Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-06

Få hjælp til at navigere i en digital virkelighed og lær hvad kunstig intelligens betyder

Thomas Terney foredrag

Thomas Terney

Forfatter, Ekspert i Kunstig Intelligens, Digitalisering og Disruption samt foredragsholder om bl.a. disse emner.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Terney

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thomas Terney er en engagerende og passioneret formidler. Han er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor Kunstig Intelligens, fordi han formår at formidle komplekse emner levende og inspirerende, så alle kan følge med. Og han forstår at sætte teknologi i en større kontekst for både individet, organisationen og samfundet.

Thomas Terney er ph.d. og forfatter til bogen ”Kampen om Fremtiden. Forstå Kunstig Intelligens” (oktober 2018). Han har dog i mange år arbejdet i og med nogle af Danmarks største virksomheder for at gøre dem klar til en digital fremtid.

Når Thomas Terney ikke hjælper diverse iværksættere med at tænke forretning og teknologi i forhold til kundebehov, rejser han landet rundt for at hjælpe både private og offentlige virksomheder med at navigere i en digital virkelighed. Thomas Terneys forskerbaggrund som ph.d. i kunstig intelligens gør, at han har en dybdegående forståelse for teknologierne, mens hans særlige styrke ligger i sin evne til at formidle komplekst stof på en måde, så alle kan følge med. Samtidig med at man føler sin inspireret og underholdt.

Man ser på verden anderledes efter et Thomas Terney foredrag.

Se foredrag med Thomas Terney

  Thomas Terney foredrag

  Kampen om Fremtiden – Forstå Kunstig intelligens

  • Hvorfor har kunstig intelligens så stor indflydelse på vores fremtid? Og hvad er kunstig intelligens egentlig?
  • Kunstig intelligens er nu kernen af forretningen for nogle af de mest værdifulde selskaber i verden såsom Google, Amazon og kinesiske Alibaba. For ikke at miste deres markedsposition investerer de massive summer i den fortsatte udvikling af kunstig intelligens. Under dem er en hastigt voksende skov af kunstig intelligens start-ups over hele verden, drevet af ambitiøse grundlæggere og investorer med dybe lommer. I et Thomas Terney foredrag bliver du klogere på, hvordan investorer og grundlæggere, sammen med mere etablerede virksomheder, har planer om at revolutionere stort set alle sektorer med kunstig intelligens, og dermed forandre hovedparten af de jobfunktioner, som mennesker i dag udfører. På den internationale scene har Rusland, USA og Kina startet et kapløb om at blive førende inden for kunstig intelligens, hver med håbet om, at de bliver den verdensledende nation. Kampen om fremtiden er startet.
  • For de fleste er kunstig intelligens dog stadig noget abstrakt, som gemmer sig på fjerntliggende servere placeret i en lige så uhåndgribelig sky. Men kunstig intelligens er i virkelighed ikke så komplekst, og mekanikken bag er ofte inspireret af simple principper fra biologiens verden. Forstår man principperne, og hvordan de efterlignes i computeren, forstår man også, hvad kunstig intelligens er, og hvordan det kan bruges.
  • ”Kampen om Fremtiden – Forstå Kunstig Intelligens” er et inspirerende foredrag, hvor Thomas Terney i et letforståeligt sprog går bag om begrebet. Et Thomas Terney foredrag er fyldt med eksempler, der vil give jer ny viden og masser af stof til eftertanke.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Terney

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Terney