Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Gitte Hornshøj

Forfatter, debattør, skribent og foredragsholder

Gitte Hornshøj er utvivlsomt en af de mest markante kvinder på den danske foredragsscene. Hun er hudløst ærlig og autentisk. Hun elsker mennesker og hendes foredrag, der i bund og grund drejer sig om respektfuld omgang mellem mennesker, rammer plet hos arrangører og deltagere landet over. Gitte scorer altid topkarakterer, og samtidig er hun så morsom, at folk ofte græder af grin under foredragene. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Gitte Hornshøj er en uhyre populær foredragsholder. Med sine markante foredrag om kunsten at omgås andre mennesker nyder hun stor efterspørgsel. Dette skyldes ikke mindst hendes humor og tilgang til den gode dialog mellem os mennesker. I en tid hvor autoriteten og den gode dialog bliver udfordret, er mange arbejdspladser særdeles glade for de retningslinjer nutidens Emma Gad sætter i scene.

Sammen med sin mand har Gitte Hornshøj tidligere drevet gourmet restaurant i Herning og driver fortsat fest og kursusvirksomhed hjemme på slægtsgården i Jelling, hvor bl.a. vin og kunstudstillinger optager det travle par. I offentligheden kender vi Gitte som klummeskribent og brevkasseredaktør for en række medier. Ligeledes har Gitte Hornshøj ved adskillige lejligheder været benyttet på tv. Gitte Hornshøj har skrevet bøgerne, ”Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” og ”Børn, børn, børn” skrevet med Anne Mette Rasmussen.

Gitte Hornshøj blogger i dag om mangt og meget på Midt-i-a-ræs og på AOF-bloggen, Folkesvinget. Derudover er hun engageret i advisory-arbejde for bl.a. Bankrådet, FOF og Code of care.

De senere år har Gitte koncentreret sig om sine foredrag – både for det private og offentlige erhvervsliv, kulturelle institutioner og organisationer, der alle har brug for at optimere dialogen – både internt blandt medarbejdere og ledere og eksternt ift. kunder.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Takt & tone – med plads til unoder

  • Med baggrund i Emma Gads tanker om takt og tone har Gitte Hornshøj specialiseret sig i god opførsel. I dette underholdende foredrag vil i opleve en foredragsholder med energi, engagement og kant. Ifølge Gitte Hornshøj vil de, som både nu og i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnå en større succes og samtidig en markant større livskvalitet.
  • Med få omskrivninger holder mange af Emma Gads vise ord stadig den dag i dag. Gitte Hornshøj tager udgangspunkt i sit eget liv, når hun taler om god opførsel og gør det med en tilpas mængde humor og alvor, der giver plads til eftertænksomhed.  Foredraget har sin faste forankring i dannelse, men kan sagtens tilpasses målgruppe og branche. Opførsel er omdrejningspunktet i dette humoristiske og tankevækkende foredrag. Når den er god, lægger vi ikke mærke til den, men når vores opførsel er dårlig, så markerer den sig tydeligt. Et foredrag med fest og farver, men også med plads til unoder.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Er du da altid så glad? – et forrygende foredrag om arbejdsglæde og begejstring

  • Gitte Hornshøj har taget en beslutning om at gå gennem livet i godt humør. Hun er glad og deler i dette foredrag ud af sin begejstring for livet, samtidig med hun nedgraver den sure Lektor Blomme og Maude Varnæs-type. I dette foredrag sættet Gitte den positive dialog i hverdagen i centrum.
  • Med sit store engagement og underholdende personlighed sætter Gitte Hornshøj arbejdsglæde på dagsordenen og giver brugbare råd til, hvordan vi kan øge vores egen arbejdsglæde, samtidig med at vi gør hinanden til bedre kolleger.
  • Med helt simple midler kan vi gøre hinandens dag bedre – hver dag. Hør hvordan i foredraget.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Børn, Børn, Børn! – mød familien Danmark

