Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Troels Bech

Sportskommentator og sportsdirektør i Brøndby IF

Troels Bech holder foredrag, hvor han på sin egen måde drager dagligdagsparalleller fra sportens verden over til erhvervslivet. Et Troels Bech foredrag giver såvel ledere som medarbejdere en større selvforståelse – både i forhold til sig selv, men også overfor de andre på holdet. Oplev en foredragsholder med humor og få fornyet inspiration til at opnå topresultater i din organisation. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Troels Bech var en aktiv spiller, der var kendt for at være taktisk klog, og som både kunne lægge op til mål og selv score. Desværre satte en skade i en alt for ung alder en stopper for hans videre karriere, og skaden blev dermed også begyndelsen på den unge spillers trænerkarriere. Troels Bech bruger nu tiden på arbejde og sine inspirerende foredrag om vinderkultur og samarbejde.

I dag er Troels Bech sportsdirektør for Brøndby I.F., hvor han blev ansat 19. juni 2015, men har tidligere blandt andet været cheftræner for Odense Boldklub, ligesom han har en bachelor i Italienske Studier.

Troels Bechs meget populære foredrag “VINDERKULTUR” er især egnet til virksomheder, kommuner, sportsklubber og foreninger, der ønsker et bedre samarbejde med fokus på hele holdet. I foredraget fortæller Troels blandt andet om, hvor vigtigt det er at få et uhomogent hold til at samarbejde som et team, samt hvor vigtigt det er, at den enkelte får lov til at udfolde sine stærke sider og at udvikle sig individuelt – dog stadig under hensyntagen til kollegerne.

  Troels Bech foredrag

  Vinderkultur – når samarbejdet skal fungere!

  • For at opnå topresultater, såvel på grønsværen som på arbejdspladsen, er teamforståelse og teamspirit uadskillelige elementer for enhver træner/spiller og leder/medarbejder. Det er ikke altid lige let! Enhver gruppe består af forskellige personligheder og dermed også forskellige holdninger og tilgangsvinkler til, hvordan en opgave skal løses. F.eks. er et fodboldhold karakteriseret ved at være sammensat af en mængde store individualister og ikke mindst egoister – og de kan ikke alle spille om søndagen.
  • Forholder det sig mon meget anderledes på arbejdspladsen?
  • På arbejdspladsen handler det om at kunne motivere på højeste plan. Igennem mange år som træner for forskellige professionelle fodboldklubber har Troels opnået stor erfaring med de udfordringer, der altid er forbundet med at få et hold til at fungere optimalt og samtidig forstå at se, og ikke mindst til at få det bedste frem, i de enkelte spillere.
  • Består et hold altid af de bedste spillere? Om positiv tankegang og om at lytte – Kan uafgjort egentlig bruges til noget?
  • Hør Troels Bech fortælle om at være professionel coach med fokus på holdet og få fornyet inspiration og viden til brug i netop din hverdag.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Troels Bech

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Troels Bech

Foredragsemner med Troels Bech