Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Opnå motivation, inspiration og optimisme for medarbejdere, ledere eller iværksættere

Tim Vang Foredrag

Tim Vang

Innovator, iværksætter og motivator - Han er fyldt med energi og forstår at ramme det publikum, som han står overfor.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Tim gav et energisk og engageret oplæg. Han er en super formidler med en smittende energi. Alle var meget begejstrede for indslaget. Han formåede på en humoristisk måde at give tilhørerne en rigtig god oplevelse, hvor der også var lidt til eftertanke. Det var alt i alt supergodt!"

Berit Vangsgaard - Slagelse Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Tim Vang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tim

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev den motiverende foredragsholder Tim Vang som leverer sine budskaber tydeligt og med brug af humor og stor viden inden for sit felt. Han er fyldt med energi, og forstår at ramme det publikum, som han står overfor.

Serieiværksætteren Tim Vang har talegaverne i orden og er en sand energi-booster på en foredragsscene. Hans syn på verden og de muligheder vi som mennesker og organisationer rummer er meget smittende og gør ham til et oplagt valg, når der skal plantes motivation, inspiration og optimisme, hvad enten denne består af medarbejdere, ledere eller iværksættere.

Tim Vang er indbegrebet af innovation og iværksætteri med 20+ års erfaring. Tim Vang pionerede crowdfunding i 2004 med MYC4.com og vandt Schwab Foundation’s Social Entrepreneurs of the Year prisen i 2013. Tim Vang er i dag CEO og medstifter af pree.to, som hjælper virksomheder og organisationer med at omstille sig til at arbejde på en ny måde.

Tim Vang er forfatter til “From Holy Grail to structured fail” udgivet som den første europæiske bog om pretotyping, og de forretningsmuligheder Google mindsettet og værktøjet giver.

Tim Vang skaber konstant nye muligheder, hvorfor han også ofte bliver inviteret til at holde foredrag rundt omkring i verden for at fortælle om tilgange og visioner, der handler om at skabe innovation og gennembrud i en verden, der er i konstant udvikling.

De underholdende og inspirerende Tim Vang foredrag er især populære hos virksomheder. der ønsker at blive bedre til at innovere.

Se foredrag med Tim Vang
Tim Vang foredrag

Bliv genfødt som start-up virksomhed! Få Googles opskrift på en hurtig, enkel og billig måde at teste og validere ideers potentiale på

Alle kender eksempler på start-ups, der disrupter et marked og bliver store på rekordtid, fordi de evner at handle og tænke anderledes. Men hvordan gør de? Få iværksætter og TEDx keynote speaker Tim Vangs erfaringer med Googles trin for trin-guide til nemt at teste ideer ved hjælp af det enkle værktøj; Pretotyping.

Pretotyping går i al sin enkelthed ud på at teste ideers potentiale i den helt spæde fase, mens de stadig er under udvikling, hos potentielle kunder/modtagere/forbrugere og herefter videreudvikle og tilpasse ideen efter hvert eksperiment. Dét inden der bruges en masse omkostninger og tid på planlægning, strategi og eksekvering af en idé, hvorefter det viser sig, at ideen oftest har ramt ved siden af ift. målgruppens egentlige behov.

Med masser af energi og glimt i øjet vil Tim Vang vise, hvordan I selv kan lære at tænke i nye produkter og forretningsmodeller og hurtigt tilegne jer værktøjet Pretotyping. Det særlige interessante: Det handler ikke om flere penge. Det handler om et nyt mindset.

Foredraget vil ruske op i vanetænkning og give jer mod på at tænke og eksperimentere som en start-up – og efter foredraget er den næste forretningssucces med garanti kommet tættere på!

Tim Vang foredrag

Gør innovation til matematik og eksperimentér jer til succes

Our success at Amazon is a function of how many experiments we do per year, per month, per week, per day. Amazons stifter, Jeff Bezos, står bag ordene. Det er samme forretningsfilosofi Tim Vang tror på, og med værktøjet Pretotyping har han skabt en effektiv metode til at bane vejen for fremtidig kommerciel succes.

Tim Vang har hjulpet rigtig mange virksomheder med effektivt at teste ideers potentiale, gennem værktøjet; pretotyping, som er Tims foretrukne testmetode. Lean Start-up. Design Thinking. Pretotyping. Scrum. Agile. Allesammen vigtige metoder ift. at kunne agere i en verden som buldrer derudaf og hvor ingenting er som før. Men Pretotyping er dét værktøj, som er afgørende at anvende kontinuerligt, når man har erkendt, at innovation er eneste svar for at følge med udviklingen.

