Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Solide retningslinjer til den gode dialog

gitte-hornshøj-foredrag-foredragsholder-begejstring-arbejdsglæde

Gitte Hornshøj

Forfatter, debattør, skribent og foredragsholder - Hun scorer topkarakterer for sine inspirerende og morsomme foredrag.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Et super indspark til vores daglige kommunikation med stor humor. Gittes energi smitter meget af, og stemningen efter foredraget var høj. Alt i alt lige som vi havde håbet."

Charlotte Poulsen - Dalsgaard Pavilloner Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Gitte Hornshøj

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gitte

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Gitte Hornshøj er utvivlsomt en af de mest markante kvinder på den danske foredragsscene. Hun er hudløst ærlig og autentisk. Hun elsker mennesker og hendes foredrag, der i bund og grund drejer sig om respektfuld omgang mellem mennesker, rammer plet hos arrangører og deltagere landet over. Gitte scorer altid topkarakterer, og samtidig er hun så morsom, at folk ofte græder af grin under foredragene. 

Gitte Hornshøj er en uhyre populær foredragsholder. Med sine markante foredrag om kunsten at omgås andre mennesker nyder hun stor efterspørgsel. Dette skyldes ikke mindst hendes humor og tilgang til den gode dialog mellem os mennesker. I en tid hvor autoriteten og den gode dialog bliver udfordret, er mange arbejdspladser særdeles glade for de retningslinjer nutidens Emma Gad sætter i scene.

Sammen med sin mand har Gitte Hornshøj tidligere drevet gourmet restaurant i Herning og driver fortsat fest og kursusvirksomhed hjemme på slægtsgården i Jelling, hvor bl.a. vin og kunstudstillinger optager det travle par. I offentligheden kender vi Gitte som klummeskribent og brevkasseredaktør for en række medier. Ligeledes har Gitte Hornshøj ved adskillige lejligheder været benyttet på tv. Gitte Hornshøj har skrevet bøgerne, ”Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” og ”Børn, børn, børn” skrevet med Anne Mette Rasmussen.

Gitte Hornshøj blogger i dag om mangt og meget på Midt-i-a-ræs og på AOF-bloggen, Folkesvinget. Derudover er hun engageret i advisory-arbejde for bl.a. Bankrådet, FOF og Code of care.

De senere år har Gitte koncentreret sig om sine foredrag – både for det private og offentlige erhvervsliv, kulturelle institutioner og organisationer, der alle har brug for at optimere dialogen – både internt blandt medarbejdere og ledere og eksternt ift. kunder.

Se foredrag med Gitte Hornshøj

  Gitte Hornshøj foredrag

  Takt & tone – med plads til unoder

  • Med baggrund i Emma Gads tanker om takt og tone har Gitte Hornshøj specialiseret sig i god opførsel. I dette underholdende foredrag vil i opleve en foredragsholder med energi, engagement og kant. Ifølge Gitte Hornshøj vil de, som både nu og i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnå en større succes og samtidig en markant større livskvalitet.
  • Med få omskrivninger holder mange af Emma Gads vise ord stadig den dag i dag. Gitte Hornshøj tager udgangspunkt i sit eget liv, når hun taler om god opførsel og gør det med en tilpas mængde humor og alvor, der giver plads til eftertænksomhed.  Foredraget har sin faste forankring i dannelse, men kan sagtens tilpasses målgruppe og branche. Opførsel er omdrejningspunktet i dette humoristiske og tankevækkende foredrag. Når den er god, lægger vi ikke mærke til den, men når vores opførsel er dårlig, så markerer den sig tydeligt. Et foredrag med fest og farver, men også med plads til unoder.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Er du da altid så glad? – et forrygende foredrag om arbejdsglæde og begejstring

