Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Claus Holm

Opdag hvad mad og måltider kan, når Claus deler sin madglæde med kant og kærlighed

Claus Holm

Claus Holm

Passioneret kok, foredragsholder og tv-personlighed, der deler ud af sin madglæde og personlige anekdoter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Claus Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Claus

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

De fleste kender Claus Holm som den elskelige og passionerede tv-kok fra Go’ Morgen – Go Danmark og Go Appetit på TV2. I sin mere end 30 år lange karriere har han delt ud af sin madglæde og vist os, hvad mad kan gøre ved mennesker og i sit foredrag fortæller han sin egen historie og tager deltagerne med på en smagsrejse.

Et foredrag med Claus Holm giver dig:

  • Masser af grin og sjove og personlige anekdoter
  • En hudløs ærlig fortælling, fortalt med humor uden alvoren går tabt
  • Hele følelsesregisteret kommer i spil

Den folkekære Claus Holm er en af Danmarks mest populære tv-kokke og foredragsholdere. Gennem mere end 30 år har den fynske energibombe arbejdet som kok og nydt hvert et sekund. De fleste kender Claus som en fast del af Go’ Morgen Danmark på TV2, hvor han i 2002 fik sit store folkelige gennembrud. Han har siden underholdt de morgenfriske danskere med madlavning i øjenhøjde og med smæk på velsmag.

Når det gælder madlavning, er Claus Holm foregangsmand, men han har især gjort sig bemærket for sine store armbevægelser, varme personlighed og enorme begejstring for smag, kvalitet og sanseoplevelser. Han har vist os alle sammen, hvordan mad og måltider kan samle mennesker og hvordan det handler om at spise for at leve og ikke for at overleve. Med et glimt i øjet, inspirerer Claus danskerne til at træffe de rigtige valg, når det drejer sig om madlavning. Det skal laves med omhu, være af ordentlige råvarer og det skal smage helt fantastisk.

Claus ved, hvad han taler om. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, og arbejdet som kok et utal af steder, blandt andet i Cairo og Zürich, og han har egen restaurant og cateringfirma. Udover sit arbejde som foredragsholder og kok, er Claus Holm også indehaver af virksomheden Claus Holm ApS, som tilbyder kogebøger i massevis, potter og pander i højeste kvalitet og kokkeskoler, der inspirerer til madlavning i topform. Derudover har Claus Holm udgivet en række populære kogebøger ligesom han til september 2020 er aktuelt med bogen ”Sund livsglæde – Mit livs vigtigste opskrift” – som kombinerer en personlig fortælling om vægttab med opskrifter og træningsøvelser, der har virket for Claus Holm.

Se foredrag med Claus Holm
Claus Holm foredrag:

Mit livs vigtigste opskrift

I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2- programmet Fem fede kokke, hvor man følger en hudløs ærlig Claus Holm der med hjælp fra den personlige træner Mark Abildhauge kickstarter sit vægttab.

I dette meget personlige foredrag åbner Claus Holm op for en mere sårbar side af sig selv end offentligheden ser. Han sætter ord på tabuer omkring mænd og overvægt, selvværd, sex og samliv i en kombination af ærlighed, sårbarhed og selvfølgelig den humor og ligefremhed, vi kender Claus Holm for.

Glæd jer til en ærlig og underholdende Claus Holm, der giver sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv, og som Claus Holm siger ”du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke”.

Claus Holm foredrag:

Kant, Kærlighed og Kaos!

I dette foredrag bliver du taget med på en smagsrejse i Claus Holms køkkenunivers. Det bliver fantastisk underholdende og fyldt med energi, når den begejstrede kok deler anekdoter fra sit eget liv og tager dig på en tur gennem sit smagskompas med de fem smage.

Claus sætter stor ære i sit fag, og han kæmper for smagen og kvaliteten i den mad, han laver. Uanset vores økonomiske formåen, har vi alle ret til et ordentligt måltid mad. Vi skal alle kunne følge med, og vi skal møde vores råvarer i øjenhøjde og med fornuftige ambitioner. Det gælder også vores sundhed. Det handler om at spise for at leve og ikke for at overleve. Vi skal lave mad, som smager fantastisk og som vi kan være stolte af at servere. Den skal være frisk og af gode råvarer, netop fordi den ikke holder i fem år.

Budskaberne er klare. Vi skal ikke dømme hinanden, men i stedet forsøge at rumme hinanden. Vi skal elske vores hverdag. Vi skal alle spise. Enten sammen eller alene. Men vi kan samles om bordet. Det er det, maden og måltider kan.

Det bliver tankevækkende, sjovt og inspirerende, når Claus deler ud af sit liv som kok og tager deltagerne på en tur gennem sit smagskompas. Her fortæller han om alt fra angsten om at slå til til drømmen om at være Jamie Oliver. Det bliver helt sikkert en følelsesmæssig rundtur, når han fortæller anekdoter fra sit liv. Og så er det krydret mæ masser af fynsk accent!

Foredraget er til dig, der gerne vil samle dine medmennesker om maden og som vil lære tips og tricks til at sikre et velsmagende måltid hver gang.

Video med Claus Holm

Claus Holm - Foredrag om livet, sundhed og smag

Hør Claus Holm fortælle mere om sine foredrag. Du får et festfyrværkeri af en fortælling smækfyldt med historier om livet, sundhed og hvordan man får smag på tilværelsen. En både humoristisk og rørende historie, der bunder i en husløs ærlig beretning om hvad Claus Holm har oplevet i sin tilværelse.

Se foredrag med Claus Holm

Referencer

Claus ramte alle i Digitalisering og IT på den måde jeg havde tænkt han skulle. De blev stille i 15-20 min. efter han var gået..........et par stykker fik lidt mere end vand i øjnene, men det var helt som det skulle være. Der var et par stykker som følte sig lidt ramt da de fik kommenteret undervejs i starten pga. lidt vin til middagen. Det tager jeg på min kappe da jeg ikke havde tænkt tidspunktet da jeg bookede Claus. Claus reagerede på det og helt fair, han kom for at holde et oplæg og ikke for at blive kommenteret på med smarte bemærkninger :-). Det lærte jeg noget af (til en anden gang ift. tidspunkt på dagen til oplæg). Claus gør det virkelig godt - at han inddrager sig selv i det omfang han gør, sætter noget igang i ens tanker.

Anne Dandanell

Kalundborg Kommune

Det var rigtig godt vi var godt underholdt jeg har fået mange gode tilbage meldinger fra kolleger

Michael Køppen

Johnson Controls Denmark

Claus Holm fortryller rummet med hans energi, store hjerte, vedrørende livserfaring og gode råd. Han er i øjenhøjde, ærlig, åben, sjov og kærlig.

Pia Wickstrøm

Dandiag A/S
Uforpligtende forespørgsel på Claus Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Claus Holm