Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Boost dit salg og dine evner til at aflæse mennesker gennem kropssprog

Jesper Bergstrøm Foredrag

Jesper Bergstrøm

Ekspert i kropssprog og nonverbal kommunikation - foredrag om hvordan du skaber gode relationer og sælger dig selv.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Jesper var verdensklasse. Og vi slog vores rekord ugen efter."

Kenneth Rasmussen - Tryg Se alle referencer

Et foredrag med Jesper Bergstrøm giver dig:

  • En spækket værktøjskasse indenfor kommunikation og kropssprog
  • Evnen og selvtilliden til, at du fremover kan give det perfekte førstehåndsindtryk
  • Et gennemført foredrag med garanti for ny læring
Uforpligtende forespørgsel på Jesper Bergstrøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jesper

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog og er ofte anvendt i medierne til at analysere kendte mennesker og politikeres kropssprog. Han er en passioneret og energisk foredragsholder, der har gjort sig bemærket rundt omkring i landet med sine populære foredrag om, hvordan du skaber gode relationer, sælger dig selv og aflæser mennesker. 

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke. Med udgangspunkt i sin ekspertviden og mangeårige erfaring på området holder han massevis af foredrag for erhvervsfolk og offentlige og private organisationer rundt omkring i ind- og udland om temaerne som: Kropssprog, salg, og hvordan du kan skabe tillidsfulde og gode relationer, få mere arbejdsglæde og motiver dig selv og din organisation til en positiv og succesfuld hverdag.

Et foredrag med Jesper Bergstrøm giver dig:

  • En spækket værktøjskasse indenfor kommunikation og kropssprog
  • Evnen og selvtilliden til, at du fremover kan give det perfekte førstehåndsindtryk
  • Et gennemført foredrag med garanti for ny læring

Så længe han kan huske, har Jesper Bergstrøm været fascineret af kropssprog. Han husker, hvordan han som lille dreng observerede fascineret i baggrunden, når hans far solgte computere i butikken til kunder, der i virkeligheden ikke var interesseret i at købe. Ved hjælp af sit kropssprog sendte Jespers far signaler til kunderne, som fik aktiveret deres købetrang. Og det er den viden, som Jesper Bergstrøm bygger videre på i sit populære foredrag om, hvordan du får succes med dit eget kropssprog.

Med sin ekspertviden inden for kropsprog guider Jesper Bergstrøm til dagligt politi, forsikringsfolk og advokater til at kunne aflæse menneskers troværdighed, ligesom han hjælper sælgere, ledere og rådgivere til at fremstå troværdige, selvsikre, give et bedre førstehåndsindtryk og generelt have mere gennemslagskraft, når de skal præsentere dem selv for kunderne. Jespers foredrag og kurser giver dig som en tilhører en komprimeret uddannelse i kropssprog. Jesper har blandt andet hjulpet Apple, Coloplast, TV2 og IBM. Derudover optræder Jesper Bergstrøm ofte på TV, som under valgkampen i 2015 hvor han gav skarpe analyser af politikernes kropssprog, og hvad det siger om deres troværdighed. I 2017 medvirkede han som ekspert i DR3-programmet “Taler du kropssprog”. Det var også i 2017, at Jesper udgav den anmelderroste bog #Smil dig glad”. De nye evner du tilegner dig efter et foredrag med Jesper Bergstrøm kan altså ikke kun bruges indenfor salg, men i alle livets aspekter, til jobsamtalen, til møder, i privatlivet og når du giver et håndtryk til en person du møder for første gang.

Jesper Bergstrøm foredrag er tankevækkende og nærværende og dig og dine deltagere en større indsigt i, hvordan du strategisk kan bruge viden om andre menneskers kropssprog, og lære mere om dit eget.

Se foredrag med Jesper Bergstrøm
Jesper Bergstrøm foredrag

En vinders kropssprog

Du sender hele tiden ubevidste signaler til dine omgivelser, som du bliver vurderet og tolket på. Når du møder mennesker for første gang, så har personen du møder, truffet 80% af beslutningen, om de vil “købe” dig, inden for de første 3 minutter. Ydermere så viser forskningen fra MIT, at man med 90% nøjagtighed, kan forudse resultatet af dine præsentationer, udelukkende på dit kropssprog, i form af troværdighed og selvsikkerhed.

Jesper fortæller om, hvad der styrer vores kropssprog og hvad du helt konkret selv kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid, troværdighed, samt hvad du kan gøre, for at blive opfattet som en likeable person. Derudover får du også indblik i, hvordan du kan aflæse andre menneskers kropssprog når du er sammen med dem.

Som deltager får du også gode råd til, hvordan du kan: Sende de rette signaler, skabe mere troværdighed og tillid, skabe det bedste førstehåndsindtryk, sende positive signaler til dine omgivelser, øge din selvtillid, øge dit humør og energiniveau og aflæse troværdighed hos dem du taler med.

