Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Ellen Hillingsø

Skuespiller, speaker og foredragsholder

Ellen Hillingsø er en meget populær foredragsholder. Der er stor efterspørgsel efter hende, og hun taler gerne for fyldte sale. Og så er det ganske enkelt et super godt foredrag, der er underholdende og skarpt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Der findes mange markante kvinder i Danmark, men der findes kun én Ellen Hillingsø. Grundet hendes alsidige og svært definérbare profil, er hun ikke nem at sammenligne med andre. En ting er dog sikkert, nemlig at hun er et berigende og intelligent menneske, der med stor overbevisning animerer andre mennesker til udvikling. Ellen Hillingsø foredrag er underholdende, inspirerende og tager udgangspunkt i hendes eget liv. Foredragene hører til slagsen, der giver deltagerne stor energi og indsigt, og efterlader dem opløftede og afklarede.

Generalens datter fik sit store folkelige gennembrud i rollen som den yderst frembrusende og kompromisløse Charlott i Bornedals tv-serie, “Charlott og Charlotte”. Senere har vi mødt Ellen Hillingsø i et hav af karaktertunge roller både i film-, teater- og tv-sammenhænge. Vi ser hende ofte i roller, hvor hun bliver tillagt stor autoritet. F.eks. som skoleleder i TV2-serien, Rita, og tidligere som chef for Efterretningstjenesten på DR´s Livvagterne og i spændingsserien, Broen.

Ellen er stærkt engageret ambassadør for Red Barnet, og støtter aktivt projekter i bl.a. AIDS-Fondet. Hun er mor til en dreng og en pige og gift med Christoffer Castenskiold.

  Ellen Hillingsø foredrag

  Stram op og nap en morfar!

  • I dette inspirerende og stærkt underholdende foredrag inviterer Ellen Hillingsø sine deltagere inden for i sin forunderlige verden.
  • Hun udfordrer de tanker og overbevisninger mange af os render rundt med. Med en skøn selvironi udfordrer hun vores selvhøjtidelighed og opfordrer til gennemsigtighed – alle vores mangler og utilstrækkeligheder bliver alligevel opdaget. Ellen orker ikke at løbe maraton – hun har ondt i knæet og indrømmer blankt, at hun hellere vil spise kage. Når hun mediterer, kalder hun det hvad det er, nemlig at nappe sig en morfar.
  • I foredraget sender hun den danske offerrolle på livslang pension. Vi er gode nok som vi er og hvorvidt vi er underlagt Folkedomstolen eller ej, er noget vi selv beslutter.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Ellen Hillingsø

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Ellen Hillingsø

Foredragsemner med Ellen Hillingsø