Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Oplev skieksperten lære Jer om konflikthåndtering og en bedre kommunikation

Thomas Uhrskov foredrag

Thomas Uhrskov

Journalist, tv-vært og foredragsholder

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Et rigtig godt foredrag/seminar. Vi var kun 18 deltagere, så det blev meget personligt og vedkommende."

Maibritt Boeskov - CG Jensen A/S Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Uhrskov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Da Thomas Uhrskov i 2015 besluttede at skrive en lærebog i mails-kommunikation, endte han med at skrive en roman. Bogen De lysende taster ér ganskevist en lærebog, men for Thomas er måden man kommunikerer på lige så vigtig som selve budskabet. Storytelling gjorde hans lærebog til en fortælling om kærlighed, kontrol og ånden Frank. Hans nyeste foredrag tager afsæt i bogen, og egner sig til alle, der vil lære at skrive bedre mails.

Thomas Uhrskov er primært kendt i offentligheden som den skiløbende tv-vært i det gule skitøj. Det billede er ikke fyldestgørende, for Thomas elsker kommunikation lige så højt som pulversne!

Efter 15 år som journalist på Berlingske Tidende og TV 2 Nyhederne beskæftiger Thomas Uhrskov sig i dag kun delvist med skiløb. Resten af tiden er han optaget af, hvordan vi lærer. Betydningen af at være til stede i nuet, kommunikationens faldlemme og utilsigtede bivirkninger samt konfliktløsning. Et normalt liv består af 840 millioner øjeblikke. Hvordan forvalter vi dem bedst? Hvordan erstatter vi sure miner, misforståelser og konflikter med glæde, forståelse og samarbejde? Thomas Uhrskov giver jer svarene.

At få det maksimale ud af enhver situation er en af grundstenene i Thomas Uhrskovs foredrag. Med humor, energi og tankevækkende øvelser får tilhørerne serveret en medrivende oplevelse og nogle interessante pointer, der handler om hvordan vi kan skrue op for hverdagens indtryk. For resultatet er vigtigt: folk bliver sødere, himlen mere blå og konflikterne færre.

Se foredrag med Thomas Uhrskov

  Thomas Uhrskov foredrag

  Vejen til mere arbejdsglæde går gennem bedre kommunikation

  • Alle medarbejdere kan med syv enkle værktøjer blive langt bedre til at tale sammen og til at skrive mails. Resultatet kan registreres med det samme: Større arbejdsglæde, færre konflikter og mere effektivt arbejde.
  • I dette aldeles humoristiske, men samtidig kompetanceudviklende foredrag styrkes deltagernes forståelse for kommunikation. Hvad virker, og hvad virker ikke. Måden, vi kommunikerer på, styres af, hvordan vi tænker og føler. Men med en smule indsigt kan vi overraskende let forbedre vores kommunikation.
  • Undervejs viser Thomas Uhrskov videoklip fra den politiske verden, fra X-factor og fra Danske Bank-skandalen. Deltagerne bliver også udfordret med et par ultra korte skriveøvelser.
  • Thomas kan ligeledes gennemgå nogle af virksomhedens mails, hvis I ønsker det – selvfølgelig fuldstændig anonymt, hvis det foretrækkes.

  Thomas Uhrskov foredrag

  Skærmtræning

  • Sammen med skuespiller Pernille Sørensen tilbyder Thomas Uhrskov et intensivt medietræningskursus.
  • TV, web-film, virksomhedsfilm, sociale medier, YouTube og smartphones – du kan være sikker på at blive filmet, hvis ikke i dag så i morgen. Det er klogt at være forberedt!
  • På skærmen er det ikke nok at have verdens bedste produkt, holdning, sag eller historie. For hvis ikke du påvirker seeren, går dit budskab tabt. De levende billeder har magten. Brug din taletid optimalt!
  • I kurset indgår vinkling af budskab, præsentationsteknik, kropsholdning, interview-regler, stemmebrug og mere til. Kursusforløbet, som kan foregå individuelt eller som holdtræning, skræddersys til jeres behov.

  Thomas Uhrskov foredrag

  Tanke, tekst og tale

  • Det er ikke kun det, vi siger – det er måden, vi siger det på. Det er ikke kun måden, vi siger det på – det er også substansen i budskabet.
  • Hvis dit budskab skal synke ind og blive forstået, hænger form og indhold ubrydeligt sammen. Det gælder mails, i telefonen og på møder.
  • Dette kursus skaber adgang til din kreativitet, så du bliver bedre til at skrive, udtrykke dig og få det optimale ud af samarbejdet med andre. Vi giver dig kort sagt NØGLEN TIL DIN KREATIVE MOTOR. Det handler om at se tingene, som de er og bruge de muligheder, der ligger i jeres samarbejde.
  • Skuespiller Pernille Sørensen og journalist Thomas Uhrskov giver dig gennem legende træning og skriftlige øvelser konkrete værktøjer til at få sproget, idéerne og samarbejdet  til at flyde frit. Du bliver simpelthen bedre til at bruge dit potentiale i tanke, tekst og tale.
  • Kursets varighed kan strække sig over én hel dag eller laves som flere halvdagsmoduler. Deltagerantal: Fra 10 til flere hundrede.

  Thomas Uhrskov foredrag

  Ski – Få mere ud af den kommende skiferie

  • I dette underholdende foredrag  underholder Thomas Uhrskov tilhørerne, lærer dem at stå på ski og fortæller de mindre gode oplevelser med ski  – blandt andet om dengang Thomas var tæt på at miste livet, fordi han kørte 142 kilometer i timen på ski.
  • Thomas Uhrskov medbringer AV-udstyr og masser af videoklip.

  Thomas Uhrskov foredrag

  Konflikthåndtering

  • Med udgangspunkt i 20 års journalistik, kommunale kager, BZ-ballade, æbler og sin kones håndklæder, tager Thomas Uhrskov tilhørerne med på en underholdende og tankevækkende rejse gennem en konflikts anatomi.
  • Det første offer i en konflikt er altid overblikket. Thomas Uhrskov hjælper med at genfinde netop overblikket – trin for trin.
  • Undervejs får publikum fem effektive værktøjer, som hjælper til at afmontere spirende konflikter, og løse op for allerede eksisterende konflikter. Hjælpen hentes fra blandt andre, Elvis, Dalai Lama, jagerpiloter og journalistikkens verden.
  • Foredraget er kemisk renset for juble-øvelser og der er ingen massage af sidemanden. Til gengæld er der garanti for at publikum får masseret grinemusklerne, og får brugbare værktøjer med hjem.

Referencer

Et rigtig godt foredrag/seminar. Vi var kun 18 deltagere, så det blev meget personligt og vedkommende.

Maibritt Boeskov

CG Jensen A/S
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Uhrskov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

4.75 ud af 5 stjerner

"Et rigtig godt foredrag/seminar. Vi var kun 18 deltagere, så det blev meget personligt og vedkommende."

Maibritt Boeskov - CG Jensen A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Thomas Uhrskov