Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Undervisningsteknik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Undervisningsteknik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Undervisningsteknik

  • Alle kan lære fra sig, men ikke alle er lige gode til det. Noget af det, der netop gør de gode undervisere gode, er deres undervisningsteknik.
  • Der findes mange og vidt forskellige måder at undervise på, mange teknikker og indgangsvinkler, også afhængigt af emne og fag.
  • Hvilke forskellige undervisningsteknikker findes og hvordan kan man benytte dem i bestræbelserne på at blive en bedre underviser?
  • Foredrag om undervisningsteknik ser nærmere på emnet og byder ind med råd og vejledning.