Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Udskoling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Udskoling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Udskoling

  • Udskoling er en fællesbetegnelse for folkeskolens ældste klasser, fra syvende og op, altså klasser, hvor eleverne er nået til teenagealderen.
  • Der kan være endog ganske stor forskel på at undervise børn og så på at undervise teenagere, for der sker meget i teenage-årene, hvor de fleste mennesker søger identitet.
  • Hvad er forskellene på små og store elever, og hvilke forhold skal man tage som lærer, hvis man skal undervise teenagere i udskolingen?
  • Foredrag om udskoling tager fat på sådanne spørgsmål og ser nærmere på emnet.