Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Udkantsdanmark

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Udkantsdanmark. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Udkantsdanmark

  • Udkantsdanmark er et begreb, som er blevet populært i medierne over de senere år. Det blev bl.a. en del af den politiske debat i en periode.
  • Udkantsdanmark er en betegnelse, der dækker over de dele af Danmark, der ikke er de større byer, hvilket ofte vil sige små landsbysamfund, små øsamfund, etc. Disse er i flere tilfælde kendetegnet ved klemt økonomi.
  • Begrebet dækkede oprindelig over de små landsbysamfund, men i den seneste tid har man også oplevet, at visse sarkastiske toner har påpeget, at Danmark i virkeligheden kun består af København og så en masse udkant. Kritikken rettes således mod en hovedstad, der ofte forfordeles, både politisk, økonomisk og kulturelt.
  • Foredrag om Udkantsdanmark kigger nærmere på selve begrebet, dets betydning, dets rolle i dels medierne og i den politiske debat.