Danmarks største udbyder af online foredrag

generic-cover2

Opnå motivation, inspiration og optimisme for medarbejdere, ledere eller iværksættere

Tim Vang Foredrag

Tim Vang

Innovator, iværksætter og motivator - Han er fyldt med energi og forstår at ramme det publikum, som han står overfor.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Tim gav et energisk og engageret oplæg. Han er en super formidler med en smittende energi. Alle var meget begejstrede for indslaget. Han formåede på en humoristisk måde at give tilhørerne en rigtig god oplevelse, hvor der også var lidt til eftertanke. Det var alt i alt supergodt!"

Berit Vangsgaard - Slagelse Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Tim Vang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tim

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev den motiverende foredragsholder Tim Vang som leverer sine budskaber tydeligt og med brug af humor og stor viden inden for sit felt. Han er fyldt med energi, og forstår at ramme det publikum, som han står overfor.

Serieiværksætteren Tim Vang har talegaverne i orden og er en sand energi-booster på en foredragsscene. Hans syn på verden og de muligheder vi som mennesker og organisationer rummer er meget smittende og gør ham til et oplagt valg, når der skal plantes motivation, inspiration og optimisme, hvad enten denne består af medarbejdere, ledere eller iværksættere.

Tim Vang er indbegrebet af innovation og iværksætteri med 20+ års erfaring. Tim Vang pionerede crowdfunding i 2004 med MYC4.com og vandt Schwab Foundation’s Social Entrepreneurs of the Year prisen i 2013. Tim Vang er i dag CEO og medstifter af pree.to, som hjælper virksomheder og organisationer med at omstille sig til at arbejde på en ny måde.

Tim Vang er forfatter til “From Holy Grail to structured fail” udgivet som den første europæiske bog om pretotyping, og de forretningsmuligheder Google mindsettet og værktøjet giver.

Tim Vang skaber konstant nye muligheder, hvorfor han også ofte bliver inviteret til at holde foredrag rundt omkring i verden for at fortælle om tilgange og visioner, der handler om at skabe innovation og gennembrud i en verden, der er i konstant udvikling.

De underholdende og inspirerende Tim Vang foredrag er især populære hos virksomheder. der ønsker at blive bedre til at innovere.

Se foredrag med Tim Vang

  Tim Vang foredrag

  Bliv genfødt som start-up virksomhed! – og få Googles opskrift på produktudvikling med kunden i centrum

  • Alle kender eksempler på start-ups, der disrupter et marked og bliver store på rekordtid, fordi de evner at handle og tænke anderledes. Hvordan gør de? Det kan I få svar på med denne talk. Her vil serie-iværksætter, grundlægger af pree.to og TEDx keynote speaker, Tim Vang, med energi og glimt i øjet vise, hvordan I selv kan lære at tænke i nye produkter og forretningsmodeller.
  • Der vil blive grinet, men det er ikke for sjov. Tim Vang kommer med nye indsigter og værktøjer fra Silicon Valley. Ikke mindst udviklings-værktøjet pretotyping, som Google har udviklet, og som I hurtigt kan tilegne jer. Det særlige interessante: Det handler ikke om flere penge. Det handler om et nyt mindset.
  • Denne talk vil ruske op i vanetænkning og give jer mod på at tænke og eksperimentere som en start-up igen.

Referencer

Kort sagt; Jeg kan varmt anbefale Tim Vang som foredragsholder! Tim havde sat sig ind i situationen, hvorfor han formåede at ramme den enkelte deltager så budskabet om at være ansvarlig for egen arbejdsglæde, trivsel og motivation, stod lysende klart. Endnu bedre; deltagerne fik nogle konkrete redskaber, som de kunne bruge lige efter foredraget. Tim er aktuel, vedkommende, præcis og så leverede han speaken på en meget underholdende facon, så alle deltagere samtidig fik en sjov oplevelse.

Maria Appeldorn Arrhenius, HR Partner

Novo Nordisk A/S

Tim kom ind, frisk og fuld af godt humør, og fik sat gang i vores lattermuskler, vores tankegang og vores kreative tanker på én gang. Tim er fuld af liv og forstår at sætte liv i os, med sjove og overraskende øvelser, som gør alle glade. Tim var vores sidste indslag ovenpå en lang mødedag med masser af information, slides med grafer og tørre tal, så det var fantastisk at han afsluttede vores dag med fuld musik, grin og med et par inspirerende ord til weekenden.

Elisabeth Lykke Christensen

Novo Nordisk A/S

Tim gav et energisk og engageret oplæg. Han er en super formidler med en smittende energi. Alle var meget begejstrede for indslaget. Han formåede på en humoristisk måde at give tilhørerne en rigtig god oplevelse, hvor der også var lidt til eftertanke. Det var alt i alt supergodt!

Berit Vangsgaard

Slagelse Kommune

Inspirerende og underholdende fik Tim Vang skudt vores julefrokost i gang. Tims indlæg gav ikke alene stof til eftertanke, men var samtidig en god måde at ryste kollegerne sammen på. Tim Vang leverer pointerne præcist, med brug af humor og stor viden om emnet. Jeg kan varmt anbefale Tim Vang, hvis du er på udkig efter en taler, der har energi, dynamik og som forstår at ramme det publikum, han står overfor.

Kirsten Meyer

ATP Ejendomme A/S

Tim var særdeles velforberedt og mødte på dagen for indlægget op i ekstra god tid for at kunne høre øvrige indlæg, hvilket optimerede outputtet og den røde tråd for vores arrangement. Efterfølgende har vi fra medarbejderne modtaget ekstremt mange roser for hans bidrag, ingen tvivl om at han har gjort indtryk.

Lotte Velling

Adecco

Udpluk fra medarbejderne: super tempo med meget relevante budskaber indpakket på den sjove måde; stand-up-show med rammende budskaber; godt show med stof til eftertanke.

Sofie Kølgaard

Post Danmark

Det var en velforberedt taler, der havde sat sig ind i tingene og ramte vores behov meget præcist. Tim præsenterede en spændende, engageret og detaljeret fortælling om MyC4, der gav god mening og input som modstykke til den teoretiske læring i programmet.

Tina Thomsen

180 academy, Master Program

Tim spoke recently at our 'Future Forum Conference', where we brought together senior managers and high potential talent from across the Prudential Group to consider global themes and trends and their implications. He was inspiring and thought provoking, creating a real sense of energy and possibility in the audience. He talks passionately about his own work in micro-finance and social entrepreneurship, but is able to help the audience make still broader connections, and appreciate how some of the ideas driving MYC4 could be applied to their own businesses.

Laurence Barrett

Prudential

Der var "gang i den". Ingen sad og sløvede hen, og han ramte helt plet.

Louise Wagner

Nordjyske Nyskabere, Region Nordjylland
Uforpligtende forespørgsel på Tim Vang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Tim Vang
Tim Vang

5 ud af 5 stjerner

"Tim gav et energisk og engageret oplæg. Han er en super formidler med en smittende energi. Alle var meget begejstrede for indslaget. Han formåede på en humoristisk måde at give tilhørerne en rigtig god oplevelse, hvor der også var lidt til eftertanke. Det var alt i alt supergodt!"

Berit Vangsgaard - Slagelse Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Tim Vang