Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på, hvordan du reagerer under pres og belastning

Johny Gammelgaard

Johny Gammelgaard

Foredragsholder og forfatter, der giver en håndgribelig og underholdende indføring i hjernens mekanismer og den menneskelige adfærd.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Vi har i Sydvestjysk Brandvæsen flere gange haft fornøjelsen af samarbejdet med Johnny som målretter sine foredrag til nøjagtig det ”publikum” han står over for. Johnny er motiverende, indlevende og levende i sine indlæg der altid givere lytteren en fantastisk bagage af nye tanker med hjem."

Jens Mølgaard - Sydvestjysk Brandvæsen Se alle referencer

Et foredrag med Johny Gammelgaard giver dig:

  • Håndgribelig og praktisk indsigt i, hvordan hjernen virker og påvirker din hverdag – hver dag
  • Simple værktøjer, som kan anvendes både privat og på job
  • Veldokumenteret viden, som serveres på en underholdende og brugbar måde
Uforpligtende forespørgsel på Johny Gammelgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Johny

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Johny Gammelgaard tilbyder foredrag, som giver en enkel og brugbar indføring i hjernen og den menneskelige adfærd. Hvad sker der, når vi udsættes for et for stort pres og oplever ”klappen gå ned”? Når vi står i en konflikt eller oplever indre modstand? Og hvordan bliver vi bedre til at samarbejde med hjernen stedet for at modarbejde den?

Forfatter til bogen ”Husk hjernen, så du ikke taber hovedet” Johny Gammelgaard er uddannet pædagog, neuropædagog, mindfulnessinstruktør samt stress- og konfliktcoach. I de seneste 10 år har Johny specialiseret sig indenfor hjernen og dennes påvirkning af menneskets adfærd under stress og belastning.

Et foredrag med Johny Gammelgaard giver dig:

  • Håndgribelig og praktisk indsigt i, hvordan hjernen virker og påvirker din hverdag – hver dag
  • Simple værktøjer, som kan anvendes både privat og på job
  • Veldokumenteret viden, som serveres på en underholdende og brugbar måde

I sine foredrag stiller Johny skarpt på hjernen og dens reaktioner i forskellige dagligdagssituationer på såvel job som i privatlivet. Ud fra genkendelige hverdagsoplevelser taler han ind i en bred kontekst af emner som trivsel, stress, forandring, kommunikation, konflikthåndtering, kreativitet og læring.

Med en bred palet af virkemidler har Johny en formidabel evne til at sætte mentale billeder på kroppens mest komplekse organ.  Komplicerede processer gøres håndgribelige og beskrives i eksempler, der er genkendelige for alle. Johny formidler denne viden med underholdende og vedkommende historier, krydret med simple og kraftfulde værktøjer, der holder hjernen sund og hjælper til håndtering af pressede situationer i hverdagen.

Kendetegnende for Johny Gammelgaards foredrag er, at de alle er praktisk orienterede, hvor han omsætter kompliceret neuroteori til håndgribelig og praktisk indsigt i, hvorfor vi mennesker agerer som vi gør. Foredragene hjælper os til at forstå os selv og vores omgivelser bedre.

Johny Gammelgaard har gennem mange år bragt sin viden og erfaring i spil og hjulpet arbejdspladser og forskellige faggrupper til at bevare roen under pres og i vigtige situationer, for bedst muligt at bringe deres færdigheder i spil og herigennem også få bedre trivsel blandt medarbejderne. Det kan være i situationer, hvor en arbejdsplads gennemgår strukturelle forandringer eller medarbejderne på anden vis er under pres i dagligdagen. Blandt andet har han haft et flerårigt samarbejde med Sydvestjydsk Brandvæsen, hvor Johny bidrager med teoretiske indspark og gennem deltagelse i den praktiske del af brandvæsnets øvelser, har han opnået en praksisnær viden om, hvordan brandvæsnet gennem forskellige øvelser og tilgang til opgaven, samarbejder med hjernen i stedet for at modarbejde den. En tilgang der er relevant for alle arbejdspladser, hvor medarbejderne er under pres og deres trivsel således er udfordret.

