Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

En eftertænksom og underholdende foredragsholder som bl.a. har forandringsprocesser i fokus

Gunnar Ørskov foredrag

Gunnar Ørskov

Foredragsholder, forfatter, direktør og coach - Underholdnde foredrag om stress, forandring og kommunikation.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var for os befriende morsomt at høre Gunnar Ørskov's foredrag, et budskab med bid og humor."

Connie Riedel - Fonden Krisecentret Røntofte Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Gunnar Ørskov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gunnar

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato
I mere end tre årtier har Gunnar Ørskov inspireret og underholdt med sine foredrag om stress, forandring og kommunikation. Han er en anerkendt og rutineret foredragsholder, der skaber seriøse forandringer og eftertænksomhed hos sit publikum.

Gunnar Ørskov berører og begejstrer publikum rundt i landet, også de trætte medarbejdere nede bagerst i salen, og opnår altid meget flotte evalueringer for sine uforglemmelige præstationer.

Gunnar Ørskov er uddannet erhvervspsykolog og har tidligere været direktør i HTH køkkener. Han har desuden stiftet Ørskov gruppen, der arbejder med leder- og organisationsudvikling, hvor han også sidder i bestyrelsen, ligesom han besidder andre bestyrelsesposter i erhvervslivet. I 2012 blev Gunnar Ørskov nomineret af Confex som ‘Årets mest inspirerende foredragsholder 2012’. Derudover er han forfatter til bøgerne Erkend dig selv og Sæt mål og nå dem.

Gunnar Ørskovs foredrag er underholdende og eftertænksomme og egner sig til alle typer af organisationer, virksomheder og arrangementer.

Se foredrag med Gunnar Ørskov

  Gunnar Ørskov foredrag

  Fra sur-kultur til glad-kultur

  • Hvordan håndterer vi forandringsprocesser og større ændringer i vores virksomheds kultur? Ved hjælp af en gladere kultur omkring forandringer, kan din organisation eller virksomhed bedre imødegå de nye mål og midler. I skal så at sige gå fra at være en sur-kultur til en glad-kultur.
  • I foredraget sætter Gunnar Ørskov fingeren på det, som vi ofte oplever, der sker, i de forandring vi går i møde. Hvordan ser vi på disse forandringer? Og hvilke forventninger har vi hver især, siden vi oplever ting så forskelligt?
  • Gunnar Ørskov kommer med konkrete bud på, hvordan vi kan vende vores forventninger, så vi ikke bliver bange for at håbe og heller ikke for at blive skuffet. Det handler om at tage afsæt i et skarpt fokus. Hvor ligger vores fokus henne i hverdagen? Fokuserer vi på de ressourcer og evner, vi allerede besidder og kan arbejde videre med, eller dem vi mangler, og som begrænser os?
  • Få svar på, hvilke fællesskabstemaer (kaniner), vi samles om, og hvordan vi får personlighed og effektivitet i vores personalegruppe, så vi tør flytte fokus.
  • Foredraget handler om respekten for liv, og de roller vi har fået. Om det ansvar og de opgaver, der ligger i enhver rolle – om at udfylde og udvikle.

  Gunnar Ørskov foredrag

  Det ligger i ledelsen – et foredrag om forventninger og fællesskab

  • Hvor skal vi have fokus henne i ledelsen, og hvilke forventninger har vi? Kan vi gøre os synlige og se på synlighed på en mere nøgtern måde? Bør vi fokusere på en åben dialog fremfor det at have ret til eller krav på noget? Og hvad skal vi gøre med al vores erfaring? Den kan nemlig ofte hindre udvikling. Kan de 50-årige forstå de 25-årige og omvendt, og hvad udvikler vi os hen imod? Det er alment kendt, at vores fokus ændrer sig i løbet af vores liv, og dermed kan vores alder bestemme, hvilke interesser, vi har.
  • Miljøet på arbejdspladsen eller i organisationen påvirkes af det, som ledelsen siger. Det gentages ned gennem organisationen og bliver til fællesskab, men hvad er det fællesskab? Det er ikke kun det, ledelsen siger, men også det ledelsen gør, der smitter af. Det vi skriver, høres ikke.
  • Foredraget henvender sig til ledere i virksomheder og organisationer, og Gunnar Ørskov fortæller blandt andet om: Den omvendte trekant, om at tage ansvar for sig selv, om at turde tage initiativ, og om at sætte mål og nå dem.
  • Som leder skal vi føle, at vi er med i noget, som andre kan bruge og har glæde af, og derfor tager foredraget afsæt i en leders hverdag, dennes synlighed og manglende tid. Det handler om at udvikle personale, virksomheden og ikke mindst sig selv.
  • Kultur og mode spiller en stor rolle, også i erhvervslivet, og vi bliver smittet bevidst og ubevidst af nye tendenser. Verden ændrer sig hele tiden, følger vi egentlig med, og hvad vil vi gerne verden? Gunnar Ørskov svarer på, om vi der kan skabes sammenhæng mellem kunder, medarbejdere og øvrig omverdens forventninger? Kan det være sjovt at arbejde sammen?

