Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Vinderteams

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Vinderteams. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Vinderteams

  • Hvad er det der gør nogle hold, nogle teams, til vinderteams, hvad enten vi taler indenfor sportens verdens eller f. eks. i erhvervslivet?
  • Fælles for den stærke holdpræstation i idrættens verden og på det velfungerende team i erhvervslivet er evnen til samarbejde, til at kunne udnytte hinandens styrker på en måde så holdet samlet set rejser sig og bliver til mere end enkeltdelene til sammen.
  • Hvordan fungerer vinderteams og hvilken mentalitet skal der til? Kan alle lære at indgå i såkaldte vinderteams, eller skal man selv være en slags vinder fra begyndelsen af?
  • Foredrag om at vinderteams ser nærmere på den slags spørgsmål og forsøger at levere svar, råd og mere viden.