Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Gør naturens urter til hovedingrediensen i dit køkken

Thomas Laursen Foredrag

Sara Toft Jessen - SkovdalNordic

Thomas Laursen

Professionel urtesamler til de danske toprestauranter - Lær at bruge naturens svampe, bær og blomster i din madlavning

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Laursen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal jeres madlavning i fremtiden emme af michelin – blot ved at samle skovens spirende urter? Så fortæller Nomas myremand, Thomas Laursen, i sine foredrag, hvordan I gør. De friske råvarer kan I finde på supermarkedets hylder, men bær, frugt og svampe med deres naturlige kvalitet finder du I skovens helle.

Et foredrag med Thomas Laursen giver jer:

  • Opdagelsen af hvor meget vild mad der er derude, og viden om de gode tidspunkter og steder at lede
  • Indblik i hvordan de vilde planter bruges på de bedste restauranter, og lær selv hvordan I kan få det ind i jeres køkken året rundt
  • Mulighed for at lave mad sammen med sublim kok med jeres indsamlede urter

Smagen af den danske natur

Thomas Laursen blev først kendt i det danske land som Nomas myremand, men har siden slået sit navn fast som professionel urtesamler. Thomas kender Danmarks natur som sin egen bukselomme, og driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Mielcke og Hurtigkarl m.fl.

Thomas’ hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad, og udfører konsulentopgaver samt indgår i samarbejder med mange forskellige fødevareproducenter, restauranter, organisationer mfl.
Thomas er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet “Gourmet i Vildmarken på DR2.

Thomas Laursen medvirkede i DR’s programserie “Smagen af Danmark, hvor han sammen med Master Fatman var rundt i landet, hvor han undersøgte den vilde, og den dyrkede smag i Danmark. Thomas er forfatter af bogen “Vild – Naturen ind i køkkenet” og opfølgeren “Vild mad i køkkenet”.

Thomas har  lavet programmet “Grønthøstermetoden på Radio 24/7, hvor lytteren tages med ud på sanketur.

Book Thomas Laursen til jeres næste event hvor I vil få inspiration til at at bruge vilde planter I jeres køkken året rundt.

Se foredrag med Thomas Laursen
Thomas Laursen foredrag

Urtetur

Kom med gastrosankeren på tur i jeres eget område, og I vil se på det med helt andre øjne efter. I vil opdage hvor meget vild mad, der er derude. I vil lære om de gode tidspunkter og steder at lede. I vil også lære om, hvordan man bruger urter, bær, blomster, frugt, svampe og rødder på verdens bedste restauranter – og I kan også gøre det!

Der er mulighed for at udvide dagen med en køkkensession – simpelt i felten eller i jeres køkken.

Thomas Laursen foredrag

Vild mad i køkkenet - året rundt

Myremanden fortæller om myrer og vilde urter i den danske gastronomi.
Lær om de vilde planter, som bruges på den danske restaurantscene. Mærk, lugt, smag de vilde planter – hør om hvordan de bruges på de bedste restauranter, og lær selv hvordan I kan få det ind i dit køkken året rundt.
Thomas Laursen foredrag

Cocooking - teambuilding

En dag med Thomas i naturen og i køkkenet.

Lær at omsætte det vilde til velsmagende gastronomi.

Først mødes vi i naturen, hvor vi sammen samler det vilde som tilbyder sig netop nu: vilde planter, frugt, bær, svampe, tang, bær som vi tager med i køkkenet. Her vil det vilde møde det dyrkede og avlede samt Thomas´ lager af fermenterede, syltede, saltede, henkogte og tørrede vilde lækkerier. Sammen laves 5-8 retter, nogle indtages stående i køkkenet, men de sidste spiser vi siddende sammen ved bordet.

Der er mulighed for at tilpasse ”teambuildingsniveauet” efter behov.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Laursen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Laursen