Henter Indhold ...

Martin Ågerup

Direktør for tænketanken CEPOS samt forfatter og debattør

Martin Ågerup har afholdt foredrag i mange år og har været en af de mest efterspurgte foredragsholdere hvad angår fremtiden, trends og tendenser. Martin Ågerup foredrag er i dag ofte også målrettet fremtidens økonomi. Oplev en skarp og inspirerende taler, der giver sit publikum noget med hjem. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Martin Ågerup er direktør i tænketanken, CEPOS, der for alvor har slået sig igennem som en storspiller i den danske debat. Han er uddannet økonom og økonomisk historiker fra universiteterne i Bristol og Exeter. Han er tidligere medlem af Europabevægelsens forretningsudvalg og aktiv i Europabevægelsens tænketank Ja til Europa – og desuden Fellow ved International Policy Network i London.

Som forskningsmedarbejder og projektleder på Instituttet for Fremtidsforskning har Martin Ågerup bl.a. arbejdet med sektoranalyser, evalueringsopgaver, scenarieprocesser, omverdensanalyser, udviklingen på arbejdsmarkedet, ny teknologi, globalisering, trends og holdnings- og interviewundersøgelser.

Martin Ågerup er desuden forfatter til bøgerne “Dommedag er aflyst – velstand og fremgang i det 21. århundrede” (Gyldendal 1998) og “Enerne – om at leve og arbejde i det 21. århundredes første årti” (Borgens Forlag 2001), og han har bidraget til flere andre bøger.

    Martin Ågerup foredrag

    Martin Ågerup afholder foredrag inden for:

    • Martin Ågerups foredrag er altid skræddersyet til det enkelte arrangement.
    • Oftest befinder foredragene sig inden for emnerne økonomisk politik, trends og tendenser i erhvervslivet, udviklingen i dansk og international økonomi og på arbejdsmarkedet.
Foredragsholdere der minder om Martin Ågerup

Foredragsemner med Martin Ågerup