  Gunnar Ørskov foredrag

  Hellere dø af grin end af stress

  • Måden vi taler til hinanden på, og det vi siger smitter. Vi skaber en kultur i vores virksomhed gennem det, vi siger til hinanden. Derfor er det uhyre vigtigt at kende til sine egne og andres forventninger, at sige hvad man ønsker og ønske sig det, ikke at tro, at andre ved, men spørge dem, og sætte mål og forsøge at opnå dem. Samtidig med, at man morer sig sammen.
  • I dette tankevækkende foredrag sætter Gunnar Ørskov tid og tidsforbrug i virksomheder og organisationer under lup, og forklarer, hvad der sker i den indre dialog, hvem der lytter til hvem, og hvem du egentlig taler med, når du taler med dig selv.
  • Vil du være styrmand og kaptajn i dit eget liv og have det sjovt samtidig? Og vil du hellere dø af grin end af stress? Så er dette foredrag lige noget for dig og dine kollegaer.

  Gunnar Ørskov foredrag

  Ny kultur og hvad så? Foredrag om forandringer

  • De gamle dage kommer ikke tilbage og heldigvis for det. Men hvordan ser vi på forandring som en unik mulighed og ikke en udfordring, og hvordan finder vi arbejdsglæden og hilser de nye muligheder velkommen? Vi må ikke køre i ring og sidde fast i en negativ spiral, det handler om at beslutte sig for at komme videre og begynde godt.
  • Gunnar Ørskov sætter forandringer på spidsen og giver sine bedste råd til at håndtere uindfriede og indfriede forventninger, til at se en sag fra to sider, finde arbejdsglæde, hylde forskellighed og styrken heri, finde sin nye rolle og se sig selv i den, komme videre sammen og etablere nye fælleskaber i en ny fælles kultur.
  • I foredraget fortæller Gunnar også om vigtigheden i at håndtere ny ledelse, skabe klare udmeldinger, fortælle den eller de gode historier hver dag, og lader sit publikum huske på, at arbejde er identitet, og at vi skal passe på stressede og overkørte kolleger og “hvad sagde jeg” kulturen. Vi skal stile mod en fælles troværdighed og at bevare humoren i vores daglige arbejde.

  Gunnar Ørskov foredrag

  Mens vi venter

  • I dette foredrag sætter Gunnar Ørskov fokus på usikkerhed. Det handler om angsten og skrækken for det nye, der snart eller måske skal komme. Det bliver en fælles usikkerhed, for det smitter. ”Vi skal fusionere”, “vi er blevet solgt” eller “jeg har hørt” er alle udsagn, der har behov dialog. En dialog, hvor omdrejningspunktet ligger på, hvordan vi forbereder os – både sammen og alene. Foredraget fortæller også om at turde, om at ville og om at arbejde bevidst med sig selv og gruppen.
  • Overordnet kommer Gunnar ind på følgende emner i foredraget: forandringsprocesser, afsmitning og forventninger, forskelligheder, fokus, at se sig selv i andre, virksomhedskultur og løgn, at være kendt for noget, at være med på holdet, at sætte mål og nå dem, nye fællesskaber og nye kulturer, at det handler om mennesker.
  • Tonen og stemningen er le og lær, uangribelig seriøs, med samtidig spækket med humor.

Referencer

Selv om foredraget var forrygende morsomt, så gik de grundlæggende budskaber rent ind. Kan varmt anbefales.

John Petersen

DOFK

Det var et super godt foredrag og meget relevant for vores tema. Mange gode pointer, som vi i de efterfølgende dage kunne bruge til at trække tråde tilbage til.

Marianne Gjelstrup

3F - Fagligt Fælles Forbund

Gunnar var både underholdende og leverede stof til eftertanke.

Helle Suder

Børn og Unge Aarhus kommune

Det var for os befriende morsomt at høre Gunnar Ørskov's foredrag, et budskab med bid og humor.

Connie Riedel

Fonden Krisecentret Røntofte
Uforpligtende forespørgsel på Gunnar Ørskov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Gunnar Ørskov

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var for os befriende morsomt at høre Gunnar Ørskov's foredrag, et budskab med bid og humor."

Connie Riedel - Fonden Krisecentret Røntofte Se alle referencer

Foredragsemner med Gunnar Ørskov