Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev den erfarne journalist og TV-vært fortælle om sit kendskab til USA

Johannes Langkilde foredrag

Johannes Langkilde

DR-vært og musiker, bedst kendt som tv-vært i blandt andet nyhedsprogrammer hos både DR og hos TV 2.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Johannes Langkilde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Johannes

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Johannes Langkilde holder foredrag om nyheder og journalistik, der byder på en sund kombination af snak, debat og musik, og ikke sjældent inddrages publikum også undervejs. Ydermere kan Johannes Langkilde også optræde som ordstyrer, og her trækker han bl.a. på sin professionelle erfaring fra debatprogrammer på tv.

Johannes Langkilde er uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (2004), og man kender ham først og fremmest som ung studievært på TV 2-Nyhederne, men også fra diverse debatprogrammer såvel som dækning af royale begivenheder.

I 2007 vandt Johannes Langkilde Årets tv-talent-pris i 2007 og Billedbladets læserpris som Årets mandlige tv-vært i 2010, og han nåede at blive en af TV2s mest populære og bedst kendte studieværter inden han skiftede til DR.

Men faktisk lå det slet ikke i kortene, at Johannes Langkilde skulle gøre karriere inden for tv-journalistik, for hans egentlige baggrund er i musikken, som tangentspiller. Han har bl.a. studeret jazz i Frankrig i perioden 1996-1997, og han har da også, ved enkelte lejligheder, givet prøver på sine musikalske evner på tv.

Se foredrag med Johannes Langkilde

  Johannes Langkilde foredrag

  Trumps USA

  • Johannes Langkilde har boet og arbejdet i USA i flere år, og senest har han dækket præsidentvalget og den store politiske overraskelse: Donald Trump som ny præsident.
  • Med afsæt i sine mange erfaringer, reportager og interviews under og efter valgkampen, giver Johannes Langkilde sit professionelle bud på, hvad valget af Trump som præsident kommer til og allerede har betydet for USAs befolkning og resten af verden.
  • Senest valgte en dommer fra Hawaii at blokere Trumps hjertebarn – indrejseforbuddet – fordi det strider mod den amerikanske forfatnings sikring af religionsfrihed. Og nu står så IS, infrastruktur og deportationer på præsidentens dagsplan. Vil det lykkedes, og hvordan ser fremtiden ud for Donald Trump, der besidder et af verdens mest magtfulde kontorer? Johannes Langkilde guider jer igennem det amerikanske politiske landskab med Trump ved roret.

  Johannes Langkilde foredrag

  Da amerikanerne gik hver til sit

  • Johannes Langkilde landede i USA som ny korrespondent for DR, da Barack Obama netop havde taget hul på sin anden periode som præsident. I løbet af sine år som USA-korrespondent rejste han i 42 af USAs stater og har beskrevet udviklingen i landet gennem personlige møder og oplevelser. Det har givet ham et unikt indblik i, hvorfor USA i 2016 i historisk grad brød med den politiske status quo.
  • Nu har han forladt et forandret land med Donald Trump i Det Hvide Hus, og i dette foredrag tager han os med gennem de fire hæsblæsende år i USAs historie og fortæller om sine personlige erfaringer som også har dannet grundlag for bogen “Da amerikanerne gik hver til sit.” Kom med til gadekampe i sydstaterne, fangelejren i Guantanamo-bugten, Alaskas smeltende permafrost og Hillary Clintons valgfest, der sluttede som en historisk fuser.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Johannes Langkilde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Johannes Langkilde