Tlf. 35 11 21 31
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf. 35 11 21 31
Sara Toft Jessen - SkovdalNordic
Professionel urtesamler til de danske toprestauranter - Lær at bruge naturens svampe, bær og blomster i din madlavning
Forespørg nemt på pris og datoSend os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Thomas
Foredrag
Skal din madlavning i fremtiden emme af michelin – blot ved at samle skovens spirende urter? Så fortæller Nomas myremand, Thomas Laursen, i sine foredrag, hvordan du gør. De friske råvarer kan du finde på supermarkedets hylder, men bær, frugt og svampe med deres naturlige kvalitet finder du i skovens helle.
Thomas Laursen blev først kendt i det danske land som Nomas myremand, men har siden slået sit navn fast som professionel urtesamler. Thomas kender Danmarks natur som sin egen bukselomme og driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Mielcke og Hurtigkarl m.fl.
Thomas’ hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver og indgår i samarbejder med mange forskellige fødevareproducenter, restauranter, organisationer mfl. Thomas er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet Gourmet i Vildmarken på DR2.
Thomas Laursen medvirkede i DR’s programserie Smagen af Danmark, hvor han sammen med Master Fatman var rundt i landet og undersøge den vilde og den dyrkede smag i Danmark. Thomas er forfatter af bogen Vild – Naturen ind i køkkenet og opfølgeren Vild mad i køkkenet
Thomas har lavet programmet Grønthøstermetoden på Radio 24/7, hvor lytteren tages med ud på sanketur.
Se foredrag med Thomas LaursenKom med gastrosankeren på tur i dit eget område, og du vil se på det med helt andre øjne efter. Du vil opdage hvor meget vild mad, der er derude. Du vil lære om de gode tidspunkter og steder at lede. Du vil også lære om, hvordan man bruger urter, bær, blomster, frugt, svampe og rødder på verdens bedste restauranter – og du kan også gøre det!
Der er mulighed for at udvide dagen med en køkkensession – simpelt i felten eller i dit køkken.
En dag med Thomas i naturen og i køkkenet.
Lær at omsætte det vilde til velsmagende gastronomi.
Først mødes vi i naturen, hvor vi sammen samler det vilde somtibyder sig netop nu: vilde planter, frugt, bær, svampe, tang, bær som vi tager med i køkkenet. Her vil det vilde møde det dyrkede og avlede samt Thomas´ lager af fermenterede, syltede, saltede, henkogte og tørrede vilde lækkerier. Sammen laves 5-8 retter, nogle indtages stående i køkkenet, men de sidste spiser vi siddende sammen ved bordet.
Der er mulighed for at tilpasse ”teambuildingsniveauet” efter behov.
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.