Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Tweens

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Tweens. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Tweens

  • Tweens er et begreb, der dækker over det stadie i børns liv, hvor de befinder sig umiddelbart inden teenageårene, hvilket typisk vil sige omkring 10-12.
  • Selvom begrebet i dag i høj grad bruges i reklameindustrien, så kan det rent faktisk spores tilbage til den legendariske fantasyforfatter, J. R. R. Tolkien, der bruger det i en beskrivelse af hobbitten Frodo. Hos Tolkien er tween-alderen dog efter teenageårene.
  • Hvordan definerer man tween-begrebet og i hvilke sammenhænge benyttes det? Hvordan blev et sirligt ord hos en sproggal fantasyforfatter til et begreb indenfor moderne markedsføring?
  • Foredrag om tweens kigger nærmere på emnet og forsøger at kaste lys over sagen.