Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på krigen i Ukraine samt på nutidig og fremtidig krigsførelse

Anders Puck Nielsen

Anders Puck Nielsen

Søofficer, sprogofficer og militæranalytiker med en master i pædagogisk udviklingsarbejde. Tankevækkende foredrag om krigen i Ukraine samt om nutidig og fremtidig krigsførelse.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anders Puck Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Anders Puck Nielsen er officer og militæranalytiker ved Forsvarsakademiet med speciale i Rusland, Ukraine og maritime operationer. Han blev kendt i medierne, da Ukraine-krigen brød ud, hvor han på rolig og pædagogisk vis fortolkede krigen for danskerne – noget, han stadig gør.

Anders er uddannet søofficer og har tidligere haft en operativ karriere på Søværnets skibe. Han er desuden uddannet sprogofficer i russisk og har fulgt det russiske forsvar gennem mange år. Dertil er han vært på podcasten ’Krigskunst Podcast’, driver en succesfuld YouTube-kanal, hvor han forklarer militære problemstillinger for et internationalt publikum, samt står for hjemmesiderne krigskunst.dk og romeosquared.eu, der fokuserer på militæranalyser fra et dansk perspektiv.

Anders er en fremragende formidler. Han formår at gøre militære problemstillinger spændende og forståelige, og hans brede viden gør ham i stand til at sætte tingene i kontekst. Hans foredrag er altid tankevækkende, og Anders er dygtig til at skabe en behagelig atmosfære, selvom emnerne er alvorlige.

Alle Anders’ foredrag kan altid skræddersys til det aktuelle publikum.

Et foredrag med Anders Puck Nielsen giver dig:

  • En militæranalytisk ekspert indenfor Ukraine, Rusland og maritime operationer.
  • Et tankevækkende foredrag om situationen i Ukraine og refleksioner over, hvad fremtiden bringer.
  • Et indblik i moderne og fremtidig krigsførelse.
Se foredrag med Anders Puck Nielsen
Anders Puck Nielsen foredrag

Krigen i Ukraine

Anders Puck Nielsen har fulgt krigen i Ukraine tæt, siden den brød ud i februar 2022, og han er blevet en kendt stemme i medierne, når det kommer til netop Ukraine-krigen.

I sit interessante og tankevækkende foredrag tager Anders jer med rundt om hele Ukraine-Rusland-problemstillingen. Han beskriver, hvorfor krigen startede, og hvad Putin egentlig ville opnå med den. Han tager også fat i, hvorfor krigen betegnes som en russisk fiasko, og han reflekterer over, hvad det kommer til at betyde fremover.

Anders er en fremragende formidler, og hans rolige og pædagogiske fortællestil gør de militære problemstillinger både spændende og forståelige. Hans brede militære viden gør ham i stand til at sætte tingene i kontekst, og han er dygtig til at skabe en behagelig atmosfære, selvom emnerne er alvorlige.

Foredraget kan skræddersys til det aktuelle publikum.

Anders Puck Nielsen foredrag

Krig for begyndere

Krig er tilbage i vores nærområde, og vi skal igen til at forholde os til risikoen for militær konfrontation. Anders Puck Nielsen forklarer på indlevende og pædagogisk vis, hvordan moderne krig fungerer.

Han tager jer med ind i krigens tankegang og lægger vægt på, hvad formålet egentlig er med krig, og hvad der er særligt ved moderne krigsførelse. Dertil giver han sit kompetente bud på de militære operationer og den teknologi, der vil komme til på fremtidens kampplads. Det hele er krydret med masser af eksempler og forklaret på en måde, hvor alle kan være med.

Foredraget kan skræddersys til det aktuelle publikum.

Anders Puck Nielsen foredrag

Fremtiden er usikker

Krigen i Ukraine har givet NATO helt nye udfordringer. Rusland vil fortsat være en trussel, men også Kina lurer i horisonten. Klimaforandringer og fattigdom giver migration, Mellemøsten er ustabil, og terrorismen findes stadig. Der er med andre ord nok af militære udfordringer.

Anders Puck Nielsen giver jer med dette foredrag et overblik over de største sikkerhedspolitiske udfordringer for Danmark og de militære valg, som vi skal træffe i de kommende år.

Foredraget kan skræddersys til det aktuelle publikum.

Referencer

Anders var super imødekommende og åbnede op for spørgsmål, som var det helt store hit!

Nikolaj Chelander Knudsen

ProVarde
Uforpligtende forespørgsel på Anders Puck Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anders Puck Nielsen