  • Gitte Hornshøj har taget en beslutning om at gå gennem livet i godt humør. Hun er glad og deler i dette foredrag ud af sin begejstring for livet, samtidig med hun nedgraver den sure Lektor Blomme og Maude Varnæs-type. I dette foredrag sættet Gitte den positive dialog i hverdagen i centrum.
  • Med sit store engagement og underholdende personlighed sætter Gitte Hornshøj arbejdsglæde på dagsordenen og giver brugbare råd til, hvordan vi kan øge vores egen arbejdsglæde, samtidig med at vi gør hinanden til bedre kolleger.
  • Med helt simple midler kan vi gøre hinandens dag bedre – hver dag. Hør hvordan i foredraget.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Børn, Børn, Børn! – mød familien Danmark

  • Gitte Hornshøj tager i dette humoristiske foredrag afsæt i det danske familieliv. Hun portrætterer et kærligt billede af forældrerollen og måden, vi som forældre opdrager vores børn – og til tider undlader at opdrage vores børn.
  • Foredraget sætter skarpt ind på børnefamiliens velvære og giver råd til, hvordan familielivet bedst trives i en travl hverdag med flere og flere stressede børn og voksne. Hvordan får vi tid til bare at være de voksne sammen – og hvordan forbedrer vi nærværret med hinanden, når vi er sammen som familie? Gitte er ikke bange for at give sine anvisninger til “hvad, der virker” i hverdagen, og når det hele til tider synes som kaos.
  • Hvad er forældreansvar i dag? Hvem har ansvaret for, at vores kære børn udvikler sig til de pragteksemplarer, vi alle ønsker? Er det primært institutionernes ansvar, eller må vi som forældre også selv træde til og tage et ansvar, når nu institutionen er ferielukket, og vi strander på aktivitetsferie uden barnepige?
  • Gitte har ikke nogen pædagogisk uddannelse, men hun er Mor med stort M og taler ud fra den sunde fornuft og den kvindelige intuition og med afsæt i sin bog “Børn, Børn, Børn”.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Takt & tone på arbejdspladsen – et underholdende foredrag om god opførsel på arbejdspladsen

  • Fyldt med godt humør og underholdning – et foredrag fra en autentisk og energifyldt kvinde, som tager sin egen medicin – hvér dag!
  • Med sit speciale i god opførsel mener Gitte Hornshøj, at de dygtige medarbejdere i fremtiden bliver dem, som kender de synlige og usynlige spilleregler i det daglige samvær med andre mennesker. Respekten, medmenneskeligheden og empatien for andre mennesker er vi ikke født med, det er områder, som vi hele tiden skal arbejde med og udvikle.
  • Vi har alle et ansvar for at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, og derfor må vi også selv byde ind og gøre en forskel i forhold til vores kolleger. Massageordning, frugtkurv og fitnessrum i kælderen er ikke det, som skaber det gode arbejdsliv. Det gør vi som mennesker.
  • Først når vi har det rigtig godt med hinanden kommer den gode tone og det stærke samarbejde. Gitte Hornshøj viser jer i dette foredrag, hvordan i udvikler jer og praktiserer god opførsel på jeres arbejdsplads.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Tag hænderne op af lommen! – et turbo foredrag om god service

  • Tænker du over, at du er ambassadør og indirekte sælger for din arbejdsplads? Der er enormt mange konkurrencemæssige fordele, når virksomheder og organisationer fremelsker medarbejdere, som dermed kan fremstå som gode ambassadører.
  • Nutidens Emma Gad giver jer i dette foredrag en turbolektion i god service. Det er slet ikke indviklet, men det kræver dog som minimum, at vi tænker på god service som en naturlig del af vores hverdag, og ikke kun noget, som vi lige giver lidt opmærksomhed, når vi har fokus på det.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Det udslagsgivende menneske – Hvem er de? og hvordan bliver man sådan et?

