Tlf. 35 11 21 31
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf. 35 11 21 31
Sara Toft Jessen - SkovdalNordic
Professionel urtesamler til de danske toprestauranter - Lær at bruge naturens svampe, bær og blomster i din madlavning
Forespørg nemt på pris og datoSend os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Thomas
Foredrag
Skal jeres madlavning i fremtiden emme af michelin – blot ved at samle skovens spirende urter? Så fortæller Nomas myremand, Thomas Laursen, i sine foredrag, hvordan I gør. De friske råvarer kan I finde på supermarkedets hylder, men bær, frugt og svampe med deres naturlige kvalitet finder du I skovens helle.
Thomas Laursen blev først kendt i det danske land som Nomas myremand, men har siden slået sit navn fast som professionel urtesamler. Thomas kender Danmarks natur som sin egen bukselomme, og driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Mielcke og Hurtigkarl m.fl.
Thomas’ hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad, og udfører konsulentopgaver samt indgår i samarbejder med mange forskellige fødevareproducenter, restauranter, organisationer mfl.
Thomas er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet “Gourmet i Vildmarken“ på DR2.
Thomas Laursen medvirkede i DR’s programserie “Smagen af Danmark“, hvor han sammen med Master Fatman var rundt i landet, hvor han undersøgte den vilde, og den dyrkede smag i Danmark. Thomas er forfatter af bogen “Vild – Naturen ind i køkkenet” og opfølgeren “Vild mad i køkkenet”.
Thomas har lavet programmet “Grønthøstermetoden“ på Radio 24/7, hvor lytteren tages med ud på sanketur.
Book Thomas Laursen til jeres næste event hvor I vil få inspiration til at at bruge vilde planter I jeres køkken året rundt.
Se foredrag med Thomas LaursenKom med gastrosankeren på tur i jeres eget område, og I vil se på det med helt andre øjne efter. I vil opdage hvor meget vild mad, der er derude. I vil lære om de gode tidspunkter og steder at lede. I vil også lære om, hvordan man bruger urter, bær, blomster, frugt, svampe og rødder på verdens bedste restauranter – og I kan også gøre det!
Der er mulighed for at udvide dagen med en køkkensession – simpelt i felten eller i jeres køkken.
En dag med Thomas i naturen og i køkkenet.
Lær at omsætte det vilde til velsmagende gastronomi.
Først mødes vi i naturen, hvor vi sammen samler det vilde som tilbyder sig netop nu: vilde planter, frugt, bær, svampe, tang, bær som vi tager med i køkkenet. Her vil det vilde møde det dyrkede og avlede samt Thomas´ lager af fermenterede, syltede, saltede, henkogte og tørrede vilde lækkerier. Sammen laves 5-8 retter, nogle indtages stående i køkkenet, men de sidste spiser vi siddende sammen ved bordet.
Der er mulighed for at tilpasse ”teambuildingsniveauet” efter behov.
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.