Innovation handler nemlig ikke om at eksekvere for livet løs… for hvad nu, hvis det nye produkt I udvikler ikke er det rigtige, når det først rammer markedet? Så ender I med at bruge mange ressourcer på noget som aldrig får kommerciel flyvehøjde. Spildt tid, penge, fokus og energi som I kunne have brugt på andre ideer som kunne være jeres næste store succes. Og forfølger I ikke denne mulighed, så er der helt sikkert nogle andre (ofte start-ups) som vil gøre det.

80% af alle nye ideer vil ikke lykkes, selvom den ser godt ud i et Excel-ark, så det handler i bund og grund om at lave en lang række eksperimenter for at finde ud af hvilket produkt eller service om rammer rent og som I så skal eksekvere på livet løs på.

Dette foredrag tager et par spadestik dybere end foredraget (”Bliv genfødt som start-up virksomhed!”) og med udgangspunkt i cases vil Pretotyping blive uddybet. Teknikker som vil kunne bruges direkte i organisationen bagefter.

Referencer

Kort sagt; Jeg kan varmt anbefale Tim Vang som foredragsholder! Tim havde sat sig ind i situationen, hvorfor han formåede at ramme den enkelte deltager så budskabet om at være ansvarlig for egen arbejdsglæde, trivsel og motivation, stod lysende klart. Endnu bedre; deltagerne fik nogle konkrete redskaber, som de kunne bruge lige efter foredraget. Tim er aktuel, vedkommende, præcis og så leverede han speaken på en meget underholdende facon, så alle deltagere samtidig fik en sjov oplevelse.

Maria Appeldorn Arrhenius, HR Partner

Novo Nordisk A/S

Tim kom ind, frisk og fuld af godt humør, og fik sat gang i vores lattermuskler, vores tankegang og vores kreative tanker på én gang. Tim er fuld af liv og forstår at sætte liv i os, med sjove og overraskende øvelser, som gør alle glade. Tim var vores sidste indslag ovenpå en lang mødedag med masser af information, slides med grafer og tørre tal, så det var fantastisk at han afsluttede vores dag med fuld musik, grin og med et par inspirerende ord til weekenden.

Elisabeth Lykke Christensen

Novo Nordisk A/S

Udpluk fra medarbejderne: super tempo med meget relevante budskaber indpakket på den sjove måde; stand-up-show med rammende budskaber; godt show med stof til eftertanke.

Sofie Kølgaard

Post Danmark

Tim gav et energisk og engageret oplæg. Han er en super formidler med en smittende energi. Alle var meget begejstrede for indslaget. Han formåede på en humoristisk måde at give tilhørerne en rigtig god oplevelse, hvor der også var lidt til eftertanke. Det var alt i alt supergodt!

Berit Vangsgaard

Slagelse Kommune

Inspirerende og underholdende fik Tim Vang skudt vores julefrokost i gang. Tims indlæg gav ikke alene stof til eftertanke, men var samtidig en god måde at ryste kollegerne sammen på. Tim Vang leverer pointerne præcist, med brug af humor og stor viden om emnet. Jeg kan varmt anbefale Tim Vang, hvis du er på udkig efter en taler, der har energi, dynamik og som forstår at ramme det publikum, han står overfor.

Kirsten Meyer

ATP Ejendomme A/S

Tim var særdeles velforberedt og mødte på dagen for indlægget op i ekstra god tid for at kunne høre øvrige indlæg, hvilket optimerede outputtet og den røde tråd for vores arrangement. Efterfølgende har vi fra medarbejderne modtaget ekstremt mange roser for hans bidrag, ingen tvivl om at han har gjort indtryk.

Lotte Velling

Adecco

Det var en velforberedt taler, der havde sat sig ind i tingene og ramte vores behov meget præcist. Tim præsenterede en spændende, engageret og detaljeret fortælling om MyC4, der gav god mening og input som modstykke til den teoretiske læring i programmet.

Tina Thomsen

180 academy, Master Program

Tim spoke recently at our 'Future Forum Conference', where we brought together senior managers and high potential talent from across the Prudential Group to consider global themes and trends and their implications. He was inspiring and thought provoking, creating a real sense of energy and possibility in the audience. He talks passionately about his own work in micro-finance and social entrepreneurship, but is able to help the audience make still broader connections, and appreciate how some of the ideas driving MYC4 could be applied to their own businesses.

Laurence Barrett

Prudential

Der var "gang i den". Ingen sad og sløvede hen, og han ramte helt plet.

Louise Wagner

Nordjyske Nyskabere, Region Nordjylland
Uforpligtende forespørgsel på Tim Vang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Tim Vang
Tim Vang

5 ud af 5 stjerner

"Tim gav et energisk og engageret oplæg. Han er en super formidler med en smittende energi. Alle var meget begejstrede for indslaget. Han formåede på en humoristisk måde at give tilhørerne en rigtig god oplevelse, hvor der også var lidt til eftertanke. Det var alt i alt supergodt!"

Berit Vangsgaard - Slagelse Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Tim Vang