Se foredrag med Johny Gammelgaard
Johny Gammelgaard foredrag

Hjernen og konflikthåndtering - hvordan bringer du din viden og faglighed i spil, når intensiteten stiger?

Hvorfor mister du dine fantastiske, bevidste og velovervejede evner under konflikter og andre pressede situationer? Evner, der kunne have løst den situation eller konflikt, du står i nu.

Hjernen har set med moderne øjne og forventninger yderst ulogiske måder at hjælpe dig på. Men hjernen prøver bare at passe på dig, når den kan mærke, at noget vigtigt er på spil. Hjernelogik er dog ikke altid moderne logik.

Udfordringen er, at når du kommer i en anspændt situation, eller der er optræk til ballade, skruer hjernen op for kroppen og ned for hovedet. I en moderne kontekst er der sjældent brug for denne opskrift på konflikthåndtering. Her skal dine faglige bevidste sider og faglige strategier i spil. Dine bedste sider skal med, når det er sværest.

Det handler om at sikre din indre balance. Kan du finde balancen, har du adgang til dine personlige og faglige værktøjer, og så løser du oftere situationen.

Oplev et underholdende foredrag, der gennem historiefortælling om hverdagen, mentale billeder og hjernens mønstre under pres får konfliktens logik og dit system til at give mening. Foredraget er desuden krydret med kraftfulde værktøjer til, hvordan du håndterer dit system under konflikten og skaber ro i situationen.

Johny Gammelgaard foredrag

Forandring - hvorfor hjernen har det med at stå på bagben, når det kommer til forandring

Lær at forstå hjernens måde at tackle forandringsprocesser på. Og hvorfor det er helt naturligt at modstanden ofte er stor, især i starten af en forandringsproces.

At være i forandringsprocesser er set fra hjernens perspektiv både krævende og dyrt energimæssigt. Hjernen er glad for vaner og forudsigelighed, der giver mulighed for at spare på energien. Men hjernen er også vild med fremskridt, der giver mulighed for at gøre tingene bedre, hurtigere og smartere. Nye erfaringer og måder at gøre tingene på giver og har altid givet større mulighed for overlevelse.

Det er naturligt at være på vagt eller stå på bagben overfor nye tiltag. Men det er også ganske naturligt for hjernen at være med på fremskridt. Se bare i enhver historiebog hvor meget forandring, der har været i vores historie. Når de nye tiltag giver mening, sammenhæng og fordele, vil de fleste ”hjerner” følge trop.

Foredraget giver dig forståelse for, hvilke logikker og spilleregler der hjernemæssigt er i spil, når det kommer til forandringer. Foredraget bruger historier, viden om hjernen og mentale billeder til at forklare, hvordan du bedre kan få hjernen med, når det kommer til forandringsprocesser.

Johny Gammelgaard foredrag

Stress, belastning og trivsel!

Der er ingen tvivl om, at stress/belastning fylder meget disse år, både for det enkelte menneske og økonomisk og vidensmæssigt for virksomhederne. Stress er ikke enten eller – det er en mekanisme, vi mennesker bruger, når vi skal præstere. En mekanisme, som kan give os fordele, hvis vi forstår, hvornår den gavner os, og hvornår den giver os stress.

Vi mennesker er gode til at holde til belastning og pres, så længe hjernen får sine pauser og presset ikke bliver vedvarende. Når presset bliver for stort og står på for længe, går det ud over vores refleksive systemer, vores overblik, kreativitet, søvn osv. En hjerne i ubalance bidrager ikke med meget konstruktivt.

Det er vigtigt sikre plads til de restituerende systemer, der sikrer oprydning, genopretning og balance. Systemer, som har det svært i en moderne hverdag – både på job og på hjemmefronten. Det er så vigtigt med en god balance, men balancen er yderst svær at opnå i en moderne hverdag, der støjer på alle mulige måder og ikke efterlader meget ro, medmindre vi vælger det til.

Foredraget handler om din hjerne og dens styresystem samt logikker, hjernen kører efter under pres og belastning. Foredraget giver dig et indblik i, hvad du kan gøre ved det – især på et personligt plan. Udgangspunktet for oplægget er dig og dit system, og hvordan du bliver bedre til at forebygge stress og balancere en moderne hverdag.

