Henter Indhold ...

Tim Vang

Innovator, iværksætter og motivator

Oplev den motiverende foredragsholder Tim Vang som leverer sine budskaber tydeligt og med brug af humor og stor viden inden for sit felt. Han er fyldt med energi, og forstår at ramme det publikum, som han står overfor.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Serieiværksætteren Tim Vang har talegaverne i orden og er en sand energi-booster på en foredragsscene. Hans syn på verden og de muligheder vi som mennesker og organisationer rummer er meget smittende og gør ham til et oplagt valg, når der skal plantes motivation, inspiration og optimisme, hvad enten denne består af medarbejdere, ledere eller iværksættere.

Tim Vang er indbegrebet af innovation og iværksætteri med 20+ års erfaring. Tim Vang pionerede crowdfunding i 2004 med MYC4.com og vandt Schwab Foundation’s Social Entrepreneurs of the Year prisen i 2013. Tim Vang er i dag CEO og medstifter af pree.to, som hjælper virksomheder og organisationer med at omstille sig til at arbejde på en ny måde. Tim Vang er forfatter til “From Holy Grail to structured fail” udgivet som den første europæiske bog om pretotyping, og de forretningsmuligheder Google mindsettet og værktøjet giver.

Tim Vang skaber konstant nye muligheder, hvorfor han også ofte bliver inviteret til at holde foredrag rundt omkring i verden for at fortælle om tilgange og visioner, der handler om at skabe innovation og gennembrud i en verden, der er i konstant udvikling.

De underholdende og inspirerende Tim Vang foredrag er især populære hos virksomheder. der ønsker at blive bedre til at innovere.

  Tim Vang foredrag

  Bliv genfødt som start-up virksomhed! – og få Googles opskrift på produktudvikling med kunden i centrum

  • Alle kender eksempler på start-ups, der disrupter et marked og bliver store på rekordtid, fordi de evner at handle og tænke anderledes. Hvordan gør de? Det kan I få svar på med denne talk. Her vil serie-iværksætter, grundlægger af pree.to og TEDx keynote speaker, Tim Vang, med energi og glimt i øjet vise, hvordan I selv kan lære at tænke i nye produkter og forretningsmodeller.
  • Der vil blive grinet, men det er ikke for sjov. Tim Vang kommer med nye indsigter og værktøjer fra Silicon Valley. Ikke mindst udviklings-værktøjet pretotyping, som Google har udviklet, og som I hurtigt kan tilegne jer. Det særlige interessante: Det handler ikke om flere penge. Det handler om et nyt mindset.
  • Denne talk vil ruske op i vanetænkning og give jer mod på at tænke og eksperimentere som en start-up igen.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Tim Vang

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Tim Vang

Foredragsemner med Tim Vang