  • Vil du ikke gerne være det menneske, som gør en forskel i andres hverdag? Det vil de fleste, men hvordan bliver vi det? Gitte Hornhøj giver i dette foredrag gode bud på, hvordan du bliver et udslagsgivende menneske.
  • Vi kan alle være med til at gøre en forskel i hverdagen, hvis blot vi fokuserer på det. Ofte oplever mange, at de bliver tolket helt forkert af kollegaerne, og uden at de kan gøre indsigelser. På den måde går meget af den gode viden, energi og kreativitet tabt.
  • Udslagsgivende mennesker giver af sig selv, før de kræver af andre. Gitte er klar til at gøre sit til, at ”udslagene” i dit liv bliver positive.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Kom godt ud af det på arbejdspladsen – et foredrag om trivsel, kommunikation og en arbejdsplads med højt til loftet

  • Gitte Hornshøj er klart en af landets mest underholdende foredragsholdere, der spreder livsglæde, inspiration og eftertænksomhed hos tilhørerne. Få et foredrag, hvor vi garanterer, at deltagerne tager derfra i højt humør!
  • I dette foredrag tager Gitte Hornshøj deltagerne med på en rejse igennem arbejdsglæde, trivsel, respekten for medmennesker samt god takt og tone. Vi betyder mere for vores omverden, end vi ofte selv tror, og vi kan aktivt være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, stærkere venskaber og en sjovere fest. Alt sammen med respekt for vores medmennesker.
  • Foredraget er perfekt til en afslutning på en dag, et personalearrangement eller en aften i højt humør.
  • Samtidig bliver vi som deltagere også tvunget til at tænke over vores omgang med andre mennesker – og hvad vi kan gøre i hverdagen for andre mennesker. Vejen til trivsel kommer igennem respekten for hinanden.

Referencer

Jeg overværede begge foredrag og var begejstret. De to foredrag var ens og alligevel forskellige, hvilket viste Gitte Hornshøjs fornemmelse for de mennesker, hun stod/står overfor. Gitte var empatisk, positiv, seriøs, vedkommende og meget underholdende. Selvom emnet takt og tone/pli/dannelse kan forekomme banalt, er det banale essentielt.

Hanne Carlsson

VUC Vest

Vi var meget begejstrede. Vi havde besøg af en meget veloplagt Gitte Hornshøj, som til fulde levede op til forventningen og leverede et foredrag, der til ramte plet i forhold til målgruppen.

Peter Hansen

Region Sjælland

Gitte var lige hvad vi havde brug for efter en lang og arbejdssom dag. Gitte er fantastisk til at skabe en sjov stemning med gode oplevelser og historier blandet med relevante input til videre refleksion. En stor fornøjelse at opleve Gitte.

Lene Schade Jensen

DSR (Dansk Sygeplejeråd)

Gitte Hornshøj kommer helt ud over rampen og tilfører energi til mødedeltagerne. Efter oplægget fik jeg mange positive tilkendegivelser fra deltagerne omkring Gitte Hornshøjs oplæg

Anne Jørgensen

Kalundborg Kommune

Fantastisk foredrag med stor energi og formidling af budskabet.

Helle Nielsen

Region Midtjylland

Kun roser - det var helt fantastisk sjovt og lærerigt. En masse kloge ord leveret på en humoristisk facon.

Mette Leth

DSV A/S

Super god underholdning med holdning - Gitte Hornshøj er et festfyrværkeri - god selvironi og humor.

Susanne Løndal Nielsen

DL - en fagforening for lægesekretærer - under HK

Det var rigtig godt og skabte den rigtige stemning, og det gav anledning til refleksion og eftertænksomhed. Den nedgroede negl glemmer vi ikke.

Bente Rasmussen

DSR

Sjov, sprudlende og veltalende.

Povl Kylling Petersen

FDDB

Intet mindre end et fantastisk menneske, meget sprudlende og har et godt budskab, som hun formidler på en humoristisk og inspirerende måde.

Dorte Folkersen

Aalborg Universitetshospital, Arbejdsmedicinsk Klinik

Levede fuldt op til forventningerne - udelukkende positive kommentarer fra deltagerne.

Kjeld Kristensen

Viborg Kommune

Vi var i et rigtigt godt selskab med Gitte H., som jo formår at formidle budskaberne på en rigtig god måde. Sjovt men samtidig også så man forstår hvad der ligger bag.

