Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Trusler

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Trusler. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Trusler

  • Trusler er ubehagelige og i udgangspunktet også ulovlige. Det kan måske være svært at retsforfølge mundtlige trusler, men det sker. Skriftlige trusler er typisk lettere at spore.
  • Der kan være mange forskellige årsager til at folk modtager trusler, fra personlige, som ofte kan have bund i jalousidramaer til offentlige skikkelser, der trues på grund af deres holdninger, deres seksualitet, etc.
  • Hvordan påvirker trusler de mennesker, der udsættes for dem? Hvad kan man gøre for at bekæmpe trusler, og hvor alvorligt skal en trussel tages?
  • Foredrag om trusler kigger nærmere på det dystre emne og forsøger at svare på nogle af den slags spørgsmål.