Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Peter Kofod

Skribent, foredragsholder og aktivist

Photocredit: Pia Ry
Hvad er masseovervågning egentlig, og hvad betyder det for demokratiet og retsstaten? Peter Kofod var den første dansker, der lavede et interview med whistlebloweren Edward Snowden og gør brug af sin kritiske sans, når han dykker ned i emner som overvågningssamfund, kommunikation og mediekritik. Få et oplysende indblik i livet for Whistleblowere, der ifølge Peter er en livsnødvendighed for det demokratiske samfund. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Peter Kofod er skribent, foredragsholder og aktivist med fokus på overvågning, whistleblowere og krydsfeltet mellem teknologi, menneskerettigheder og demokrati.

Han var i 2014 den første dansker, der interviewede NSA-whistlebloweren Edward Snowden, og har siden været en hyppig gæst i danske medier. Peter Kofod har derudover dækket hackerretssag, hævnporno-netværk, internet-chikane, dansk politis hemmelige brug af GPS-sendere uden dommerkendelser og afsløret, at den danske regering tillod USA at bruge dansk territorium i et forsøg på at få Edward Snowden hjem til USA.

I øjeblikket skriver Peter Kofod på en bog om overvågning for forlaget Gyldendal og er medstifter af den danske whistleblower-organisation, Veron.

  Peter Kofod foredrag

  Snowden & Masseovervågning

  • Hvem er Edward Snowden? Hvad var det, han afslørede om den globale masseovervågning? Hvorfor skal vi være bekymrede?
  • Med udgangspunkt i whistlebloweren Edward Snowden og de dokumenter han lækkede fra NSA, tager Peter Kofod os på rundtur i en verden af hemmeligheder, spiontjenester og grænseløs overvågning.
  • Vi hører om nærmest ufattelige tekniske muligheder, ser på tophemmelige dokumenter og taler om, hvad alt dette betyder for vores ret til privatliv, for retsstaten og for demokratiet.
  • Foredraget der, til trods for de tunge og tekniske emner, leveres på et hverdagssprog der er forståeligt for almindelige mennesker, er krydret med personlige anekdoter fra oplevelser med whistleblowere, medier og politik.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Peter Kofod

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Peter Kofod

Foredragsemner med Peter Kofod