Bente K. Jensen

Næstved Kommune

Gitte var helt igennem fantastisk og hendes foredrag var i absolut topklasse. Vi kunne ikke være mere tilfredse!

Anja Søndergaard Nielsen

Jobcenter Sønderborg

Det var en veloplagt foredragsholder der leverede almindelig god opdragelse på en meget underholdende måde.

Conni Parsner

Københavns Universitet

Gitte er en speciel person, der kommer med masser af energi. Hun får fortalt mange sandheder om vores opførsel, men på en måde så det er rigtig humoristisk og fangende at høre på.

Anita Kristensen

Vestjyllands Andel

inspirerende for medarbejderne da det alvorlige var kombineret med egne oplevelser leveret på en sjov måde.

Ea Seeger Hanmann

Fredericia Kommune, Plejen i Fredericia

Veloplagt, forberedt, morsom samtidig med at hun havde noget på hjertet. Dejlig ikke-selvhøjtidelig.

Michael Madsen

Region Sjælland

Deltagerne kunne lide foredraget. 180 deltagere fra arrangementet har deltaget i en evaluering og 86 % af dem var "tilfredse og meget tilfredse"

Kristoffer Okholm-Naut

Roskilde Kommune

Super foredrag. Gitte kan sætte fut i selv en "kedelig" samling bogholdere.

Charlotte Skriver

Foreningen for freelancebogholdere

Hun er bare god.

Finn Bang

Liberalt Oplysnings Forbund i Frederikshavn

Gitte var dygtig til at fange hvad der sker på fritidshjemmet og bragte det helt naturlig ind i hendes foredrag.

Pia Bach-Madsen

Fritidhjemmet Glentevej

Gitte er en fantastisk foredragsholder - meget levende og "nede på jorden". Vi har fået meget positiv feedback fra deltagerne, som var i alderen 30-90. Vi vil til hver en tid anbefale hende til andre.

Merete Holck

Boligselskabet B45

Det var et meget inspirende og levende foredrag. Gitte har en fantastisk udstråling og en smadder god historie. Alle roste vores valg af foredragsholder

Lissi Walsted

BC Catering grossisten Odense

Super foredrag - sjovt og samtidigt med gode pointer

Kristian Bräuner-Møller

Aarhus Friplejehjem

Foredraget var fantastisk og vi fik nogle ting at tænke på.

Kaja Andersen

Familie og Samfund Midt/Vest

Jeg har kun rosene ord.....det var hel fantastisk, og vi grinede under fordraget og flere dage efter....plus vi fik nogle gode guldkorn med os derfra, som vi kan bruge i vores hverdag. Tak for et godt foredrag.

Elisabeth Houmøller

Hvidbjerg Plejecenter

Sprudlende - god kontakt med eleverne

Karsten Mortensen

Det Kristne Gymnasium

Var afpasset fint i forhold til målgruppen- god dialog inden besøget

Poul Erik Pedersen

Socialpædagogerne Lillebælt

Gitte er rigtig god til at mærke stemningen i rummet og gribe den i sit foredrag. Rigtig god oplevelse.

Lene Hvilsom

Mellervangskolen

Gitte er et fantastisk sødt, sjovt og humoristisk menneske, som bidrager til en personaledag på en virkelig god made.

Anne-Birthe Holm-Rasmussen

Faxe Sundhedscenter

Et super indspark til vores daglige kommunikation med stor humor. Gittes energi smitter meget af og stemningen efter foredraget var høj. Alt i alt lige som vi havde håbet.

Charlotte Poulsen

Dalsgaard Pavilloner

Det var meget underholdende. Det kunne tydeligt ses, at den ældre del af publikum var mere underholdt end den unge del. Det vil jeg nok forsøge at udligne næste gang.