  • Gitte Hornshøj tager i dette humoristiske foredrag afsæt i det danske familieliv. Hun portrætterer et kærligt billede af forældrerollen og måden, vi som forældre opdrager vores børn – og til tider undlader at opdrage vores børn.
  • Foredraget sætter skarpt ind på børnefamiliens velvære og giver råd til, hvordan familielivet bedst trives i en travl hverdag med flere og flere stressede børn og voksne. Hvordan får vi tid til bare at være de voksne sammen – og hvordan forbedrer vi nærværret med hinanden, når vi er sammen som familie? Gitte er ikke bange for at give sine anvisninger til “hvad, der virker” i hverdagen, og når det hele til tider synes som kaos.
  • Hvad er forældreansvar i dag? Hvem har ansvaret for, at vores kære børn udvikler sig til de pragteksemplarer, vi alle ønsker? Er det primært institutionernes ansvar, eller må vi som forældre også selv træde til og tage et ansvar, når nu institutionen er ferielukket, og vi strander på aktivitetsferie uden barnepige?
  • Gitte har ikke nogen pædagogisk uddannelse, men hun er Mor med stort M og taler ud fra den sunde fornuft og den kvindelige intuition og med afsæt i sin bog “Børn, Børn, Børn”.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Takt & tone på arbejdspladsen – et underholdende foredrag om god opførsel på arbejdspladsen

  • Fyldt med godt humør og underholdning – et foredrag fra en autentisk og energifyldt kvinde, som tager sin egen medicin – hvér dag!
  • Med sit speciale i god opførsel mener Gitte Hornshøj, at de dygtige medarbejdere i fremtiden bliver dem, som kender de synlige og usynlige spilleregler i det daglige samvær med andre mennesker. Respekten, medmenneskeligheden og empatien for andre mennesker er vi ikke født med, det er områder, som vi hele tiden skal arbejde med og udvikle.
  • Vi har alle et ansvar for at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, og derfor må vi også selv byde ind og gøre en forskel i forhold til vores kolleger. Massageordning, frugtkurv og fitnessrum i kælderen er ikke det, som skaber det gode arbejdsliv. Det gør vi som mennesker.
  • Først når vi har det rigtig godt med hinanden kommer den gode tone og det stærke samarbejde. Gitte Hornshøj viser jer i dette foredrag, hvordan i udvikler jer og praktiserer god opførsel på jeres arbejdsplads.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Tag hænderne op af lommen! – et turbo foredrag om god service

  • Tænker du over, at du er ambassadør og indirekte sælger for din arbejdsplads? Der er enormt mange konkurrencemæssige fordele, når virksomheder og organisationer fremelsker medarbejdere, som dermed kan fremstå som gode ambassadører.
  • Nutidens Emma Gad giver jer i dette foredrag en turbolektion i god service. Det er slet ikke indviklet, men det kræver dog som minimum, at vi tænker på god service som en naturlig del af vores hverdag, og ikke kun noget, som vi lige giver lidt opmærksomhed, når vi har fokus på det.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Det udslagsgivende menneske – Hvem er de? og hvordan bliver man sådan et?

  • Vil du ikke gerne være det menneske, som gør en forskel i andres hverdag? Det vil de fleste, men hvordan bliver vi det? Gitte Hornhøj giver i dette foredrag gode bud på, hvordan du bliver et udslagsgivende menneske.
  • Vi kan alle være med til at gøre en forskel i hverdagen, hvis blot vi fokuserer på det. Ofte oplever mange, at de bliver tolket helt forkert af kollegaerne, og uden at de kan gøre indsigelser. På den måde går meget af den gode viden, energi og kreativitet tabt.
  • Udslagsgivende mennesker giver af sig selv, før de kræver af andre. Gitte er klar til at gøre sit til, at ”udslagene” i dit liv bliver positive.

  Gitte Hornshøj foredrag

  Kom godt ud af det på arbejdspladsen – et foredrag om trivsel, kommunikation og en arbejdsplads med højt til loftet

  • Gitte Hornshøj er klart en af landets mest underholdende foredragsholdere, der spreder livsglæde, inspiration og eftertænksomhed hos tilhørerne. Få et foredrag, hvor vi garanterer, at deltagerne tager derfra i højt humør!
  • I dette foredrag tager Gitte Hornshøj deltagerne med på en rejse igennem arbejdsglæde, trivsel, respekten for medmennesker samt god takt og tone. Vi betyder mere for vores omverden, end vi ofte selv tror, og vi kan aktivt være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, stærkere venskaber og en sjovere fest. Alt sammen med respekt for vores medmennesker.
  • Foredraget er perfekt til en afslutning på en dag, et personalearrangement eller en aften i højt humør.
  • Samtidig bliver vi som deltagere også tvunget til at tænke over vores omgang med andre mennesker – og hvad vi kan gøre i hverdagen for andre mennesker. Vejen til trivsel kommer igennem respekten for hinanden.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Gitte Hornshøj

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Gitte Hornshøj

Foredragsemner med Gitte Hornshøj