Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Verdenshistorie

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Verdenshistorie. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om verdenshistorie (4)

Help me choose

Om emnet: Verdenshistorie

  • Verdenshistorien omhandler de helt store træk i menneskets historie; de store folkevandringer, de afgørende opfindelser, de nye tanker og de ødelæggende krige.
  • Ikke alle epoker og historiske perioder er lige vigtige for eftertiden, men hvad der kommer til at stå tilbage som det helt centrale er typisk først til at sige mange år efter, netop når historiebøgerne skal skrives. Hertil kommer, at det også hænder, at historien må skrives om fra tid til anden, fordi man finder kilder, der lige pludselig sætter verdenshistoriske begivenheder i et nyt lys.
  • Foredrag om verdenshistorien henvender sig naturligvis til alle med en bred historisk interesse, ikke mindst for det, man kunne kalde for de helt store linjer. Samtidig kan der meget oplagt lægges op til debat om hvad der egentlig hører med til den såkaldte verdenshistorie – findes der en kanon?
  • Fra istid til barok, fra vikingetogter til rumrejser – der er nok at tage fat på i verdenshistorien!
Request Speaker Fees & Availability