Jeanette Welinder

Baden-Jensen A/S

Gitte havde på forbilledlig vis fanget essensen af det emne, som vi gerne ville have et oplæg om. Hun er en sprudlende og livsklog foredragsholder, som mestrer det at kunne fange sit publikum fra start til slut. Vi fik mange gode grin - men også noget at tænke over. Vi havde en rigtig rigtig god dag i selskab med et meget interessant og ikke mindst interesseret menneske!

Vibeke Andersen

B&U i Viborg Kommune

Gitte er et utroligt sødt menneske, hun er levende, seriøs og sjov på en rigtig god måde, hun indtager scenen med hele sin krop og sjæl, og giver meget af sig selv, til stor glæde og fornøjelse for deltagerne. Alle elskede hende og hendes måde at fremlægge på, hun ramte plet. Det er ikke sidste gang ,vi gør brug af Gitte.

Annie Schacht

FOA Århus

Levende, fangende, humoristisk og gribende.

Karin Damsgaard

Four Design A/S

Fantastisk positivt og indlevende. Det var helt kanon.

Niels Anker Michaelsen

Kolding Rotary Klub

Gitte var ganske enkelt fantastisk underholdende. Vi grinede så tårerne trillede, og kom hjem med noget at tænke over. Vores fokus den aften var på service og hvordan vi opfører os overfor hinanden, men jeg tror Gitte kan fortælle om hvad som helst. Skøn skøn kvinde!

Joan Lott Carlsen

Sønderborg Salgs- og Reklameforning

Takt og tone var et frisk oplæg, det var humoristisk og levende. Efterfølgende til vores middag blev flere af tingene debatteret mod megen latter og festlige indslag

Dennis Mahnkopf

Faglig Puls Serviceforbundet

Hun var meget engageret og fik alle med. Gitte har fået 74 ambassadører, der alle vil anbefale hende til venner og bekendte til et foredrag.

Jeanette

CEJ Ejendomsadministration

Super godt foredrag af en kvinde der har noget at fortælle, men kan beholde begge ben på jorden. Alle vores medarbejdere lige fra det ene social lag til det andet, kunne relatere til hende. Fantastisk!

Gitte Berg

Jammerbugt Kommune, Vej og Park

Fik mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Godafslutning- sjov og alvor fint spundet sammen.

Anne Jørgensen

Dansk Socialrådgiverforening, Region Syd

Gitte gav os en magisk aften med hendes Takt og Tone. Hun var i topform og var meget autentisk. Det var troværdigt.

Dorte Svane Peschardt

Kolding Realskole

Godt og underholdende, tilpasset publikum. Sømandsforeningen har kun modtaget positive tilbagemeldinger.

Elsebeth Urup Jørgensen

Thurø Sømandsforening

Vi havde booket Gitte Hornshøj til et fordrag for vores klinikassistenter - om tandlægeskræk, og håndtering af forskellige patienttyper. Gitte leverede meget mere end vi kunne drømme om. Gode grin og personlig indlevelse i foredraget gjorde oplevelsen helt speciel. Vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger omkring Gitte.

Pernille Beck

Godt Smil Tandlægerne

Gitte havde en meget positiv og givende energi. Hun forstod at få folk til at grine og samtidig levere et meget klart budskab.

Bertel Hansen

Mentornetværk

God energi og god humor!

Kim Svane

Raunstrup A/S

Det var en meget veloplagt og interesseret Gitte, vi havde besøg af - super god

Varde Lærerkreds

Gitte er bare god. Hun gjorde det som altid super godt alle var med og fik meget med hjem.

Hans Brun Hansen

Linko Gas

Gitte Hornshøj er bare fantastisk, sød og utrolig imødekommende, hun kan få alle med både unge som gamle. Hun får TOPkarakter herfra.

Lene List

Sydøstjyllands Vognmandsforening

God interaktion med publikum og meget levende.

Bianca Lassen

Boligkontoret Fredericia

Super godt foredrag, der ramte alle, unge som knap så unge, alle var meget begejstrede.

