Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev et inspirerende og aktuelt foredrag om politik, medier, kommunikation og erhverv

Niels Lunde

Niels Lunde

Erhvervskommentator, forfatter og chefredaktør for Børsen - Inspirerende foredrag om medier, politik og erhverv.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Niels Lunde levede i høj grad op til vores forventninger og vi oplevede at vi havde en god dialog med Niels inden vores arrangement."

Michael Juhler-Nøttrup - Tryg Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Niels Lunde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Niels

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Niels Lunde er en rutineret foredragsholder og ordstyrer. Han kombinerer en stor viden med evnen til at kommunikere stoffet videre til tilhørerne – uanset om det er igennem foredrag eller som ordstyrer og konferencier. De inspirerende Niels Lunde foredrag om medier, politik og erhverv fylder mange sale rundt i landet, og er især brugbare for ledergrupper, virksomheder og andre interesserede.

Niels Lunde er journalist, erhvervskommentator og chefredaktør på Børsen. Tidligere har han, igennem 5 år, været ansvarshavende chefredaktør for Berlingske Tidende. I dag holder han inspirerende og aktuelle foredrag om politik, medier, kommunikation og erhverv.

Niels Lunde har udgivet flere bøger, for eksempel “Det ny Danfoss” fra 2015, hvor han fik fri adgang til de interne strategidokumenter i landets største industrivirksomhed og giver et unikt indblik i hvordan en stor virksomhed arbejder med strategi. I 2014 udgav Niels Lunde bogen “100 topchefer”, som er en beskrivelse af de 100 største og mest markante topledere i dansk erhvervsliv, herunder deres karriereforløb og nuværende position. Derudover er Niels Lunde også forfatter til den anmelderroste erhvervsbiografi “Hr. Møllers nye mand”.

Se foredrag med Niels Lunde
Niels Lunde foredrag

Erhvervslivet: Lær af de bedste

I en hektisk og kaotisk tid, er det afgørende at forstå hvad der er vigtigt, og hvad man bør fokusere på. Hvilke muligheder er der, hvilke trusler er der – og hvilke nye tendenser gælder det om at se tidligere end sine konkurrenter?

Niels Lunde har i mere end 30 år fulgt erhvervslivet tæt, og kombinerer en personlig ledelseserfaring med en skarp analytisk evne og et globalt udsyn.

Hør Niels Lunde fortælle på en letforståelig måde om de nye vilkår, når det gælder om at drive en kommerciel forretning og få et bud på den strategiske dagsorden hos de mest succesfulde virksomheder sådan som den ser ud lige nu.

 

Niels Lunde ordstyrer

Ordstyrer og konferencier

Niels Lunde er en kompetent ordstyrer og moderator. Især også ved tunge videnskonferencer og større erhvervskonferencer arbejder han dybt med materialet for at rette sin egen rolle helt ind efter omstændigheder og emne.

Niels Lunde foredrag

Her er topchefernes fem værktøjer

Oplev et foredrag, som handler om ledelse – og hvad toppen af dansk erhvervsliv har gjort for at få succes. Foredraget tager udgangspunkt i Niels Lundes to bøger “100 topchefer”, som handler om Danmarks førende topchefer, og i “Miraklet i LEGO”, som handler om LEGO’s turnaround fra krise til succes. Niels Lunde giver dig en inspirerende indsigt i moderne og praktisk ledelse og indblik i de vigtigste ledelsesværktøjer. Niels Lunde har i bogen “100 topchefer” udpeget og rangordnet de 100 tungeste topchefer i dansk erhvervsliv. På baggrund af bogen har Niels Lunde lavet et oplæg i moderne og praktisk ledelse.

Få et unikt og konkret indblik i, hvordan topcheferne tænker, og en gennemgang af de fem vigtigste værktøjer, som bruges i ledelsen af landets største virksomheder.

Niels Lunde foredrag

Miraklet i LEGO

Den danske legetøjsvirksomhed er blevet en enestående succes som har vakt opsigt overalt i dansk og internationalt erhvervsliv.Utroligt, men sagt: I 2004 var Lego i dyb krise med underskud, forvirring, ledelseskaos og med kurs mod afgrunden.

I sit livs krise valgte ejeren Kjeld Kirk Kristiansen, at udnævne den blot 35-årige Jørgen Vig Knudstorp til ny leder af Lego. Den nye og uerfarne topchef kastede sig ud i sit livs opgave og han forstod at han kun kunne redde Lego, hvis han søgte ind i virksomhedens historie og identitet for at finde svaret på det afgørende spørgsmål: Hvorfor eksisterer Lego? I arbejdet skrev han en tænkt nekrolog, hvor han forsøgte at skrive, hvad verden ville miste, hvis Lego døde. På den måde lykkedes det for Jørgen Vig Knudstorp, at forstå meningen med Lego og efterhånden som han forstod værdien af virksomhedens kerneforretning, lykkedes det ham at lægge en strategi som endte med at redde virksomheden.

