Danmarks største udbyder af online foredrag

Gratis webinarer med danmarks bedste foredragsholderE

LIVE WEBINARER


Imran Rashid - Chef, vi har nok brug for en humaniserings-strategi


2. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


04
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I dette gratis webinar vil speciallæge, forfatter og ekspert i digital sundhed Imran Rashid uddybe nogle af de biologiske, psykologiske og sociale konsekvenser, som denne specielle tid har haft for os alle. Hvordan reagerer vi som individer, familier og virksomheder, når tæppet hives væk under os? Og vigtigere, hvordan kommer vi på benene igen og tilbage til en verden, der måske har forandret sig for evigt? Hvor vi på en og samme tid både er blevet mere bevidste om behovet for menneskelig kontakt samtidig med, at vi aldrig har haft et større digitalt medieforbrug?  Få den nødvendige indsigt og de adfærdsmæssige redskaber til at kunne skabe orden i en kaotisk tid fra en af landets fremmeste eksperter i menneskets livsbetingelser i en digital verden.Tommy Krabbe Webinar

Tommy krabbe - mennesker og deres totempæle... om forståelse og samarbejde på kryds og tværs


3. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


05
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I enhver virksomhed eller anden organisation bygger mennesker totempæle. De giver os tryghed, tillid og fælles forståelse, men som regel kun så længe, vi befinder os om samme totempæl. Hør et inspirerende webinar, der giver dig en forståelse af totempælenes vigtighed, men også hvordan vi kommunikerer og arbejder på tværs af dem.

Rune Strøm Webinar

Rune Strøm - Kan du mærke din røv, Else? Om Personlige kriser og modstandskraft i livet


4. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


06
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Når vi går gennem livet, vil vi alle opleve svære følelser, belastende tanker og bøvlede relationer. I dette webinar vil forfatter og foredragsholder Rune Strøm tale om de svære følelser der kan sætte sig fast og blive kroniske - og minde dig om, at kriser og konflikter også kan føre til fornyelse, vækst eller meningsfuld forandring. Det, som er vigtigt, er, hvordan vi reagerer på livets modgang. Gennem personlige historier kommer Rune med redskaber til, hvordan at du kan leve et liv med mening… Også når livet gør ondt.

Storm Stensgaard - Kunsten at brokke sig


8. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


10
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde? Kan vi med fordel anskue brok som en kunstform og/eller gå videnskabeligt til værks? Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stressvidenskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Verdens bedste danske skole - Verdens bedste undervisning


8. juni 2020 | Kl. 14.15 - 14.45


10
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I Danmark har vi et skolesystem i absolut topklasse. Men hvad er det, vi er så dygtige til? Og hvordan kan vi bruge den viden til at bygge videre på Verdens bedste danske skole?  


I oplægget trækker Casper Rongsted og Kasper Myding på deres mange års erfaring med skoleudvikling i både ind- og udland. De kommer med konkrete anbefalinger til, hvordan skolen kan styrke skolens kerneopgave.

Jeppe Søe Webinar

Jeppe Søe - Arbejdspladsens abegrotte... Hvad lærte vi af corona-krisen?


9. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


13
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Jeppe holder et inspirerende webinar om måden, som vi taler til hinanden på, og hvordan det påvirker vores arbejdsdag. Han beskriver han de mekanismer, der gør, at vi modarbejder hinanden – og hvad vi kan gøre for at styrke kommunikationen på arbejdspladsen. Først når arbejdspladsen igen kører på fuldt blus ved vi, om vi er blevet dårligere sammen. Om nogle føler sig udenfor flokken. De hjemsendte føler sig mindre værd - eller de, der har været på job hele tiden, føler de måtte trække hele læsset.


Ikke bare Danmark skal genåbne. Arbejdspladsen er også ude i en genstart - og der skal vi både være opmærksomme på hinanden og benytte lejligheden til at få ryddet op i de dårlige vaner. Det er der råd for. Men det kræver, at hele flokken står sammen om opgaven. Jeppe Søe fortæller om faresignalerne - og løsningerne. 

Henrik Krogh Webinar

Henrik Krogh - Kernetrivsel under og efter en coronatid


10. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


12
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Oplev stressekspert Henrik Krogh fortælle hvorfor situationen gør, at du har brug for en særlig viden om 3 trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende. Det viser erfaringer fra Henriks arbejde med at sikre trivslen og forebygge stress for langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende job bl.a. brandfolk i New York, hjemmeplejere på Nørrebro og soldater i krig og deres pårørende.

Ann E. Knudsen - Gode forældre stiller krav


11. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


13
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Man må godt være uenig med sine børn, især hvis de skal ud i verden med bare et minimum af sociale kompetencer. I dette webinar vil Ann E. Knudsen give dig konkrete råd til, hvordan at du kan stille krav til børn og styrke deres sociale kompetencer. Ann E. Knudsen har specialiseret i hjernens funktion, udvikling og læring og har derudover skrevet en lang række bøger og holdt massevis af foredrag om neuropsykologi og hjerneforskning.

Anne Glad Webinar

Anne Glad - Coronaforbrug og kriseadfærd


12. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


14
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Anne Glad kigger på danskernes forbrug under coronakrisen og sammenligner det med sidste gang, vi trak i forbrugshåndbremsen. Hvad fortæller det om danskerne, at der pludselig ikke er salg i klimaprodukterne længere - eller at sommerhusene for en gangs skyld går som varmt brød midt i en krisetid? Endelig kommer hun med et forsigtigt bud på det kommende forbrug og en vældig positiv ting, vi tager med os ud af krisen. 

