Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Hør foredraget om hvordan man kommer frem i verden med sine iværksætterdrømme 

Jakob Jønck Foredrag

Jakob Jønck

Cand.scient.pol og serieiværksætter - Foredrag om, hvordan man kommer frem i verden med sine iværksætterdrømme.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jakob Jønck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Leder I efter en motiverende og energisk foredragsholder, der kan begejstre og inspirere sit publikum? Serieiværksætteren Jakob Jønck står bag succesfulde Endomondo, MyFitnessPal og senest Simple Feast, og fortæller i sit foredrag om, hvordan man kommer frem i verden med sine iværksætterdrømme. 

Jakob Nordenhof Jønck er en succesfuld serieiværksætter og kendt som den ene af grundlæggerne bag Endomondo, en af de største danske app-succeser nogensinde med mere end 40 millioner brugere. Samt ikke mindst som en central spiller i opbygningen af MyFitnessPal, som også internationalt har været en af de største app-succeser med mere end 120 millioner brugere.

Jakob Jønck er uddannet cand.scient.pol og fik efter sin kandidatgrad job som konsulent og rådgiver hos McKinsey. Hurtigt fandt han ud af, at han frem for at rådgive andre virksomheder, brændte for at skabe sit eget og omsætte sin egen rådgivning og ideer til succesfulde iværksættereventyr.

På syv år har Jakob Jønck skabt to virksomheder, Endomondo og MyFitnessPal, hvor han blev indsat som Head of International Operations, og som tilsammen blev handlet til et milliard-beløb da begge blev solgt til det amerikanske selskab Under Armour.  Han sidder i flere bestyrelser for private equity ejede selskaber, hvor hans rolle er at omstille virksomhederne til den digitale virkelighed.

I dag har Jakob Jønck kastet sig over nye eventyr og skiftet fitness og motion ud med gastronomi. Han er en af stifterne bag Simple Feast. Med ”Simple Feast” er ambitionen at gøre det urimelig nemt at spise lækker, sund, miljøvenlig mad og samtidigt gøre op med hovedparten af de største sygdomme i verden. Og eventyret er først lige startet.

Se foredrag med Jakob Jønck
Jakob Jønck foredrag

Fra fitness til food - serieiværksætteri

I dette motiverende og tankevækkende foredrag fortæller Jakob Jønck historien om sit succesfulde serieiværksætteri, og om hvordan han gik fra fitness- og motionsverdenen til gastronomi med sit seneste projekt Simple Feast.

Det har ikke været uden omkostninger, at Jakob Jønck er nået dertil, hvor han er i dag som en en af grundlæggerne til de to verdensomspændende app-succeser Endomondo og MyFitnessPal. Det kræver viljestyrke og en tro på tingene at komme dertil, og i foredraget giver Jakob nogle af sine bedste råd videre og fortæller samtidig, hvad man skal være ekstra opmærksom på, når man bevæger sig ud i iværksætteri.

Foredraget egner sig til virksomheder, der gerne vil udfordre og motivere deres erhvervsledere og medarbejdere til at satse, tænke ud af boksen og få drømmene gjort til virkelighed.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Jønck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jakob Jønck