Vil du høre historien om Lego? Forfatteren Niels Lunde udgav i 2012 bogen ”Miraklet i Lego” som fik fantastiske anmeldelser. Seks stjerner i Berlingske Tidende, seks stjerner i Jyllands-Posten, seks stjerner i Børsen og fem stjerner i Politiken.

Niels Lunde foredrag

Strategi i praksis: Sådan gør Danfoss

Få et unikt indblik i strategiarbejdet i landets største industrivirksomhed Danfoss. Niels Lunde fik fri adgang til de interne strategidokumenter i Danfoss’ arbejde med strategien “Core & Clear” og har gennemført en lang række interviews med virksomhedens nøglepersoner, herunder mange interviews med topchefen Niels B. Christiansen. Spring lærebøgernes teori over og lær af Niels Lundes bog “Det ny Danfoss” – en praktisk case fra toppen af dansk erhvervsliv.

Niels Lunde foredrag

Aktion, aktion, aktion

Efter mange år med skuffelser og nederlag ansatte fodboldklubben Brøndby den kompromisløse tyske træner Alexander Zorniger i 2016. På forbløffende kort tid skabte han en ny stolthed i klubben, og hans første sæson blev Brøndbys bedste i over ti år.

Hør Niels Lunde fortælle historien om, hvordan det gik til. Niels Lunde fulgte Alexander Zorniger og Brøndby i sæsonen 2016/17. Han havde fri adgang til træneren, spillerne og trænerstaben, og han var med i træningslejren i Dubai, hvor han boede sammen med holdet.

Foredraget giver et unikt indblik i, hvordan en professionel fodboldtræner arbejder, og Niels Lunde giver sit bud på Alexander Zornigers fem ledelsesværktøjer. Hvis du vil udfordre dig selv og din ledergruppe med inspiration fra en leder, der tænker radikalt anderledes end vi er vant til i dansk ledelse, så vil dette foredrag være et oplagt valg.

”Aktion, aktion, aktion” er også titlen på Niels Lundes bog om Alexander Zorniger, der netop er udkommet. Titlen kommer fra et citat af den tyske træner: ”Vores spillestil hedder aldrig-pause-aktion-pause. Den hedder aktion-aktion-aktion.”

Referencer

Niels Lunde levede i høj grad op til vores forventninger og vi oplevede at vi havde en god dialog med Niels inden vores arrangement.

Michael Juhler-Nøttrup

Tryg

Niels er altid meget velforberedt og omhyggelig.

Morten Jacobsen

ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Vi brugte ikke Niels som foredragsholder. Vi brugte ham som konferencier, og han leverede varen til UG.

Signe Rubenhagen

Region Sjælland

Stille og roligt og velovervejet - og med en masse dybde

Michael Lindberg

Lindberg International

Særdeles velforberedt, vidende og relevant foredrag, som lå i direkte forlængelse af oplæg fra undertegnede og de gode forberedende samtaler. Særdeles positiv respons fra deltagere.

Ole Buch Rahbek

Folkehøjskolernes Forening

Stor tilfredshed blandt deltagerne.

Henrik Beck

Danske Speditører

Meget tilfreds. Både vedkommende og aktuelt og særdeles inspirerende.

Annemarie Søgaard

Danish Technological Institute

Interessant - og professionelt. Fleksibel foredragsholder, der sagde OK til at ændre tidspunkt to gange.

Jytte Bræmer

Bibliotekschefforeningen

Niels Lunde gav en levende og godt opbygget fortælling om Lego - med gode refleksioner undervejs, og det har inspireret os meget i vores arbejde med udvikling af kystturismen i Danmark.

Claudia Rota Andersen

Videncenter for Kystturisme

Vi havde et fint forberedende møde, og Niels gjorde det fint inden for den stramme tidsramme, vi havde givet panelet.

Ulrik Jørstad Gade

Dansk Standard

Niels Lunde fik som oplægsholder meget fine evalueringer af kursusdeltagerne.

Micka Eksten

Probana Business School
Uforpligtende forespørgsel på Niels Lunde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Niels Lunde
Niels Lunde

4.75 ud af 5 stjerner

"Niels Lunde levede i høj grad op til vores forventninger og vi oplevede at vi havde en god dialog med Niels inden vores arrangement."

Michael Juhler-Nøttrup - Tryg Se alle referencer

Foredragsemner med Niels Lunde