Noa Redington - Sådan har corona ændret dansk politik


15. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


17
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Oplev et gratis webinar om dansk politik med politisk kommentator Noa Redington.

11. marts 2020 lukkede statsminister Mette Frederiksen Danmark ned. Vi blev kastet ud i den største økonomiske og sundhedsmæssige krise siden Anden Verdenskrig. Med et blev dansk politik vendt på hovedet. Men hvad der sker der nu? I dette webinar tager Noa Redington dig ind bag de vigtigste beslutninger under corona-krisen. Hvad kan vi lære af tidligere kriser? Hvordan står de politiske brikker på den nye spilleplade. Sidst men ikke mindst: Hvad betyder den ændrede virkelighed for dig, din virksomhed eller din organisation. 

Niels Roos - Når festen slutter


16. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


18
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Niels Roos er kendt som rapperen Niarn, der op gennem 00’erne storhittede og turnerede til udsolgte koncerter. Men bag facaden kæmpede han med et massivt alkohol- og stofmisbrug.  I Danmark er alkohol en stor del af vores kultur og en naturlig del af vores sociale samvær. Af samme grund oplever mange, som Niels Roos, at drikkeriet tager overhånd og ender med at ødelægge alt og tage styringen over tilværelsen. I dette tankevækkende webinar vil Niels Ross minde os om hvor farlig at alkohol egentlig er.

Michael Brautsch - servicetjek på tilværelsen


17. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


19
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I dette underholdende webinar vil Michael Brautsch give dig et servicetjek på din tilværelse - og tale om livets eksistentielle spørgsmål som: Hvad er meningen med livet? Har vi opnået dét vi vil? Hvordan forvalter vi vores tid? Er vi tilstede i nuet eller kigger vi hele tiden fremad med forhåbning om, at ”det hele snart bliver rigtig godt”? Hvordan skal vi forholde os både i medgang og modgang? Og er der nogle dele af dit liv, som du bør have op til revision? Kort sagt, hvad er vigtigt for dig og hvorfor er det vigtigt for dig?

Tue Isaksen

Tue Isaksen - Arbejdsfællesskab og Corona


18. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


20
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Lige nu kan du tilmelde dig et gratis webinar med psykolog Tue Isaksen, som handler om socialpsykologiens teser om fællesskaber på arbejdspladsen - med særlig fokus på de eksterne trusler. Med dette webinar vil du blive inspireret til at flytte at flytte de gode handlinger fra den eksterne trussel til den interne kilde.

Henrik Leslye Webinar

Henrik Leslye - God Kommunikation - også med dem, der ikke ligner dig selv


19. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


21
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

God kommunikation og godt samarbejde skaber resultater og booster arbejdsglæden. I dette webinar vil Henrik Leslye introducere dig for de forskellige personlighedstyper - og fortælle dig, hvorfor at vi kommunkere på forskellige måder. Du får et særdeles effektivt redskab til en langt bedre kommunikation og et stærkere samarbejde – også med alle dem, der ikke ligner dig.

Pia Callesen Webinar

Pia Callesen - Lev Mere tænk mindre


22. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


24
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

Oplev et webinar med psykolog Pia Callesen, hvor du vil blive inspireret til at håndtere dine bekymringer, stress og manglende mentalt overskud. Med metakognitiv terapi vil du kunne håndtere de negative tanker, som i værste fald kan ende i stress, angst og depression. Fokus ligger ikke på indholdet af dine tanker, men på hvor meget tid og opmærksomhed, du bruger på disse tanker, og hvordan du håndtere dem. 

Julia lahme - Sådan former coronakrisen vores fremtid


23. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


25
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I dette webinar vil Julia Lahme se nærmere på hvad coronakrisen har gjort ved os danskere og hvad den betyder for kunderne i din virksomhed. Hvad bliver vigtigt for kunder nu, hvad ønsker de sig, og hvem har de lyst til at følges med? Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i Etnologi. Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV2 og TV2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie. 

Jesper bergstrøm - En vinders kropssprog


24. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


26
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I dette webinar vil Jesper fortæller om, hvad der styre dit kropssprog og hvad du kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid og troværdighed. Du vil også få et indblik i, hvordan du kan aflæse andre menneskers kropssprog når du er sammen med dem.

David Guldager - Udnyt den digitale verden efter coronaen


25. juni 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


27
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

David Guldager er udover at være vært på Go’ Morgen Danmark på TV2, en af landets førende gadget/digital trends-eksperter. I dette webinar ser han nærmere på de muligheder den digitale verden har givet os efter coronaen.  Du får et interessant indblik i den teknologiske udvikling og digitale trends der er lige nu - og hvad den betyder for dig og dit arbejde. 

Maiken Juul - Den ubekymrede medarbejder


20. august 2020 | Kl. 11.15 - 11.45


27
Dage
00
Timer
10
Minutter
21
Sekunder

I dette webinar vil forfatter og foredragsholder Maiken Juul hjælpe dig med at få styr på dine tanker. Forandringer og konflikter kan give bekymringer, der tager energi og tid fra det, vi meget hellere vil bruge vores arbejdsliv til. Maiken Juul inspirere dig til at få styr på dine tanker, så du bliver bedre til at håndtere forandringer og modgang - og hun vil give dig lyst til at arbejde med din egen tankestyring.