Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et foredrag om bl.a. USA efter 9/11 eller produktionen af nyheder bag om skærmen

Kim Bildsøe Lassen Foredrag

Kim Bildsøe Lassen

Journalist, Tv-vært og tidl. Udenrigskorrespondent. Foredrag om amerikansk politik, om 9/11 og om nyhedsmedier.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Kim Bildsøe Lassen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kim Bildsøe Lassen har i en årrække været fast nyhedsvært DR’s TV Avisen, og er derudover en meget populær ordstyrer og foredragsholder. Fra sin tid som udenrigskorrespondent har han opnået en enorm indsigt i udenrigspolitiske forhold, så hvad enten I ønsker et Kim Bildsøe Lassen foredrag om det kommende amerikanske præsidentvalg, USA efter 9/11 eller ønsker at komme med bag om skærmen på produktionen af nyheder, er Kim Bildsøe en yderst inspirerende og underholdende oplægsholder.

Kim Bildsøe Lassen bruger som foredragsholder sine gode formidlingsevner som mangeårig journalist og ikke mindst nyhedsvært. Deraf er han også en meget kompetent ordstyrer/moderator, som formår at binde arrangementer sammen. 

I sin lange karriere har Kim Bildsøe Lassen blandt andet arbejdet som journalist på Månedsbladet Press, TV 2 Nyhederne og Dagbladet Information, hvor han var udsendt som korrespondent i Mellemøsten.

Siden 1998 har Kim Bildsøe Lassen haft sin daglige gang i DR, først som redaktør i chefredaktionen, senere som redaktionschef med ansvar for udviklingsopgaver i DR Nyheder. Derudover var han DR’s korrespondent i USA, udlandschef på TV-Avisen og fra 2006 til 2007 vært på udenrigsmagasinet Horisont. Fra 2007 og frem til i dag har Kim Bildsøe Lassen været fast studievært på TV Avisen.

Kim Bildsøe er forfatter til bogen ”Frihed og Retfærdighed for alle” – på sporet af et forandret USA”.

Se foredrag med Kim Bildsøe Lassen

  Kim Bildsøe Lassen foredrag

  Brexit – hvad nu?

  • Brexit er utvivlsomt en af efterkrigstidens mest dramatiske politiske historier. Efter mere end 40 år i EU har briterne skulle finde ud af, hvad de vil fremover: Hvilken type land skal de være, hvad skal de leve af – og ikke mindst hvilken relation de fremover skal have til resten af Europa.
  • Hør den dramatiske historie om Brexit og det britiske samfund, fortalt af DR´s korrespondent i Storbritannien, Kim Bildsøe Lassen. Hør om kampene i parlamentet, opgøret om nationens sjæl og få et bud på, hvor briterne nu bevæger sig hen.

  Kim Bildsøe Lassen foredrag

  Livet som journalist og tv-vært

  • Igennem snart 30 år har Kim Bildsøe Lassen arbejdet med at fortælle om Danmark og om verden. Han har mødt utallige statsledere, præsidenter og statsministre i USA, Mellemøsten og Europa. Hvordan er det at interviewe George Bush, Bashar Al Asad, Bill Clinton, Kofi Annan, Yasser Arafat eller en af de mange andre, Kim Bildsøe er stødt på gennem sit arbejde?
  • Og hvad er det for nogle udfordringer moderne journalister har, når de på splitsekunder skal analysere og forklare verden? Få en underholdende tour de force gennem dansk journalistik fra et personligt perspektiv fra en af Danmarks mest kendte journalister

  Kim Bildsøe Lassen foredrag

  Det amerikanske valg

  • Kim Bildsøe Lassen har tidligere været korrespondent i USA for DR og giver i dette foredrag et indblik i den amerikanske tankegang, når det kommer til politik og demokrati.
  • Hør, hvordan det Amerikanske præsidentvalg foregår, hvad amerikanerne bekymrer sig om, hvilke tanker de går med, og hvad der kommer til at afgøre det kommende præsidentvalg.

  Kim Bildsøe Lassen foredrag

  Frihed og retfærdighed

  • Med afsæt i sin bog “Frihed og retfærdighed” fortæller Kim Bildsøe Lassen i dette foredrag om det anstrengte forhold mellem terrorister og USA efter 9/11. Han forsøger at forklare, baggrunden for angrebet på USA, og hvorfor amerikanerne ikke begriber, at nogle nærer et så inderligt had til dem.
  • Hør fortællinger om det forfærdelige angreb, og de personlige historier fra de folk, som blev direkte involveret.

  Kim Bildsøe Lassen ordstyrer

  Ordstyrer/konferencier

  • Kim Bildsøe Lassen er en skarp og rutineret ordstyrer og moderator, der ofte benyttes til alle former for arrangementer/konferencer.
  • Han er altid velforberedt, evner at holde den røde tråd i arrangement og kan styre debatter på en professionel og underholdende måde.
  • I kraft af sit arbejde som journalist og tv-vært har Kim Bildsøe Lassen håndteret mange former for arrangementer, og kan ligeledes binde jeres sammen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Kim Bildsøe Lassen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Kim Bildsøe Lassen