Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Værdier

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Værdier. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Værdier

  • Hvad er det, der giver livet værdi? Der findes mange forskellige værdier, og det er meget forskelligt hvad vi stræber efter her i tilværelsen.
  • Nogle stræber efter kærlighed, andre frihed. Nogle søger viden og andre økonomisk velstand. Konkurrenceaspekt er vigtigt for nogle mennesker mens andre netop sætter værdi i ikke at skulle konkurrere.
  • Er nogle værdier bedre end andre? Er nogle måske i hvert fald mere langtidsholdbare? Og hvordan undgår vi at stræbe efter de forkerte værdier for blot at bruge et halvt liv på at erkende, at det blev vi slet ikke lykkelige af?