Foredraget er fyldt med eksempler og værktøjer du kan bruge til at skabe mere succes for dig selv og din virksomhed, uanset branche.

Jesper Bergstrøm foredrag

Skab mere arbejdsglæde og højere motivation  

Formålet med dette foredrag er at komme uvaner som undskyldninger og brok til livs og erstatte dem med værdiskabende aktiviteter, der hjælper arbejdspladsens medarbejdere til at blive gladere og mere produktive og dermed en arbejdsplads med højere trivsel.

Deltagerne instrueres i, hvordan man fremkalder motivation, energi og glæde gennem enkle brugbare teknikker, der kan anvendes i enhver situation – professionelt såvel som personligt. Gennem praktiske (og sjove!) øvelser, demonstreres nøjagtigt, hvordan implementeringen af disse teknikker ser ud, hvilket efterlader deltagerne forberedte og parate til at gå i gang. Deltagerne får i øvrigt en række værktøjer, som gør dem i stand til at håndtere udfordringer, nedture og stress på en konstruktiv måde. Ifølge forskning har organisationer med en positiv grundtone langt større chancer for succes, sammenlignet med organisationer uden.

Dette foredrag kan fungere som grundstenen for at oprette et sundere arbejdsmiljø, der tillader medarbejderne at tænke selvstændigt og arbejde effektivt med deres målsætninger i alle henseender.

Jesper Bergstrøm foredrag

Andre vinkler på foredrag og workshops

  • Kropssprog for sælgere (bl.a. forståelse for kunders kropssprog, teknikker til at skabe tillid i en relation samt ægte og frugtbare kunderelationer, metoder til at øge kunders købelyst, kropssprogsrelateret præsentationsteknik)
  • Kropssprog i ledelse (bl.a. indsigt i eget kropssprog, forståelse for medarbejdernes signaler, metoder til at blive en inspirerende leder og formidler, tillidsskabende teknikker, forståelse for metoder til motivation af medarbejdere)

Referencer

Alt var godt, Jesper er flink og høflig og gjorde det utrolig godt

Kenneth Ingvardson

DSV A/S

Jesper var verdensklasse.. Og vi slog vores rekord ugen efter :-)

Kenneth Rasmussen

Tryg

Super foredrag af Jesper - Det var så interessant at vi kunne have brugt en time mere:-)

Jeanette Berger Christensen

Stevns Kommune

Et utrolig inspirerende foredrag

Connie Mikkelsen

DOFK

Et utrolig inspirerende foredrag.

Connie Mikkelsen

DOFK

Relevant, nærværende og underholdende

Stine West Dyhr

Høje-Taastrup Kommune

I vores egen evaluering fik Jesper 4,5 på skalaen 1-5.

Pernille Fløjstrup Andersen

Fynsk Erhverv

Meget levende og inddragende.

Steen Engelbrecht

Bovictus A/S

Det var meget inspirerende og gav lyst til at høre mere.

Steffen Mølgaard

IdHAIR A/S

Jeg har kun positivt at sige om JB - han er på fra første sekund og er meget interessant og sjov. Kun foredragets længde kunne være "bedre" - man får lyst til at høre meget mere.

Helle Bork

Haderslev kommunes personeforening

Vi havde besøg af Jesper til et af vores interne events hvor Jesper afholdte et informativt og underholdende foredrag omkring kropssprog og non-verbal kommunikation. Oplægget var en stor sucess og man kunne mærke den gode stemning summe resten af dagen!

Charlotte Hansen

Bestseller A/S

Jesper Bergstrøm leverede en super energi, og vores medarbejdere gav udtryk for, at de havde fået gode værktøjer til at udfordre dem selv i deres salg.

Mikkel Thomsen

Elgiganten A/S

Meget tilfreds! - Supergodt, masser af god feedback fra deltagerne.

Vibeke Starup Jakobsen

CRH Concrete

Det var et sjovt og medrivende foredrag der gav stof til eftertanke.

Helle Rasmussen

Færdselsstyrelsen

LIved up to my expectations, in Enligsh and got very good fedback from my colleagues as well.

Tine Karlshøj

WhiteAway Group

Jesper udstråler en fantastisk energi. Han er god til at få alle med. Han er sjov, nærværende, emner vi kunne relaterer os til.

Lonni Brockhoff

TREFOR A/S
Uforpligtende forespørgsel på Jesper Bergstrøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Jesper Bergstrøm
Jesper Bergstrøm

5 ud af 5 stjerner

"Jesper var verdensklasse. Og vi slog vores rekord ugen efter."

Kenneth Rasmussen - Tryg Se alle referencer

Foredragsemner med Jesper Bergstrøm