Johny Gammelgaard foredrag

Spænd hjelmen op og præstér bedre til hverdag og på job! Et foredrag om hjernen og præstation

Drømmer du om at præstere lidt bedre? Til eksamen, på jobbet, kampen, i parforholdet? Så handler det ikke om at spænde hjelmen men om at kunne balancere dit system. Foredraget fokuserer på, hvordan du kan præstere bedre og få din viden og faglige sider med, når det gælder, ved at kunne balancere dit system under pres.

Når du skal præstere, skruer hjernen op for energien i kroppen og toner kraftigt ned for de refleksive og mere kontrollerede systemer. Sider vi ofte har brug for i vores moderne hverdag. Denne tilstand gør, at du har svært ved at bevare fokus og ro, ligesom dine kreative sider lider.

Foredraget giver redskaber til at finde eller genfinde din indre balance og tage ansvar for dit system. På den måde gør du din hjerne mest funktionel, når du har brug for det.

Du får en forståelse af, hvordan din hjerne virker. Foredraget krydres med mentale billeder, historier og værktøjer, der sikrer, at din hjerne er samarbejdspartneren, der kan tænke klart, analysere samt sikre overblik – også når du skal præstere.

Referencer

Johny har på en ny og utraditionel måde bidraget med en fantastisk og inspirerende indsigt i vores ”hele” liv igennem en ny og oversat tilgang til hjernen og hvad der sker inden I os som mennesker, der er sammen i alle aldre. Johny har skabt ny forståelse for samværet både på arbejdspladsen og i hjemmene igennem de utrolig velforberedte kurser og oplæg vi har været igennem – både som personalegruppe og forældregruppe. Johny rammer ikke det enkelte eller den enkelte – men rammer noget eksistentielt i os alle – og skaber derved en tryghed hos tilhørerne, men måske også en dybere forståelse for hvorfor vi er som vi er. Igennem billeder, metaforer og sjove historier bliver den forholdsvis avancerede teori om hjernen brudt op og genialt formidlet videre. Johny er på en mission for at skabe en forståelse for vores alles ”fælles hele.

Per Olesen

Esbjerg Kommune

Foredraget var fint tilpasset det ønskede.

Bente Iversen

Silkeborg Kommune

En meget god og engageret foredragsholder.

Tina Bloch

AMU Nordjylland

Et meget spændende kursus hvor alle gik derfra og syntes tiden var for kort. ( ca. 3 timer ) alle havde lyst til at fortsætte. VI venter nu på kursus del 2..

Tom Christensen

Esbjerg Kommune

Tusind tak for et rigtig godt oplæg i fredags. Det ramte plet til målgruppen – og du høstede store roser efterfølgende. Særligt fordi du formåede at tale ind i deres kontekst. Det var vellykket.

Ane Ballegaard Lauridsen

Esbjerg Kommune

Vi havde meget stor glæde af Johnys kompetente indlæg ved en større event med titlen "Hvordan snyder din hjerne dig, når du træffer beslutninger". Johny leverer sine pointer på en dejlig levende og nærværende facon, og publikum mærker straks Johnys store passion for hjernens funktionalitet.

Per Gramstrup

Asset Adviser

Johny Gammelgaard Jensen formår at bringe hjernens naturlige mekanismer ned på et plan hvor man kan forholde til menneskers reaktioner og handlinger i forskellige situationer. Dette gøres på en humoristisk måde, med mange sjove AHA oplevelser.

Søren Hartvigsen

MacArtney

Lindpro har haft stor glæde af Johny som foredragsholder og inspirator omkring ledelse, set fra hjernens logiske perspektiv. Det er både underholdende, læreligt og giver grund til refleksion. Det flytter vores måde at drive ledelse på, på alle niveauer.

Lars Küster

Lindpro

Vi har i Sydvestjysk Brandvæsen flere gange haft fornøjelsen af samarbejdet med Johnny som målretter sine foredrag til nøjagtig det ”publikum” han står over for. Johnny er motiverende, indlevende og levende i sine indlæg der altid givere lytteren en fantastisk bagage af nye tanker med hjem.

