag Bag om en tv-produktion
Kom med Anne Hjernøe helt ind i maskinrummet på en tv-produktion, der stik imod alle tendenser i tiden, gik hen og blev en kæmpe succes.
Foredraget handler om Annes arbejde med tv-produktion rundt omkring i verden. Her fortæller hun røverhistorier om Anne & Anders på tur, fra den spæde start på de danske badehoteller og slotte til besøget hos vores Nordiske naboer. Vi tager også turen til USA hvor vi spiser bjergøsters og diskuterer våbenlovgivningen, og kigger nærmere på Mellemøsten, et område der åbenbart sætter sindene hos seerne i kog, på både godt og ondt.
Hvordan ser arbejdsdagene ud på en tv-produktion, hvordan samarbejder holdet, hvem laver researchen og hvordan foregår udvælgelsen af kilder og lande? Alt det og meget mere bliver du klogere på, i dette helt unikke kig ind bag skærmen. Undervejs bliver der vist klip fra programmerne og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
Anne Hjernøe foredrag Foredrag/peptalk
Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter noget sødt eller salt? Føler du at du trænger til chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart?
Det kan afhjælpes med nogle helt enkelte greb. Få masser af tips, tricks og idéer til, hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe. Samtidig får tilhørerne en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.
Der bliver også plads til fortællinger fra Annes arbejde med kogebøger, fødevareudvikling og tv-produktion. For er det virkelig nødvendigt at spise termitter, væddertestikler og fermenteret haj, bare for at lave godt tv?
Anne Hjernøe foredrag Annes Køkkenværksted
I foredraget beretter Anne Hjernøe om sit liv i madens univers. Du kommer med bag om livet med tv-produktion, kogebøger, gastronomiske rejser, fødevareudvikling, sundhed, økologi og årstidens råvarer, som er en del af Annes hverdag.
Mens Anne Hjernøe med humor og bid fortæller inspirerende historier, laver hun ud fra sæsonens råvarer smagsprøver på den mad, man ellers kun stifter bekendtskab med i hendes tv-programmer, bøger og artikler. Gå hjem fra workshoppen med en god smag i munden, ny inspiration til dit eget køkken, gode tips til at gøre maden smuk, sund og mættende, samt med nye spændende opskrifter.