Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Webshops

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Webshops. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Webshops

  • En webshop er en butiksportal på nettet hvorigennem man kan bestille forskellige varer, som typisk tilsendes, enten elektronisk eller med fysisk post.
  • En webshop kan sagtens have fysiske afdelinger også, men behøver ikke have det. Flere og flere virksomheder opererer i dag udelukkende via webshops og handel på nettet.
  • Hvilke former for webshops findes og hvad kendetegner de forskellige typer? Er det sikkert at handle med webshops, og kan man forvente, at webshops generelt er billigere end fysiske butikker, da der, i teorien i hvert fald, kan springes forskellige led i distributionskæden over?
  • Foredrag om webshops ser nærmere på emnet, på internethandel og hvad der ellers knytter sig til snakken.