Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Erling Jepsen

Forfatter og foredragsholder

Kom i den rette stemning med et Erling Jepsen foredrag som er hyggeligt, autentisk og involverende. De gribende og indlevende historier tager afsæt i Erlings forfatterskab, samler altid mange mennesker og er inspirerende for tilhørerne. Oplev en spændende formidler – ikke kun i det skrevne ord men også på scenen. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Erling Jepsen er en af landets mest læste forfattere med sine underholdende og dramatiske bøger. De fleste kender nok især “Kunsten at græde i kor” og “Frygteligt lykkelig”, som også blev filmatiseret. 

Det er ikke uden grund, at en stor del af Erling Jepsens forfatterskab udspiller sig i Sønderjylland. Selv er Erling Jepsen født i Gram og har i flere af sine bøger inddraget sin egen barndom. I 80’erne og 90’erne skrev Erling Jepsen også en lang række skuespil, som alle indeholdt en let absurd tone, og som hele tiden mixer det tragiske med det komiske. Det tragikomiske element gennemtrænger også hans romaner, hvoraf den første ’Ingen grund til overdramatisering’, udkom i 1999.

Af bøger og skuespil kan nævnes følgende blandt mange: ”Kiks med kniv og gaffel”, ”Ingen grund til overdramatisering”, ”Kunsten at græde i kor”, ”Fire spil”, ”Anna og tyngdeloven”, ”Frygtelig lykkelig” og senest ”Hjertets Dannelse”. Disse har igennem tiden indbragt ham en række priser for forfatterskabet. Heraf kan nævnes Danske Dramatikeres Hæderspris og Holberg-Medaljen samt mange flere.

Værkerne og deraf også Erling Jepsen foredrag blander dyb indsigt med et underholdende og et nærmest tragikomisk gribende sprog.

    Erling Jepsen Foredrag

    I sine fordrag beretter Erling Jepsen om sit forfatterskab, om baggrunden for det, og ikke mindst historierne bag de personer og fortællinger, som kendetegner hans litterære virke.

    • Erling Jepsens foredrag serverer en række konkrete fortællinger, men kan også fokuseres til udvalgte værker eller forme sig som et mere generelt overblik over karriere og titler.
    • Som foredragsholder er Erling Jepsen utrolig rutineret, han holder mange foredrag rundt i landet, fordi han evner at forene sjove historier med de emner, som jeres organisation ønsker fokus på.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Erling Jepsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Erling Jepsen

Foredragsemner med Erling Jepsen