Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Jan Gintberg

Stand-up-komiker, skuespiller, forfatter samt tv- og radiovært

Grin dig til en sixpack og bliv inspireret på samme tid gennem foredrag med Jan Gintberg. Han har turneret landet rundt og været en succes til alle slags arrangementer grundet sit særlige talent for en formidling, der er underholdende og alvorlig på samme tid. Giv dig selv og dine kollegaer en anderledes peptalk med et Jan Gintberg foredrag, der sætter fokus på arbejdsglæden og humoren, uanset om du beskæftiger dig med jura, tarmskylning eller noget helt tredje. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jan Gintberg er en af landets mest kendte og populære stand-up-komikere. Nu er han også klar med foredrag om arbejdsglæde, begejstring og humor. Et hylende morsomt foredrag, der fortsat fylder salene og afgiver meget flotte evalueringer fra både arrangører og deltagere. 

Oprindeligt er han uddannet landmand, men efter en del arbejdsrejser i Australien, New Zealand og USA, forlod Jan Gintberg landbruget og gik efter et forskningsstudie på Veterinær- & Landbohøjskolen på Frederiksberg. I dag arbejder han skiftevis med radio og tv og optræder samtidig med sine større shows, også stadig som stand-up-komiker. Derudover skriver Jan Gintberg bøger, holder foredrag og er en meget populær underholder ved firmaarrangementer. Han har rejst landet tyndt flest gange i mange år, både med sine egne one-man shows og i forskellige andre comedy-konstellationer.

Det underholdende og skarpsindige foredrag med den dygtige Jan Gintberg er især populært hos virksomheder, kommuner, regioner og foreninger, der ønsker et godt grin og en bunke gode råd til fornyet motivation, kreativitet og glæde på arbejdspladsen.

  Jan Gintberg foredrag

  Giv hverdagens udfordringer én på motivationen – og mærk arbejdsglæden vokse

  • ”Det må da altid være sjovt at gå på arbejde, når man er stand-up-komiker”. Svaret er ja (næsten da)!
  • Ifølge Jan Gintberg kan det dog ligeså godt være sjovt, hvis du beskæftiger dig med jura, tarmskylning eller noget helt tredje. Forskellen ligger nemlig i din evne til at give hverdagens udfordringer krydderi. Er du klar til at give dine rutiner en ordentlig spand chili og kickstarte din motivation? Sug til dig, når Jan åbner posen for, hvordan du fastholder din motivation med vedholdende brug af humor, mod og overraskelse!
  • Brug humor og kreativitet aktivt og øg derved trivslen på arbejdspladsen. Skab et miljø af ja-sigere med mod til at tænke ”ud af boksen”.
  • Glæd dig her til at opleve Jan Gintberg, som er meget mere end komiker. Især er han skarpsindig i forhold til, hvordan du beholder og øger din motivation – uanset hvilket arbejdspres, du er under! Med stærkt underholdende eksempler fra sin hverdag, giver Jan Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til, for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at man kan være idérig og motiverende.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jan Gintberg

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jan Gintberg

Foredragsemner med Jan Gintberg