Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Træning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Træning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Træning

  • Vi ved det dybest set godt – vi er en nation, der vejer lidt for meget, som godt kunne spise sundere, drikke mindre og lægge tobakken helt på hylden. Vi kunne godt træne noget mere.
  • Vi ser actionhelte i biografen og fodboldhelte på stadion, og let ser det ud. Men sandheden er jo den, at de mennesker ikke ville være i stand til at præstere uden en mængde hård og målrettet træning.
  • Man behøver måske ikke at have ambitioner om at blive topatlet, men derfor kan det stadig godt betale sig at sætte sig lidt ind i det der med at træne inden man går i gang. Chancen for positive resultater bliver i hvert fald større på den måde.
  • Foredrag om træning byder typisk på helt konkrete råd og værktøjer til træningen. Hvordan træner man så man får det optimale ud af den tid man har til rådighed?