Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Jeres garanti for at mestre scenes magi

Thomas Rex Frederiksen Foredrag

Thomas Rex Frederiksen

Businessmentor og performancecoach. Lær formidlingens og det personlige lederskabs kunst.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Rex Frederiksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespørg nemt på pris og dato

Hvad er hemmeligheden bag en god leder, der forstår at holde sine medarbejdere motiverede og fokuserede? Thomas Rex Frederiksen er overbevist om, at vejen dertil er personligt lederskab og optimal formidling. Med afsæt i sin brede erhvervserfaring og uddannelse fortæller Thomas om redskaber og metoder, der giver dit lederskab et boost.

Thomas er en erfaren herre på scenen, da han i over 10 år har holdt foredrag, peptalks og workshops om personligt lederskab, formidling, målsætninger, networking og selvudvikling. Han ved derfor, hvad der virker i et foredrag, og hvilke metoder der fænger publikum – så forbered jer på, at tiden flyver afsted i selskab med Thomas.

Et foredrag med Thomas Rex Frederiksen giver dig:

  • Thomas Rex Frederiksens oplæg motiverer i alle led af din organisation
  • Hans erfaring med foredrag udmunder i et professionelt afviklet arrangement
  • Når du booker Thomas, får du med garanti et vellykket arrangement

Som iværksætter har Thomas skabt en lang række organisationer: IT-kursusvirksomheden Microworld, entreprenørvirksomheden NTC Construction, kursusvirksomheden Speakers Club, Young Leadership Academy, Online træningsvirksomheden LitUpp og Elevate – Nordens største konference for Personlig udvikling m.fl. Derudover er han nu netværksdirektør & facilitator af 15 ledergrupper bestående af ca. 300 ledere.

Thomas har altså en stor og solid erfaring med at lære ledere at udnytte scenens magi. Det gælder, uanset om scenen er et mødelokale, en konference, en fagmesse eller i en kantine. Hans ultimative vision er, at publikum får metoderne til at udvikle deres lederevner i form af at være mere synlig og at kunne indtage en scene. Vigtigst af alt sørger Thomas for, at I ikke bare forstår og husker budskabet. Han sikrer også, at I handler på det.

Se foredrag med Thomas Rex Frederiksen
Thomas Rex Frederiksen foredrag

Strategisk Networking – Hvem skal du bruge din tid på?

Her er der fokus på, hvorfor relationer i alle tilfælde er en af de vigtigste veje til større omsætning, nye kunder, større, bedre finansieringen og nye markeder. Foredraget er fyldt med passion, konkrete og simple værktøjer, øvelser og strategiarbejde.

Ofte har kun 2-5% af en pågældende gruppe mennesker en strategisk tilgang til deres netværk. Typisk tager de fleste det lidt, som det kommer – men det er alt imens, at de præcis samme mennesker har den holdning, at networking er mindst lige så vigtig som marketing, salg og økonomistyring.

I bliver inspireret til at udvide og aktivere jeres ”sovende” netværk gennem en strategisk tilgang. I vil  også blive klogere på, hvordan I kan fastholder og plejer et allerede eksisterende netværk.

Hele formålet med foredraget er at inspirere deltagerne til at skabe flere loyale kunder, som kommer igen og igen. Thomas tilstræber også, at I opnår flere nye kunder gennem en strategisk tilgang til networking. Således lærer de deltagende at tage større ansvar for deres egen netværksstil og kompetencer.

Helt konkret lærer I: spillereglerne i networking, kortlægning af eget netværk, målsætning, konkrete metoder til at pleje eget netværk og strategisk udvidelse af jeres netværk.

Thomas Rex Frederiksen foredrag

Goal Setting – Sådan når I jeres mål hver gang!

Lær, hvordan I kan bruge det personlige lederskab til at nå jeres mål hver gang, og få svaret på, hvorfor så mange mål aldrig opnås.

Alle organisationer og individer sætter sig mål hele tiden. Men alligevel blive de færreste mål opnået, og det ender derfor med spildt tid og spildte penge. Det er der flere grunde til. Det kan skyldes, at behovet ikke er dybt nok forankret i den enkelte medarbejder – Måske er ”The Why” ikke tydeligt og konkret nok. Det optimale målsætningsværktøj bliver ikke brugt, og ofte har man ikke afstemt målene med virkeligheden. I stedet er udgangspunktet og forudsætningerne bestemt den enkelte. Det er her, det går galt.

Thomas vil bl.a. introducere deltagerne til SMART Metoden, Erhvervskompassets HHH Metode, der kan fungere både som et projekt og et målstyringsværktøj samt som GoalMAPPING, der virker som et simpelt og visuelt målsætningssystem. Det er designet til at programmere hjernen, så den går 100 % efter målet.

Thomas Rex Frederiksen foredrag

Personlig effektivitet – lav arbejdet på den halve tid

I dette foredrag sætter Thomas fokus på, hvordan I kan effektivisere jeres arbejde, så I når mere på kortere tid.

Det gør I først og fremmest gennem det personlige lederskab. Thomas forklarer, hvordan der ligger et enormt uforløst potentiale i at aktivere det personlige lederskab i teamet. I lærer at arbejde struktureret og målrettet med prioriteringen af jeres opgaver, at rette opmærksomheden og at gøre brug af en række effektive og simple redskaber. Alt i alt opnår deltagerne et helt andet mindset.

Thomas Rex Frederiksen video

Personligt lederskab

Thomas Rex Frederiksen fortæller om personligt lederskab.

Se foredrag med Thomas Rex Frederiksen

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Rex Frederiksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Rex Frederiksen