Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ungdomspædagogik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ungdomspædagogik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ungdomspædagogik

  • Ungdomspædagogik er den del af pædagogikken, som handler specifikt om unge og altså f. eks. ikke direkte om børn, hvilket selvfølgelig gør en forskel.
  • Ungdommen, ikke mindst teenageårene, er en periode med mange forandringer for de fleste mennesker, og det betyder samtidig at det er en fase af livet kendetegnet ved store humørsvingninger.
  • Ungdomspædagogik må således forholde sig bl.a. til sådan noget som seksualitet, identitet, fremtidshåb men også angst og usikkerhed.
  • Foredrag om ungdomspædagogik dykker ned i emnet og forsøger at kaste lys over sagerne.