Jens Mølgaard

Sydvestjysk Brandvæsen

Passede perfekt ind i konteksten, varighed og placering på dagen.

Lisbeth Maagensen

Børnehuset Rudegårds Allé

Vi havde en super god aften med Johny, hvor han holdt et meget interessant og indlevende indlæg omkring at få "hjernen og styresystemet til at give lidt mere mening". Indlæggets hovedformål var at belyse de processer i hjernen som begrænser vores kreativitet og motivation - begge dele er noget vi som vidensvirksomhed har behov for at booste. Johny gav os en basisviden samt nogle små simple værktøjer, som vi kan bruge i dagligdagen til at holde hjernen vedlige og ikke "misbruge" den.

Martin Lai Nielsen

Sweco Danmark A/S

Super foredrag, flere forældre har givet udtryk for at det var relevant og interesant.

Kis Schlosser

Mosegården, Syddjurs kommune

”Hjemme ved os nykkede/slog vi om, hvem der skulle afsted, og det blev så mig – men hvor er jeg bare glad for det, det var vildt godt, helt vildt godt”. Har talt med konen sidenhen, og hun siger faren bruger det i hverdagen og stadig er ovenud begejstret for det

deltager/forældre

Markusskolens børnehave Esbjerg

Vi havde Johnny Gammelgaard inde som oplægsholder til vores spillertrup. Det var et stærkt oplæg. Virkelig stærkt. Johnny har en unik evne til at komme ud over rampen med sin store viden omkring de mentale processer, vi slås med som mennesker – og i den her sammenhæng – særligt som eliteidrætsudøvere. Han kan varmt anbefales.

Sune Agerschou, Eliteudvalgsformand

Ribe-Esbjerg HH

Veldisponeret, indlevende og angageret. God faglig viden som blev formidlet varieret, veltilrettelagt - med både alvor og humor.

Malene Sparsø

Forening under Dansk Sygeplejeråd

Et fantastisk inspirerende og vedkomne foredrag. Fortalt i et sprog som alle forstår. Alle synes de kunne se sig selv i denne sammenhæng og særligt bemærket at du tager udgangspunkt i din egen oplevelse.

Jane Gram

AVV I/S

Johny holdt snakken jordnær, så man kunne relatere sig til emnet. Han var underholdende og inddragende.

Majbritt Tornelund

Popermo Forsikring

Foredraget ramte vores emne meget præcist. Foredragsholderen var engageret og nærværende og krydrede sit foredrag med gode eksempler.

Gudrun Dallmann Larsen

Aabenraa Kommune

Johny leverede et foredrag, som ramte lige ned i vores udfordringer. Jeg er meget tilfreds

Søren Brændgaard

Ørsted A/S

Johny var supergod til at forklare og komme med eksempler. Der var en rigtig god stemning, og vi kan klart anbefale Johny.

Lisbet Jensen

Kørelærerforeningen

Yderst positive tilbagemeldinger fra deltagerne i temadagen.

Helene Juel

Psykiatrisk afdeling, Esbjerg

Johny var virkelig inspirerende, det har givet stof til eftertanke, som hovedet arbejder videre med i denne uge.

Sine Skriver Hansen

Atea A/S

Johny leverede et meget veloplagt foredrag, som både vidnede om stor indsigt i fagområdet og som tillige blev leveret med humor. Johny havde tilegnet sig god viden om vores fagområde, hvilket gjorde foredraget meget nærværende og brugbart

Lykke Rønholt

Fodterapeutskolen København
Uforpligtende forespørgsel på Johny Gammelgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Johny Gammelgaard
Johny Gammelgaard

5 ud af 5 stjerner

"Vi har i Sydvestjysk Brandvæsen flere gange haft fornøjelsen af samarbejdet med Johnny som målretter sine foredrag til nøjagtig det ”publikum” han står over for. Johnny er motiverende, indlevende og levende i sine indlæg der altid givere lytteren en fantastisk bagage af nye tanker med hjem."

Jens Mølgaard - Sydvestjysk Brandvæsen Se alle referencer

Foredragsemner med Johny Gammelgaard