Danmarks største udbyder af online foredrag

generic-cover2

Opdag hvad mad og måltider kan, når Claus deler sin madglæde med kant og kærlighed

Foredragsholder Claus Holm

Claus Holm

Passioneret kok, foredragsholder og tv-personlighed, der deler ud af sin madglæde og personlige anekdoter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Claus Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 

De fleste kender Claus Holm som den elskelige og passionerede tv-kok fra Go’ Morgen - Go Danmark og Go Appetit på TV2. I sin 31-årige karriere har han delt ud af sin madglæde og vist os, hvad mad kan gøre ved mennesker og i sit foredrag fortæller han sin egen historie og tager deltagerne med på en smagsrejse.

 

Et foredrag med Claus Holm giver dig:

 • Masser af grin og sjove og personlige anekdoter
 • En hudløs ærlig fortælling, fortalt med humor uden alvoren går tabt
 • Hele følelsesregisteret kommer i spil

Den folkekære Claus Holm er en af Danmarks mest populære tv-kokke og foredragsholdere. Gennem de sidste 31 år har den fynske energibombe arbejdet som kok og nydt hvert et sekund. De fleste kender Claus som en fast del af Go’ Morgen Danmark på TV2, hvor han i 2002 fik sit store folkelige gennembrud. Han har siden underholdt de morgenfriske danskere med madlavning i øjenhøjde og med smæk på velsmag.

Når det gælder madlavning, er Claus Holm foregangsmand, men han har især gjort sig bemærket for sine store armbevægelser, varme personlighed og enorme begejstring for smag, kvalitet og sanseoplevelser. Han har vist os alle sammen, hvordan mad og måltider kan samle mennesker og hvordan det handler om at spise for at leve og ikke for at overleve. Med et glimt i øjet, inspirerer Claus danskerne til at træffe de rigtige valg, når det drejer sig om madlavning. Det skal laves med omhu, være af ordentlige råvarer og det skal smage helt fantastisk.

Claus ved, hvad han taler om. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, og arbejdet som kok et utal af steder, blandt andet i Cairo og Zürich, og han har egen restaurant og cateringfirma. Udover sit arbejde som foredragsholder og kok, er Claus Holm også indehaver af virksomheden Claus Holm ApS, som tilbyder kogebøger i massevis, potter og pander i højeste kvalitet og kokkeskoler, der inspirerer til madlavning i topform.

I sit morsomme, tankevækkende og inspirerende foredrag fortæller han sin egen historie og viser, hvordan mad skal laves med fornuftige ambitioner, sundhed i mente og med masser af smag og kvalitet. Han deler anekdoter fra sit eget liv og tager deltagerne på en tur gennem sit smagskompas. Og så er det krydret mæ masser af fynsk accent!

Se foredrag med Claus Holm
Claus Holm foredrag:

Kant, Kærlighed og Kaos!

 • I dette foredrag bliver du taget med på en smagsrejse i Claus Holms køkkenunivers. Det bliver fantastisk underholdende og fyldt med energi, når den begejstrede kok deler anekdoter fra sit eget liv og tager dig på en tur gennem sit smagskompas med de fem smage.
 • Claus sætter stor ære i sit fag, og han kæmper for smagen og kvaliteten i den mad, han laver. Uanset vores økonomiske formåen, har vi alle ret til et ordentligt måltid mad. Vi skal alle kunne følge med, og vi skal møde vores råvarer i øjenhøjde og med fornuftige ambitioner. Det gælder også vores sundhed. Det handler om at spise for at leve og ikke for at overleve. Vi skal lave mad, som smager fantastisk og som vi kan være stolte af at servere. Den skal være frisk og af gode råvarer, netop fordi den ikke holder i fem år.
 • Budskaberne er klare. Vi skal ikke dømme hinanden, men i stedet forsøge at rumme hinanden. Vi skal elske vores hverdag. Vi skal alle spise. Enten sammen eller alene. Men vi kan samles om bordet. Det er det, maden og måltider kan.
 • Det bliver tankevækkende og inspirerende, når Claus deler ud af sit liv som kok. Her fortæller han om alt fra angsten om at slå til til drømmen om at være Jamie Oliver. Det bliver helt sikkert en følelsesmæssig rundtur, når han fortæller anekdoter fra sit liv.
 • Foredraget er til dig, der gerne vil samle dine medmennesker om maden og som vil lære tips og tricks til at sikre et velsmagende måltid hver gang.

 

 

 

  Referencer

  Uforpligtende forespørgsel på Claus Holm

  Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Eller ring til os på

  Tlf: 35 11 21 31

  Foredragsemner med Claus Holm