Henrik Hansen

LH Bilcenter

Gitte er super god til at fange alle i rummet. Vi trængte til at få et godt grin sammen og med en brugbar undertone omkring den måde hvorpå vi er sammen som kolleger på en stor arbejdsplads.

Birgitte Gyldenberg

Plejeboligerne Beringshaven

Dejlig humor på et plan, som passede fint til en bred skare af medarbejdere og mænd/koner.

Søren Johansen

AB Catering Ribe A/S

Hej Gitte! ... fabelagtig foredrag, det gjorde du helt kanon! Er sikker på, at vores forældre fik et par fif med på vejen... ja jeg indførte da selv LYKKEDUTTER i går ved aftensmad bordet :-)

Anja Kim Toft Lindberg

Solstrålen Balle Børnehave

60 medarbejdere følte sig underholdt og beriget med fornyet opmærksomsomhed på arbejdsglæde, trivsel og indbyrdes 'takt og tone'.

Jonna Glifberg

Københavns kommune - Børne og Ungdomsforvaltningen - klynge BH2

Et spændende og meget underholdende foredrag. Fra de deltagende gæster har der kun været rosende omtale af foredraget. Gitte havde god tid og efter foredraget kom flere gæster og talte med hende.

Gunnar Bjerglund

Finansforbundet Seniorgruppen Midtjylland

Sjovt og underholdende foredrag.

Ole Zinck

Cheminova A/S
03.06.2019

Takt og tone i børnehøjde

Det lyder ofte: “Er der en voksen til stede?”. Vi griner lidt af den vending – men jeg synes med rette, at vi godt kan vende den og pege på os selv som forældre.

Er der en ansvarlig og voksen forældre til stede? Vi har et kæmpe ansvar  i forhold til at vise vore børn vejen til sunde og gode relationer. En af vejene til gode varige venskaber er, at vi lærer vore børn at være gode ved hinanden. Vi må hele tiden tænke over, hvad vi selv gør og ikke mindst siger.

Børn gør det, de ser og hører! Til eksempel bør du lære dit barn at sige TAK & UNDSKYLD. Præcis de to ord kan vi alle komme rigtig langt med.

I forhold til hele klimadebatten har vi også et ansvar. Fortæl dine børn, at det ikke er ok at smide affald m.m. i naturen. At de skal slukke lyset, spare på vandet – små skridt uden at skræmme dem.  Børn skal ikke være bange for fremtiden. De skal glæde sig til den. Også her har vi et stort ansvar som forældre.

Ét er sikkert: Vore børn og unge har viljen til den gode opførsel. Vi voksne skal blot huske at fortælle om den gode EMMA GAD. Alt, hvad Emma Gad mente dengang, holder stadig i dag – med ganske små ændringer.

Det giver børn så meget at have den gode og empatiske opførsel med i bagagen. Det handler om at være vedholdende! Turde gå forrest med de gode eksempler.

Jeg er ofte ude hos børn og unge og fortælle om den gode opførsel. Tro mig, de lytter og vil gerne lære. Det handler om ikke at pege fingre og løfte pegefingre – men fortælle dem, hvordan man får en god ven? Det gør man ved selv at være en god ven. Og hvad indebærer det? Præcis alt det takt og tone handler om. At opføre sig som du forventer, at andre skal opføre sig overfor dig.

Der er næsten altid plads til forbedringer. Derfor skal vi turde tage ansvaret –  gå i øjenhøjde og med kærlighed og krav –  fortælle vore børn, hvor vigtigt det er at vise hensyn og forstå ordet empati.

Se foredrag med Gitte Hornshøj
Uforpligtende forespørgsel på Gitte Hornshøj

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Gitte Hornshøj

5 ud af 5 stjerner

"Et super indspark til vores daglige kommunikation med stor humor. Gittes energi smitter meget af, og stemningen efter foredraget var høj. Alt i alt lige som vi havde håbet."

Charlotte Poulsen - Dalsgaard Pavilloner Se alle referencer

Foredragsemner med Gitte Hornshøj