Henter Indhold ...

Chili Klaus

Foredragsholder, musiker og entertainer

Med flere millioner visninger på Facebook og YouTube er der ikke mange, der ikke kender de vildt populære videoer med Chili Klaus. Nu har du muligheden for at møde Chili Klaus, høre om den store succes og smage på den stærke chili.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Claus Pilgaard alias Chili Klaus er manden bag Danmarks absolut største virale succes nogensinde. Hans populære chilismagninger med bl.a. Bubber, Smadremanden, Mads Steffensen, Allan Simonsen og Hella Joof er set af mange millioner af mennesker.

I 2014 fik Chili Klaus en Zulu Award for årets mest underholdende video ligesom han vandt prisen ”Mad på sociale medier” som uddeles af mad+medier. Han udgav i 2014 bogen “Den er go ́ i ørerne” på Politikens Forlag. Claus Pilgaard er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium som musikpædagog og pianist og har i en lang årrække levet som professionel komiker, musiker og kapelmester.

Chili Klaus er en autentisk, opmærksom og passioneret foredragsholder og entertainer. En menneskekender uden lige, som gerne deler ud af sin viden om skuespilkunst, humor og om viral succes.

  Chili Klaus foredrag

  Chili Klaus – go’ i ørerne!

  • Hør den stærke historie om hvordan Chili Klaus gik viralt, gjorde chilien landskendt i Danmark og skabte en sensation helt fra grunden.
  • Chili Klaus deler gavmildt ud af sine erfaringer på de sociale medier, for hvordan får man over 250.000 følgere på Facebook og hvordan vedligeholder man successen? Lær de effektive tricks og bliv inspireret til selv at arbejde mere og bedre viralt online.
  • Foredraget kan slutte med en frivillig chilismagning. Chili Klaus medbringer chilier fra alle hylder, så der er noget til dem, der vil mærke den svage varme og dem der vil have den helt høje vindstyrke fra øverste hylde.

  Her kan du se et af de mest populære klip, hvor Chili Klaus smager på chili sammen med Bubber:

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Chili Klaus

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Chili Klaus

Foredragsemner med Chili Klaus