Henter Indhold ...

Niels Lunde

Erhvervskommentator, forfatter og chefredaktør for Børsen

Niels Lunde er en rutineret foredragsholder og ordstyrer. Han kombinerer en stor viden med evnen til at kommunikere stoffet videre til tilhørerne – uanset om det er igennem foredrag eller som ordstyrer og konferencier. De inspirerende Niels Lunde foredrag om medier, politik og erhverv fylder mange sale rundt i landet, og er især brugbare for ledergrupper, virksomheder og andre interesserede.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Niels Lunde er journalist, erhvervskommentator og chefredaktør på Børsen. Tidligere har han, igennem 5 år, været ansvarshavende chefredaktør for Berlingske Tidende. I dag holder han inspirerende og aktuelle foredrag om politik, medier, kommunikation og erhverv. 

Niels Lunde har udgivet flere bøger, senest “Det ny Danfoss” fra 2015, hvor han fik fri adgang til de interne strategidokumenter i landets største industrivirksomhed og giver et unikt indblik i hvordan en stor virksomhed arbejder med strategi. I 2014 udgav Niels Lunde bogen “100 topchefer”, som er en beskrivelse af de 100 største og mest markante topledere i dansk erhvervsliv, herunder deres karriereforløb og nuværende position. Derudover er Niels Lunde også forfatter til den anmelderroste erhvervsbiografi “Hr. Møllers nye mand”.

  Niels Lunde ordstyrer

  Ordstyrer og konferencier

  • Niels Lunde er en kompetent ordstyrer og moderator. Især også ved tunge videnskonferencer og større erhvervskonferencer arbejder han dybt med materialet for at rette sin egen rolle helt ind efter omstændigheder og emne.

  Niels Lunde foredrag

  Aktion, aktion, aktion

  • Efter mange år med skuffelser og nederlag ansatte fodboldklubben Brøndby den kompromisløse tyske træner Alexander Zorniger i 2016. På forbløffende kort tid skabte han en ny stolthed i klubben, og hans første sæson blev Brøndbys bedste i over ti år.
  • Hør Niels Lunde fortælle historien om, hvordan det gik til. Niels Lunde fulgte Alexander Zorniger og Brøndby i sæsonen 2016/17. Han havde fri adgang til træneren, spillerne og trænerstaben, og han var med i træningslejren i Dubai, hvor han boede sammen med holdet.
  • Foredraget giver et unikt indblik i, hvordan en professionel fodboldtræner arbejder, og Niels Lunde giver sit bud på Alexander Zornigers fem ledelsesværktøjer. Hvis du vil udfordre dig selv og din ledergruppe med inspiration fra en leder, der tænker radikalt anderledes end vi er vant til i dansk ledelse, så vil dette foredrag være et oplagt valg.
  • ”Aktion, aktion, aktion” er også titlen på Niels Lundes bog om Alexander Zorniger, der netop er udkommet. Titlen kommer fra et citat af den tyske træner: ”Vores spillestil hedder aldrig-pause-aktion-pause. Den hedder aktion-aktion-aktion.”

  Niels Lunde foredrag

  Her er topchefernes 10 værktøjer

  • Niels Lunde har i bogen “100 topchefer” udpeget og rangordnet de 100 tungeste topchefer i dansk erhvervsliv. På baggrund af bogen har Niels Lunde lavet et oplæg i moderne og praktisk ledelse. Få et unikt og konkret indblik i hvordan topcheferne tænker og få en gennemgang af deres 10 vigtigste værktøjer, som bruges i ledelsen af landets største virksomheder.

  Niels Lunde foredrag

  Miraklet i LEGO

  • Den danske legetøjsvirksomhed er blevet en enestående succes som har vakt opsigt overalt i dansk og internationalt erhvervsliv.Utroligt, men sagt: I 2004 var Lego i dyb krise med underskud, forvirring, ledelseskaos og med kurs mod afgrunden.
  • I sit livs krise valgte ejeren Kjeld Kirk Kristiansen, at udnævne den blot 35-årige Jørgen Vig Knudstorp til ny leder af Lego. Den nye og uerfarne topchef kastede sig ud i sit livs opgave og han forstod at han kun kunne redde Lego, hvis han søgte ind i virksomhedens historie og identitet for at finde svaret på det afgørende spørgsmål: Hvorfor eksisterer Lego? I arbejdet skrev han en tænkt nekrolog, hvor han forsøgte at skrive, hvad verden ville miste, hvis Lego døde. På den måde lykkedes det for Jørgen Vig Knudstorp, at forstå meningen med Lego og efterhånden som han forstod værdien af virksomhedens kerneforretning, lykkedes det ham at lægge en strategi som endte med at redde virksomheden.
  • Vil du høre historien om Lego? Forfatteren Niels Lunde udgav i 2012 bogen ”Miraklet i Lego” som fik fantastiske anmeldelser. Seks stjerner i Berlingske Tidende, seks stjerner i Jyllands-Posten, seks stjerner i Børsen og fem stjerner i Politiken.

  Niels Lunde foredrag

  Strategi i praksis: Sådan gør Danfoss

  • Få et unikt indblik i strategiarbejdet i landets største industrivirksomhed Danfoss. Niels Lunde fik fri adgang til de interne strategidokumenter i Danfoss’ arbejde med strategien “Core & Clear” og har gennemført en lang række interviews med virksomhedens nøglepersoner, herunder mange interviews med topchefen Niels B. Christiansen. Spring lærebøgernes teori over og lær af Niels Lundes bog “Det ny Danfoss” – en praktisk case fra toppen af dansk erhvervsliv.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Niels Lunde

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Niels Lunde

Foredragsemner med Niels Lunde